Bu hafta iyi şeyler olacak bana göre
Printable View
Bu hafta iyi şeyler olacak bana göre
Bizim milletin çok önemli bir özelliği var illa birşey başına geldiğinde gerçek olduğunu anlıyor,yoksa kafasına takmıyor.Spk ya başvuruda açık seçik her USAŞ hissesine 1.64 İEYHO hissesi vericem diyor hatta kullanılmasa bile İEYHO ya 24 kuruş USAŞ a 41 kuruş ayrılma hakkı veriyor USAŞ ın bugünkü fiyatlamalarla değeri 56 kuruş yapıyor millette aval aval bakıyor.Ne diyelim farkına varmak için illa gerçekleşmesimi gerekiyor, belki o zamanda iş işten geçmiş olup atı alan üskadarı geçmiş olacak.ytd
Yani sen diyon ki herşey açık seçik ortada.acaba 1.67 ieyho verdiğinde ieyho nun fiyatı kaç olacak.kimse bunlara güvenmiyor ki.yoksa al 40.a 50 ustu sat garanti yüzde 25-30 kar. Bu kadar kolay değil ki. Bu kadar kolay olsa herkes tüm parasıyla alir..
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn BACON ben söylemiyorum spk ya başvuru metni açık açık böyle söylüyor.Alıp almamak,satıp satmamak,kar edip etmemek herkesin kendi tasarrufundadır kimseyi bağlamaz bu forumda sadece bilgi ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz.ytd
ÇSayın üni görünen kısmı öyle. Ya buda oyunsa.borsada böyle oyunlar çok olur.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK ilj başvuruyu onaylamamıştı, bu başvuruyu onaylayacağı garanti mi?
Onaylanıcağını tahmin ediyorum 3. kez başvuruyorlar.Güreli danışmanlık yapmış, ciddi firma oldukları için raporlama hem güvenilir hemde yüksek fiyatlarla raporlama yapmışlardır.Spk nın istediği şekilde düzenleme olduğunu düşünüyorum ama firma sahiplerinin güvenilir olmadığı konusunda sizinle sonuna kadar hemfikirim.ytd
Unutmayalım 0.41 kuruş ayrılma hakkı veriyorlar sanırım spk onaylarsa sanırım 30 kuruşlu 40 kuruşlu rakamlar hayal olur.ytd
Peki arkadaşkar bu onaylanıp onaylanmadığı mevzusu ne kadar sürede netleşir.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29 aralıkta 46 milyon lotu verdi finans yatırım.30'undada 6,5 daha verdi.
Soru:Alan hangi mantıkla karşıladı bu satımı.bilen varsa cevap verebilir mi?
Hesaplamalarıma göre ieyho usastan daha değerli, işin ilginç tarafı ieyho fiyat olarak daha düşük bu yüzdende usasa daha fazla lot vereceklerini söylüyorlar. Tuzak olduğunu düşünüyorum. Birleşmeden önce usas sert satış yiyerek fiyatı ieyhonun altına düşebilir.
Ben yanılıyorsam siz kazanırsınız ama genede dikkatli olun bir oyun çeviriyorlar. Şirketler birleşince fiyat düşerse elinizdeki lotun fazla olmasının anlamı olmayacak çünkü imtiyazlı hisselerle şirketi yönetmeye devam edecekler. Yatırım tavsiyesi değildir. :cool:
http://www.usas.com.tr/hakk%C4%B1m%C4%B1zda.html
"Şirketimiz, uzun yıllar Türk Hava Yolları ve diğer yabancı havayollarına hizmet veren bir kamu kurumu olarak Uçak Servisi A.Ş. unvanıyla faaliyet gösterdikten sonra 1989 yılında %70 hissesi SAS Service Partner’a satılarak özelleştirilmiştir. Şirketimizin hisseleri 1993 yılından beri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmektedir. USAŞâ€™ın uzun yıllar boyunca ana faaliyet konuları havayolu şirketlerine ikram (catering) hizmetleri vermek ve hava alanları, terminal ve diğer hava ulaşımı ile ilgili mahallerde lokanta, büfe, kafeterya, benzeri tesisler ve satış mağazaları açıp, işletmek olmuştur."
Hava yollarında teknolojik aletlerin kullanılmasının yasaklanması.
Belirli ülke/şehir uçuşlarının kontrollü olması istanbul dahil.
Turizmde geçen yıl sorunlu geçmesi bu yıl içinde net bilinememesi.
Online rezervasyon sitesinin birinden online satışların yasaklanması.
Abd vatandaşlarına türkiyenin doğusuna gitmeme uyarısı.
ve bir çok ufak konunun bu yıl turizm açısından çok iyi geçeceğini göstermiyor.
Usaşında faliyetlerinin olmasa bile bulunduğu sektör açısından gelişmelerin sorunlu olması fiyatına bir şekilde negatif olarak yansıyabilir. Satmak istese alıcı bulamayabilir. Birleştirmek istemesinin nedeni patronun ileri görüşlü olması olabilir.
Bilgilendirme amaçlı yazdım. :cool:
Değerli arkadaşlar, bugün IEYHO %6.1 artışla 0.350 ye geldi. Birleşme SPK tarafından onaylanırsa, USAS hisselerine 1.46 hisse vereceğini biliyorum, eğer öyleyse en kötü ihtimal USAS'ın değeri 0.511 oluyor, yanlış mı biliyorum, saygılar
Teknik olarak doğrudur fakat yapılan numaralara bakınca neden yükselmiyor sorusu belirginleşiyor.
Farklı bakış açısı ile düşünebilirsin 0,39 dan alsan birleştiğinde 1,64 oranında fiyatı bölersen, birleşme fiyatı sonuç rakamın altına düşerse zarar edeceksin demektir. Forum sayfalarında herkese sorabilirsin 1 kişi sana bu parayı yedirir derse hiç tereddüt etmeden alabilirsin. :cool:
Teşekkürler arkadaşım
1usas hissesine 1.65 oranında ıeyho hissesi verecekler uzman kuruluş raporları ila spk baş vurdular.sonra burdan onay çıkınca iki şirket yönetim kurullarında bunu onayliyacakmis.piyasa gerçeğiyle uyuşmazlık var buna göre usasin fiyatının 0.52 kuruş etmesi lazım ama adamlar yatırımcıyı söğüş lemeden başka birşey yapmadığı için kimse güve ip alamıyor.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usasla ilgi yorum yapan bir kişi bile kalmadı hiç bir görüşü olan yokmu
Yapılacak bir yorum yok maalesef... Kağıt yaklaşık 10-15 gündür 0.37-0.39 aralığına sıkışmış durumda. Yani kısada 0.37 destek, 0.39 direnç olmuş durumda. Kağıt her an aşağıya da, yukarıya da dönebilir diye düşünüyorum. Naçizane kendi fikrimdir, asla yatırım tavsiyesi değildir.
http://fs5.directupload.net/images/170406/27fkceel.jpg
son bir ayda alanlar
0,36 dan 36bin liralık 100bin lot usas hissesi alsanız
1,64 oranında ieyho verse 0,42den birleştirse 164bin lotunuz 0,42den 68880 liranız olur.
Kısacası 31120 lira kar edersiniz.
0,32'den birleştirse 52480 liranız olur.
Kısacası 16480 lira kar edersiniz.
Rıza size bu parayı kesin yedirir.
Palavraya inanmayın ne yapar ederler rakamları değiştirirler veya iptal olur. :cool:
spk nın haftalık bültende başvuruyu yayınlamamasını şirkete sordum.daha önceki yapılmış başvuru yayınlandığı için gerek görülmemiş.inceleme süreci devam ediyormuş.
037 bulunan 2milyon lotu son dakikalrda bastı bundan ve ıeyho bir b...k olmaz zarardayım çıkamıyorumda beklicem ytd deildir
Aynen çünkü adamın kendi o soylediginizden.yatirimcinin parasını diledikleri gibi kullanıp sürekli zarar yatırımcı beklesin dursun veya s olup gitsin diyor
yaa bir dakka.. bu kağıt yıllık en yüksek seviyesini 14 Temmuzda 0,56 ile mi yapmış...kimse sormuyormu darbeyi önceden biliyormuydunda kağıdı yükseltip sonra bu seviyelere indirdin diye..sikayet eden olmadımı hiçç
Son 1 ayda yabancı takası artmış mı ? Takası gören arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Tşk
Kardeşler 21 Nisan toplantısından birşey çıkar mı?
Yorum yapılmadığına göre ya kimseler kalmadı ya da sessizce bekliyor herkes? Birleşme ile ilgili bilgisi, fikri ya da fiyat hareketleri ile ilgili düşüncesi olan arkadaş var mı? 0.36-0.38 aralığına sıkışıp kaldık
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesin çıkar ama bizim lehimize birşey çıkmaz ayıp yayillardir zarar açıklıyorlar ve şirketi yönetmeye devam ediyorlar.ayip bu şirket yatırımcıdan topladığı paraları naptiiii
Bu ara tahminlerimiz süper.Usaş yarın ciddi bir hareketlenme olursa şaşırmamak lazım.Eli kulağında bu hafta birleşme onanırsa ki ben ciddi kuruluş raporladığı için onanacağı yönünde tahminim çok yukarı fiyatları hedefleriz.
Bence de çok sıkıştırdılar, 0.38 gördü m ü hisse, hemen satışa başlayıp aşağıdan yeniden alıyorlar...
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=@aybars;301547]Bence de çok sıkıştırdılar, 0.38 gördü m ü hisse, hemen satışa başlayıp aşağıdan yeniden alıyorlar...
neyine satıp alıolar hocam satarken bi kademe asagı alırken bi kademe yukarı 36 37 38 hep deişen bişey yok umarım yarın güzel bişeyler olur
Kardeşler hayırlı cumalar. Bugün Yüzümüz Gülsün inş.
son alımlar ne kadar gerçekçi bakmak lazım.güzel bir gün olması dileği ile