O tayfaya son sozumu yazip geliyorum
Fiba 24
Hsbc 24
Ing 23.5
Degisen birsey yok. Benim bildiklerim bunlar...
Alternatifte %24 veriyor
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TBank istanbul subesi sicak oranlar
92 gune kadar 24
92 gun sonrası 24.50.. acil mevduata ihtiyaci varmis ..
Mb: likidite imkanı faizi politika faizinin 100 baz puan altında olacak alinti
https://www.haberturk.com/son-dakika...493745-ekonomi
Ben de bilmiyorum. Burayı ilgilendirir diye yazdım. Mutlaka önemli. Herhalde faizi indirme gibi bir şey.
Dolarda hareket yok bekledigim gibi...
Herkesin elinde olan deger kazanmaz..
Balinalar da sudalar..
Bist de dusemiyor artik..
Syg,
Benim anladığım 24 den değil 23 den kullandırılacak gecelik repoyu.
5 gün önce yapmadığını bugün yapmış ne değişmişse limitli diyor zaten limitsiz para vermiyordu ki.
Fıl mk 24.77% 3 günlük
24.96% 53 günlük
dolara marka en yüksek faiz hangi bankada?
İmar bankasi>https://youtu.be/v6LTjdr8Tmk
Öyle bir beklenti varki insanlarda ucuz borsada alım yapacağına pahalı doları almayı yeğliyorlar..
Piyasalara güven gelmediği sürece doları pahalı satıp ucuz borsadan alım yapan yabancı yine malı götürecek .S400,secim tekrarı,iran ,kıbrıs ..Biri bitse diğeri başlıyor ,böyle gündem düşman başına
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zayıf çelimsiz birinin henüz kasları geliştirmeden elindeki küçük çakı ile mahallenin yapılı delikanlısına kafa tutarsa başı beladan kurtulabilir mi?
Bu delikanlı bir işte çalışıp, harcamalarında hesabını bilip diğer zamanlarında spor salonuna gitmek yerine, arkadaşlarından borç alıp kahvede ona buna, suriyeli-ıraklı-afgan-afrikalı mülteci arkadaşlarına bir şeyler ısmarlayarak pişpirik oynarsa yakın gelecekte sonuç değişir mi?
Haklısınız ..Dersimizi verdiler işde ..
Geçen sene 3.80 di dolar şimdi 5.80 ..
Faizler 10 iken oldu 25 ..Neticesinde önce belediyeler yarın iktidar değiştirecek bir etki ..Yapana cezayı verdi piyasa bu hep böyle değilmidir zaten ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şeker Leasing
Finansman Bonosu İhracı
50 Milyon TL nominal
77 gün vadeli
Basit MK Oranı %25.68
Bileşik MK Oranı %28.25
ytd.
syg,
Moodys kararı sonrası bugün hemen herkes Borsa düşer döviz çıkar diyordu. Yine kötü habere iyi tepki verdi piyasalar. Battı balık.... diyorlar herhalde.
Piyasalar o kadar tepkisiz ki sanırım MB faiz indirse dolar öğleden akşama eski yerinde kalacak gibi bir tavır sergiliyor. Üstüne FED de gelirse dolar nereye kadar düşer bilemiyorum artık. Temkinli hareket edip pozisyon alınmalı.
Yaklasik ayniymis son 1 ay ve yilbasinsan bu yana
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıntısı linkte olan aşağıdaki haber Para Piyasası fonlarının getirilerini veya mevduat fazilerinin oranını etkiler mi?
https://www.foreks.com/haberDetay#5d...f47e00013c4e01
"Finansal piyasaların derinleşmesine ve para politikasının etkinliğinin artırılmasına sağladığı katkılar dikkate alınarak Piyasa Yapıcılığı Sisteminin desteklenmesi amacıyla Piyasa Yapıcı bankalara açık piyasa işlemleri çerçevesinde likidite imkânı kullandırılmasına karar verilmiştir. Tanınacak limitlerle sınırlı olmak üzere gecelik vadeli repo işlemleri yoluyla kullandırılacak söz konusu likidite imkânına uygulanacak faiz oranı, Merkez Bankası politika faiz oranının 100 baz puan altında olacak şekilde belirlenecektir. Piyasa Yapıcı likidite imkânı limitleri Piyasa Yapıcı bankalarca Hazine ihalelerinden alınan Devlet İç Borçlanma Senetlerinin tutarı dikkate alınarak belirlenecek ve toplam Merkez Bankası fonlaması içerisinde sınırlı bir paya sahip olacaktır."
Vakıf nakit para çekmeye %0.1 para almaya başlamış
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
100000 tl 100 tl
250000 tl 250 tl gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şube paramı hazırla dediğin zaman alacağı komisyon
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.