Bende yorum yaptım sıkıntı varsa sen soyle
Sent from my Lenovo P1a41 using hisse.net mobile app
Printable View
Bende yorum yaptım sıkıntı varsa sen soyle
Sent from my Lenovo P1a41 using hisse.net mobile app
Selam Aleykum Arkadaşlar...
Durumu nasıl alınır mi buradan.
Nazar değdi...
Sıkıntı yok tahvil anapara ve 24.taksit ödendi.
Şaka mı sorun yokmuş?hangi parayla ödendi?kasada yok nerden bulundu?bilançoda hangi kalemde?
Yani 30 milyonu 2016 bilançosuyla ödedi birde 5 milyon kar getirdi.o zaman sermayesi kadar kar getirdi yani.bu işte bir iş var arkadaşlar.
http://fs5.directupload.net/images/170303/4wsxjoa9.jpg
haftalık alanlar
http://fs5.directupload.net/images/170305/w34atoki.jpg
son bir ayda alanlar
takaslar 2 gün sonradan geliyordu önceden eger degişmediyse son iki günlük işlemler takasda gözükmüyor şuan
cumanın pastasına bakınca en iyi alıcılar ata...marbaş ellerinde aşırı bir malda yok bunlar bu tahdada bu kaadar mal amazlar
alsalarda bu kadar rahat aldırmazlar agalar müsade ediyor demikki
en iyi satıcılara bakınca.....tera....alcapital
bu kurumlarda ky pek olmaz........
hafdalık aylıklara bakıyorsun aynı.....sofrada yine kurlar ve dinazorlar var vaziyeti duruma bakılırsa ky ler girmiş çalı dibine kıpraşmadan bekliyor
senet iyi pirim yaptı......bir noktada mutlak düzeltme gelir ....nerden düseltme gelir düzeltmeden sonra yön ne tarafa olur
şimdi bu sorunun cvabını bulmak gerek
eger hata yapmadan oyun dışı kalmadan koydugumuz hedefe ulaşa bilirsek 2017 süper bir yıl olacak bizim için
önümüzde zor bir hafda var
Y.T.DDDDDDDDDD
Almadığına pişman oldum geçen gün......
1.94 ü yıktı da geçti...
Aşağı boş gözüküyor ama.
1,97 bir önceki zirvesini gördü, artık muradına ermiştir. :)
Buraya kadar filmi tahmin ettik de.... (Çanak hedefi vs..)
Şimdi ne olacak onu merak ediyoruz.... Çanağı çömleği kıracakmı, katlama yapacakmı...
1.94 ü verdiler.93 oldu.
1.84 ü aldıkça yenisini koyuyor.
Nerde burdaki millet saklanıyor mu?
Cuma günü sordum kimse cevap vermedi.
1.40 lardan beri para olsada uşak alsak diye yazmaktan bıktım kağıt 1.97 ye kadar geldi.alan iyi kzandı.burda kendini bişe zanneden yorumlardan midesi orası burası bulananlara aldanmayın onların kime hizmet ettiği belli adla ky kazandın istemez bunlar hep böyledir çirkeflikle insanları kağıttan soğuturlar.bir zamanlar bjk vardı burda kağıda mefta dedi 130 dayken şimdi kağıdın durumu ortada kimseye güvenmeyin.kağıt iyi prim yaptı.be yazıkki elimizde yok olanlara da bol kazanç dileyelim bari
Durun eşşeği bir yere sürmeyin daha.bu tanışlardan cacık olmaz.herkes %50 primi görüyor.5 yıldır bir halt yapmadığını düşünmüyor.haber lokomotifi lazım.uydurma değil gerçek haber.
Uşak adamı böyle çarpar işte
Gelene veriyor
Ayın 28 inde genel kurul var
Genel kurul var diyemi gidiyor acaba
Alt kademeler boş ama.
Doldurur kardeş doldurur
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir türlü cesaret edip alamadım...
Kaç defada yorum istedim burdan kimse yazmadı
Artık kısmet yarına 1.99 a düşerse bu defa kimseye sormadan