tanırmısınız sayın lokasyon?
Printable View
Hayır Abi endeksin geldiği rakamlar ortada pyasa yükselirken düşmesi ayrı endeks düşerken daha hızlı önden koşuyor tahtacının bilinçli bu hale getirdiği çok net belli geçtiğimiz günlerde Tektu bugün Metur ve Martı iyi primler yapmalarına rahmen truzim hisseleri utpya hiç aldırış etmiyor üst üste düşmeye devam ederken piskolojik olarakda can sıkıyor 4,92 gösterip geri en düşüklere basıyor böyle tahtamı olur bu tarz bi tahtada kazanç elde edebilmek bi tarafa piskolojik olarak sıkıntı yaşatıyor insanlara rezillik başkada bişe değil böyle kötü kağıtların borsada olmaması gerekir
arkadaşlar sakın satın almayın.spek aldırıyor ama sattırmıyor. kademelerinde sıkıntı var.uzak durun.
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
grafik benim hoşuma gitti ucuz hisse turzim şirketleri yukarı atak yapıyor yarın 132 tl binlik giriş yapacagım 5.5 dan satarım
grafik benim hoşuma gitti ucuz hisse turzim şirketleri yukarı atak yapıyor yarın 132 tl binlik giriş yapacagım 5.5 <- 6.00 arasıdan satarım
Bu ne saçma iş anlamadım 43 te iken 41 e satış verdim kendini 40 A çekti sattırmadı
Daha ne istiyorsun bak bugün 90 a ver:)
Bu şirketi alıp satan kimse yokmu burada
Acaba
Vira bismillah.
Yorum yok mu
26.08.2014 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklaması ile kamuoyu ile paylaştığımız, Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Zekai DURSUN ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ayşe Gül KARACA ' nın haklarında bulunulan suç duyurusu için verilen "takipsizlik kararına itirazın reddi" kararının Yargıtay tarafından bozulduğu kendilerine tebliğ edilmiştir. İlk duruşma 11.07.2018 tarihinde Ankara 3.Asliye Ceza Mahkemesinde yapılacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz. :))
UTPYA Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -16418145 Ana Ortaklık Payları: -16423202
Enerji Günlüğü - Utopya Turizm, Isparta'da 4 MW'lık Narlı HES'i işleten Isparta Elektrik Üretim A.Ş.'nin satışına karar verdi.
Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., yüzde 99 hissedarı olduğu Isparta Elektrik Üretim A.Ş. nin satışına karar verdiğini açıkladı.
Açıklamada, ‪irketimiz Yönetim Kurulu 20.12.2017 tarihinde Şirket Merkezinde toplanarak, Şirketimizin % 99 oranında hissedarı olduğu Isparta Elektrik Üretim A.Ş.’nin satışına karar vermiştir. Şirketimiz Isparta Elektrik Üretim A.Ş.’nin 10.000.000 TL ödenmiş sermayesinde 9.900.000 TL paya sahip bulunmaktadır. Bu konuda potansiyel alıcılar ile görüşmeler yapmak için Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Nejat Recai Dursun'a yetki verilmiştir." denildi.
5 AY OLDU TIK YOK!!!
5.50 lerden 2.75' e, 1,5 ayda tam yüzde 50 düşmüş bu gün endeks 3 bin puanı aştı çıkış kararını hala veremedi patron
UTPYA ütopik bir hisse
ytd.
Sahip li tahta....
ytd.
11 Temmuz gibi duruşması var sanırım Spk nın açtığı davanın kamu davasına dönüşmesiyle ilgili.
Davadan ne çıkabilir ki....
Speķ é sormak lazım
ytd.
Adam kağıt benim diyoŕ
ytd.
Şimdi zamanı değil.. ..diyor
ytd.
Kafamı bozmayın diyor..
ytd.
Bence bulasmayin
ytd.
Arkadaşlar Ütopya otel yakınlarında oturuyorum. Bu sene inanılmaz miktarda rus turist var. Otel full, Bu sene de zarar ettim derse, bu otelcilik mesleğini bırakmaları lazım. 3 liranın altına düşmesine anlam veremedim,
hacim dikkat çekici ...devamı gelir inşallah hissede olanlar için diycem ama..hissede olan kalmadı anlaşılan bu hareketi yaptığına göre:))
ısparta elektirik satış yapacaklardı..onun haberimi gelecek acaba???
Son bir ay içerisinde en çok düşenlerden şu anda listenin başında, ilk hareket 4 ler, sonrası sürpriz şekilde daha da sert olabilir zaten pek fazla hissesi de yok dolaşımda, otelleri full dolu ise güzel bir kâr da açıklayabilir bu sene turizm kağıtları ön planda olacak gibi Rusya ile barışık olmanın primini bu sene alabilirler ayrıca da Isparta elektirik satış haberi vs, en azından hikayeli şirket, bu fiyatlar da makül bence
KAP : 08:06:2018 16:54 UTPYA.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
Utopya yeniden atakta 3.08 oldu, tahta işleme kapatıldı.
Full dolu otel, euro ile yatak satıyor ve euro fiyatı rekor seviyede.
Bu kadar pozitif gelismeler varken, hissenin güzellesmesi kaçınılmaz.
Elektrik üretiminden çıkması da pozitif,
Yahu sen turizmcisin, ne işin var, elektrik üretiyorsun.
Otellerin sayısını artır daha iyi. Herkes kendi mesleğini yapmalı.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftanın son gününde endeks % 2.79 çakıldı yaklaşık 3 bin puan düştüğü halde ve En baba kağıtlar da büyük düşüşler olduğu halde emin adımlarla birileri de mal toplamaya devam ediyor 3.33 ler görüldü, bu endeks de çok iyi bir kapanış yaptı, güzel haberler mi gelecek acaba demek ki bir şeyler iyi gidiyor, nedir o bir şeyler merak etmedim de değil, bekleyelim ve görelim bakalım hayırlısı diyelim
Su an oteldeyim gayet yolunda hersey :)
Açığa satış yasağı gelmiş acaba aşırı derecede mi açığa satış yapılıyor hisse yükseldiğine göre açıkçılar yakalandı mı ki YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıntı değil yani korkutmak için ve bu gün defalarca olduğu gibi bir anda 3.61 den 3.48 lere düşürülmesi durumu gibi, toplayıcı spek silkeleme yapmak için açığa satış yapar korkanlar verir onları kapar sonra açığa satışları tekrardan kademelerde kalan ve satışda azalmış kağıtları alarak yerine koyar böylece boş kademelerde hisseyi yukarı daha kolay uçurur, yani bu hareketleri şimdilik yapamayacak ya direk alacak devam edecek yada parası ile aldıklarından al sat yaparak silkeleme yapmaya çalışacak yani işi biraz zorlaştı o kadar ayrıca hisse daha yolun başında gideceği yol çok uzun benim tahminimce
14 hazirana kadar sadece Antalya ve Alanya havaalanı hesaplarına göre 3 milyon 736 bin 890 turist gelmiş oteller full dolu, hesaplar dolar üzerinden ve turizm hisselerinin bilançolarına olumlu yansıyacaktır.Açığa satış yapamadıkları için açtıkları bir hesaptan diğer hesaba satış ile silkelemeler yapmaya çalışıyorlar, iyi tutunun ve kemerleri sıkı bağlayın, Açığa satış cezası da haftaya kalkıyor spek için olumlu yansıyacaktır daha rahat rakamsal hareketlere gebe olacaktır hissenizi bu fiyatlardan kaptırmayın, hissenin 6 lardan düştüğünü de unutmayın olumlu haberler eşliğinde hedefi yüksek olacaktır sadece sabır yeterlidir, seçim beklentisi sona ereceğinden çoğu aşırı düşen sağlam ve beklentili kağıtlar da 25 Haziran itibari ile en az çift tavanlar gerçekleşecektir endeks banka hisseleri eşliğinde sert çıkışa geçecektir.Bu fiyatlardan alım fırsatları sona erecektir.Herkese İyi bayramlar bol ve şanslar
Bu kadar kesin konuşmayın, çift rakamlı tavanlar olacak falan diye, tamam anladık, hissedesin, ama hisse aldın diye uçması gerekmiyor. Şirketin astronomik döviz borcu var, bunu unutmayın. Döviz artışa geçtiğinde borç katlanıyor. Ama gelirleri de dövizle, birbirini dengeliyor.
Ama turizmin canlı olması iyi gelişme..
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada borçlu kağıtlar da kazanmak daha kolaydır bunu unutma beklentiler kağıdı çıkarır ayrıca hiç hissem yok yeğenlerim ve çevrem buradan işaret alırlar benden yaşım 60 borsa uzmanıyım Ahsen neyse bol kazançlar
Bi kere de kalıcı yükseliş yap 3 43 den 3 19 nedir neredeyse eksiye geçecek ******** YTD
Son saniyede 5 kademe aşağı vermek nedir ******** daha geçen hafta 4 lerdeydin yine eski yerine döndün ceza bitene kadar al sat yapıp durursun endeks eksideyken daha iyiydin YTD
Karanlık odaya 3 22 3 18 den girdi 3 22 3 17 çıktı kademe arasındaki boşluğa bak acaba biri sert satış emri mi verdi de sattırmamak için aşağı verdiler YTD
1 ay sonra ki gerçekleşecek fiyatına bakmak gerekir, bu fiyatlar canınızı sıkmasın, her dip sonrası 5 leri kırmış bir kağıt sadece sabır
Brüt takasa alınmış ve açığa satış, kredili işlemlere kapalı yasağı ile birlikde 4 temmuz'a kadar bu şekilde uygulanacak, mal sahiplerine kıyak her zaman ki gibi sıkıntı yok