http://fs5.directupload.net/images/170303/4yo479g5.jpg
Printable View
ULUSOY ELEKTRIK 'in kalite düşüncesini anlamanız için
LBSH YÜK AYIRICILARI
HMH serisi, metal muhafazalı modüler hücrelerde LBSH tip yük ayırıcıları kullanılmaktadır.
LBSH yük ayırıcılarının aktif bölümleri, epoksi reçine gövde içerisinde mühürlü basınç sistemi ile kapatılmış SF6 gaz ortamında
bulunmaktadır.
20 yıllık normal işletme ömrü boyunca gaz takviyesi ve bakım gerektirmez.
LBSH yük ayırıcıları üç kutuplu ve iki konumludur. Kısa devreye hızlı kapayabilen toprak ayırıcısı da SF6 gazı yalıtımlı ortamda olup
reçine gövde içerisindedir. Bu sayede kapamalarda oluşan arkın hücreyi deforme etmesinin önüne geçilir. Ayrıca LBSH 36 yük
ayırıcılarının bu özelliği işletme personeli için ek bir emniyet unsurudur.
Yük ayırıcısı ile topraklama ayırıcısı arasında bulunan mekanik kilitleme sayesinde yanlış manevra yapma olasılığı yoktur.
YENİ İLGİLENEN ARKADAŞLARA ULUSOY ELEKTRİK NE İŞ YAPAR
Bunları daha önce yaptığı işlerden alarak yazıyorum ;
1-YURTİÇİ DAĞITIM ŞİRKETLERİ
2-YURİÇİ SPOR KOMPLEKSLERİ
3-YURTİÇİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ
4-YURTİÇİ HASTANELER
5-YURTİÇİ AVM PROJELERİ
6-YURTİÇİ ŞEHİR ŞEBEKELERİ
7-YURTİÇİ OSB
8-YURTİÇİ KONUT PROJELERİ
9-YURTİÇİ HES - RES (ENERJİ ÜRETİMİ) PROJELERİ
10-YURTDIŞI REFERANSLAR; AVRUPA , GÜNEY AMERİKA ,ASYA,
AFGANİSTAN,CEZAYİR,ERMENİSTAN,AZERBAYCAN,BURUNDİ,G ÜRCİSTAN,HİNDİSTAN,ENDONEZYA,IRAK,UKRAYNA,ÖZBEKİST AN
11-en son SAVUNMA SANAYİ( mobil köşkler ve diğer )
12- TREN YOLLARI KATANER SİSTEMLERİ
VE UNUTMAYIN BENİM PAYLAŞIMLARIMDA CEK CAK MIŞ MUŞ gibi şeyler yoktur, hepsi resmidir. KAP da olur olmaz O benim meselem değildir.
unutmayın yatırım tavsiyesi değildir.
http://fs5.directupload.net/images/170305/k6p8umt4.jpg
son bir ayda alanlar
Bu hafta 8,50 - 11 TL arasında gider gelir
Sent from my GM 5 Plus d using hisse.net mobile app
Bu hafta guzel bir hareket bekliyorum. Hadi hayırlısı. YTD
9.10 dan iyi mal aldı. Bakalım patron mu almış.
Vakit geldi hareketini yaptı ,yaptı ,,yapmadı bu hafta başka bir gün
daha önce yapılan işlerden küçük bir özet ; unutmayın şavaş öncesi ve sonrasında ULUSE HEP ORADA
BAGHDAD CITY NETWORK - 30MV PROJECT/BAGHDAD NATIONAL ELEC. CO BUNLARIN HEPSİ IRAK
BAGHDAD MAXIMUM SECURITY PRISON /U.S. ARMY CORPS OF ENGINEERS
PINTA GROUP
U.S MILITARY CAMP DIAMONDBACK /U.S. ARMY CORPS OF ENGINEERS
U.S. ARMY CORPS OF ENGINEERS CAMP /U.S. ARMY CORPS OF ENGINEERS
U.S MILITARY BASE TIKRIT DFAC #3 /U.S. ARMY CORPS OF ENGINEERS
DOHUK DORMITORY REHABILITATION CENTER /U.S. ARMY CORPS OF ENGINEERS
AL-ASAD AMERICAN B1 AIRFIELD SITE /KBR HALLIBURTON
KIRKUK CITY NETWORK /KIRKUK NATIONAL ELEC.CO
ERBIL CITY NETWORK
NORTH OIL COMPANY/BABA&ARAPHA SUBSTATIONS
AL NAJAF 2x123MW POWER GENERATOR STATION /IFC JORDAN
BASRA PORTS AUTHORITY
BABEL CITY NETWORK
ENKA /ERBIL COMBINED CYCLE POWER PLANT
BURJ BABIL COMPANY
NORTH OIL COMPANY/POWER HOUSE PROJECT
UNIVERSAL ACARSAN
IRAQ THE MINISTRY OF INDUSTRY
MINISTRY OF ELECTRICITY / AL BILAL GROUP INTERNATIONAL
Sn deeplara68 merhaba.
Başta siz topıge emek veren herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Müthiş bilgiler veriyorsunuz. Minik bir siftahla girdiğim uluse sayfalarını hızlı bir şekilde okudum.
Özellikle detaylı analizlerinizin bilgiye dayalı olmaları takdire şayan.
Geçmiş de kalan sayfalara ulaşmamız mümkün mü?
Eminim oralardada çok faydalı bilgiler vardır.
Sn deeplara68 gedik ile uluse arasında nasıl bir ilişki var?
Orasını anlayamadım bu kısa 12 sayfada. Hisseyi mi topluyorlar yoksa frenleme sistemi mi?
Lütfen bizim gibi kurtlar sofrasında yem olmama savaşı verenlere yönelik faydalı paylaşımlariniz için sonsuz teşekkürler ediyorum.
Gedik mevzuuna birkaç kelamla deginebilirseniz minnettar olurum.
Saygılarımla.
sitemiz artık çökme tehlikesi yüzünden , aynı adla farklı adresle devam ettiği için eskileri göremiyorsunuz. internet üzerinden araştırarak bakarsanız görebilirsiniz.
yanlış anlamayın burayı takip ediyorlar. o yüzden eskiyi bulup okuyun.en nihayetinde önümüzdeki 10 yıl buradayız
Son güne kadar konsolideyi bekleticekler gibi ..muhtemeldir cuma seans kapandıktan sonra
Tekniği çok güzel işliyor lar. Örümcek ağı gibi...
konselide geldi ama beklediğimden farklı;ilginç ARGE faaliyetlerini vergiden düşürmemişler ?
SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER VERGİ ÖNCESİ KARI 44.702.621
Dönem Vergi Gideri 9.133.783
DÖNEM KARI 36.453.121
evet geçen yıla göre (13.578.751) büyük artış var. ama arge giderleri düşülmeli ve kar en azından 40 olmalıydı.
Dönen Varlıklar 2015 = 79.821.954 2016 = 117.824.679 burada alacak olan fakat 3 aylık bilançoda göreceğimiz bir rakam var
Ticari Alacaklar 2015 = 37.527.680 2016 = 73.947.452 [B] 36.5 mil. gibi bir rakam alacağın vadesi 3 aydır.[
31 Aralık 2015 itibarıyla PT Ulusoy Indonesia ve PT Ulusoy Industry bağlı ortaklıkları henüz faaliyete geçmemelerinden ve konsolide finansal tabloları önemli düzeyde etkilememeleri sebebiyle konsolidasyona dahil edilmemiş olup 31 Aralık 2016 itibariyla faaliyete geçmeleri sebebiyle konsolidasyonuna dahil edilmişlerdir.
Ana Ortaklığa Ait Özkaynaklar 2015 = 106.360.229 2016 = 135.078.507
fakat bu hesaba yine Sarl UE Algeria * Bozat Elektrik Üretim A.Ş. dahil edilmemiştir.
bomba burada
Şirket’in bilanço tarihi itibarıyla yasal kayıtlarındaki bulunan dönem karı 39.538.675 TL (31 Aralık 2015: 12.235.647 TL), geçmiş yıl karları ise 44.957.035 TL (31 Aralık 2015: 41.660.662 TL) den oluşmakta olup, bu sebepten ötürü Şirket’in kar dağıtımına konu edebileceği toplam kaynaklar 78.272.486 TL’dir .
ederler etmezler o başka ama en azından ben dağıtılabilir karın % 50 si yani 0,45 bekliyorum.
31 Aralık 2016 tarihi itibarıyla Grup’un muhtelif bankalarda Ocak 2017 vadeli, %6,75 ile %11,60 faiz aralığında toplam 12.180.000 vadeli mevduatı bulunmaktadır.
Yarın buralar şenlenebilir. Çok değerli paylaşımlarınız için teşekkürler.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay vay vay. Beklentimin oldukca ustunde bir kar geldi. Masallah. Ozkaynaktaki artis da oldukca iyi. Bu hisse 2 yıldır 15-17 F/K ile hareket ediyordu. Bu kara gore f/k=15 den hesap etsek 13.42 ye takabul ediyor. Bakalim bu seviyelere gelecekmi. 2017 birinci ceyrek kar bunu destekleyecek bir rakam olursa o zamana kadar 13 lere gelecegimizi umuyorum.Yarınki artisin % 10 dan % 20 ye kadar yolu var kanimca altinda bir artis beni sasirtir. Gazamı geldim acaba. Abarttimmi ne. Oyle veya boyle yarinki artis eksi bile olsa 3 yıl daha burdayim. Bunlar acizhane goruslerim. İnsallah hepimiz icin hayırlı olur. YTD.
Bence çok zor... Boşuna ümitlenmeyin.... 1996 beri buradayım ne zaman böyle bir düşünce olsa hemen kucağa verirler...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heyecana gerek yok, halka arz fiyatına bakın, hemen öncesinde halka arz dan önce dağıtılan kar payına bakın.Tipik bir patron hissesi.Kayserili hemşerimin oğlu yönetiyor bu şirketi.Verirse kovandan bir parmak ucu bal, gerisi kendine.Benim kucağımda halka arzdan verdikleri 14 lük çocuk var.:drunk:
aynen 14le beklemedeyim kim bilir belki 3 belki 5 sene, ama burdayım gitmem :-)
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son ceyrekteki performans surekli hale getirilebilirse cok beklemenize gerek kalmayabilir.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakın ; şirketin finansal borcu toplam 7.5 mil. ve zamana yayılmış. ilk 3 aylık bilançoyu 2015 ile kıyaslarsak 36.5 mil. nakit fazla girdisi olacak ama onun 73 mil. tl si sırf kar olarak giriş yapacak. aynı zamanda 12.5 mil. tl lik bankadaki paranın vadesi doldu ve kasaya giriş yaptı zaten. 73 mil. 20 mil. kadarı yurt dışı buradanda % 5 $ artışından kar artışından 1 mil. gelecek, 1 ocakdan beri yapılan işlerin geliri , ENDONEZYA devreye girdi ? ne kadar oradn kar giriş yapacak !!!!!
KISACASI BENİM ASELSAN DAN SONRA 2'NCİ OLARAK GÖRDÜĞÜM ŞİRKET ULUSOY ELEKTRİK DİR.
Ben şirketin 78 .000.000 'u dağıtmasını değil MOBİL TRAFO MERKEZİ yapımını ayrı bir fabrika da devam etmesini buraya en azından bir 20-30 mil tl. yatırmasını bekliyor ve istiyorum.
işte zaten kulvar atlayan 2017 de karını % 100 arttırmasını beklediğim ki (en az) ulusoy elk. savunma sanayi hareketiyle flaş olacakdır.( yapıyormu ? yapıyor, )
zaten benim yazdıklarımı bilen arkadaşlar benim değer verdiğim şeyin GELİŞİM = ARGE = GÜÇLÜ BÜYÜME olduğunu bilirler.
kriz olur kar artar düşer, ama siz yatırım ve yeni sektörlerle gelişmeye devam ederseniz işte OLDUĞUNUZ YER DOĞRU YERDİR.
CEK CAK, MIŞ, MUŞ GİBİ KELİMELERİ SEVMEM , Burada yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
SON SÖZÜM SAİT, KUBİLAY VE ENİS ULUSOY lara sizleri Ulusoy Elektrik Y.K. Üyesi Volkan ÖZSÖKMEN'i göreve getirdiğiniz için tebrik ederim. Kişişel bilgi, birikimleri , enerji sektöründeki çevresi ile müthiş bir yerinde karar,sizleri tekrardan tebrik ederim.(özgeçmişinden sadece 1 satır Uzun yıllar Asya Pasifik, Çin, Hindistan,Orta Doğu, Türkiye ve KuzeyAmerika bölge müdürlükleri görevlerinde '' Ormazabal Elektromekanik San. Ve Tic. A.S., PELKA INC.,1989 (July-Sep): ABB Baden (Intern Research Engineer)
1990-1992: Several companies in informatics & medical sectors (Sales and Marketing Manager),1992-1996: Pelka Electrical Inc. (Sales & Marketing Director, Member of Steering Committee),1997-Current: Grupo Ormazabal )
Sayın deeplara sait efendinin yerinde olsam seni yatıriım bölümün müdürü yapardım...iyi çalışmalar
Kar rakamında geçmiş yıllara göre büyük artış var diyeceksiniz , doğrudur. ama şunu söylemeliyim KAP a gönderilebilecek en düşük kar rakamı gönderildi ! eğer vergiler(arge indirimi) ve alacakların vadesi doğru düzenlenseydi 70-80 .000.000 tl gibi bir kar rakamını görecekdik.
Genel açıdan şirketin geleceğine bakdığımızdaysa önümüzdeki ilk hızlı büyüme evresine girdik.Önümüzde ki 5 yıllık süreç için öngörü ( ki benim değil şirket yönetiminin ) her yıl bilanço(iş hacmi) %100 lük büyümedir.
İlk 5 yıllık ( ki buna 2016 da dahildir ) % 100 lük büyüme ile 5'nci yıldan sonra ise bunu düzgün bir ivme ile sabitleme%10-20 gibi işte ULUSOY ELEKTRİK in gelecek için planları bu, amaç GLOBAL bir oyuncu olabilmekdir.ve BU YAZDIKLARIM BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİM DEĞİLDİR.
Önümüzdeki 5 yıllık süreçte 2 fabrika daha açılmasını bekliyorum, 1-Katener sistemler 2- MOBİL TRAFO ve yeni arge ürünleri
ve o zaman ASELSAN a yetişeceğine inanıyorum.( hem kar hemde piyasa değeri olarak)
herkese hayırlı CUMA ve haftasonu diliyorum.
unutmayın burada yazdıklarım beni bağlar ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ziraat Yat
Ulusoy Elektrik (ULUSE, Pozitif): Şirket'in 4Ç2016'daki net dönem
karı 21,6mn TL ile bir önceki yılın aynı çeyreğinde elde edilen 4,9mn
TL'nin oldukça üzerinde gerçekleşmiştir. Şirketin satış gelirleri son
çeyrekte bir önceki yılın aynı dönemine göre %94,1 oranında artarken,
brüt kar da son çeyrekte 33,9mn TL'ye çıkmıştır. Geçen yılın aynı
çeyreğinde brüt kar rakamı 10mn TL idi. Son çeyrek dönem karı ile
birlikte 2016 yılındaki net dönem karı bir önceki yıla göre %167
oranında artarak 36,5mn TL olmuştur
Anadolu Yat
Ulusoy Elektrik (ULUSE, Pozitif) 4Ç16’da net karını yıllık bazda
%345’lik artışla 4,86 milyon TL’den 21,6 milyon TL’ye çıkardı. Artan
net karda %94 oranında artan satış gelirlerine karşılık düşen
maliyetlerin etkisiyle %239 oranında yükselen brüt satış karının
etkili olduğunu görüyoruz. Aynı dönemde FAVÖK ise %269’luk artışla 7,9
milyon TL’den 29,2 milyon TL’ye yükselirken FAVÖK marjı %17,35’den
%33’e çıkmıştır. Şirketin 2016 yılı net karı ise 2015’e göre %167’lik
artışla 36,5 milyon TL olarak gerçekleşmiştir. Artan operasyonel
karlılıkla birlikte artan net karı pozitif tarafta değerlendiriyoruz.
Alan Yat
ULUSE…Pozitif… Şirket, 2016 yılı 4. Çeyrek dönemde net karı, geçen
yıla kıyasla büyük bir yükselişle 22 milyon TL (2015 yılı 4. çeyrek 5
milyon TL net kar) olarak açıklandı. Şirketin 2016 yılı toplam net
karı ise, 36 milyon TL olarak gerçekleşti. Bu da net karda, yıllık
bazda %167 artışı işaret ediyor. FAVÖK ise, 2016 yılı 4. Çeyrek
döneminde geçen yıla kıyasla büyük bir yükselişle 29 milyon TL (2015
yılı 4. çeyrek FAVÖK 8 milyon TL) açıklandı. 2016 yılı toplam FAVÖK
ise, geçen yıla kıyasla %182 artışla 50 milyon TL oldu.
ece hanım o işi yapıyor, onlardan tek isteğim savunma sanayii ne ağırlık vermeleri, bununla ilgili en azından 1 fabrika açmaları: yerleşik düzenle yapıyorlar ama bence yetersiz ! neden mi bakın Farklı güç alternatiflerine göre proje çeşitlendirilebilmektedir.
MOBİL TRAFO MERKEZİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ : Güç 20 MV - En 3.5 m - Boy 18 m - 4.60 m Max. Yükseklik - 65 TON
HER ŞEHİRE, HER ASKERİ BİRLİĞE (özellikle op. ve tatbikatlar için kesinlikle şart.) , ORGANİZE SAN. BÖL. VE KENTSA GİBİ BÜYÜK FAB. YERLEŞKELERİNE LAZIM.
arkadaşlar neşe hanım yerine ece hanım yazmışım , kendisi de savunma sanayi ile ilgili olarak düşüncelerimi KUBİLAY BEY e ileteceğini söylüyor.yazışmaalrda ki benim tarafım bu dur.
ŞİRKET YÖNETİMİ GELİŞİM İÇİN SİZLERİ TEBRİK EDERİM. ŞİRKET YÖNETİMİNDEN RİCAM SAVUNMA SANAYİ YE BİRAZ DAHA AĞARLIK VERMENİZDİR. ÖZELLİKLE MOBİL TRAFO İÇİN YENİ BİR FABRİKA AÇILMASI TSK VE ASELSAN LA ORTAK ÇALIŞMALARA GİRMESİNİ UMUT EDİYORUM, SAYGILAR. İLETİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
Nefesi 10.70 e kadar yetti ,şimdi yavaş yavaş 9.40 kadar salar , TAMAMEN ŞAHSİ GÖRÜŞÜM ,TAM TERSİDE OLABİLİR
HAKETTİĞİ YERE GELMESİ İÇİN KARLILIĞINI SÜRDÜRÜLEBİLİR KILMASI LAZIM Kİ, GÖRÜNEN O POTANSİYEL VAR
2017 ilk çeyreği iyi gelmesi lazım ,çıkış ivmesini devam ettirmesi için ,umarım öyle olur ,ben kendi adıma doğrusu umutluyum
Bu arada verilere dayalı gerçekçi bilgiler paylaştığı ,bizim kendi araştırma bilgilerimize hem teğit ,hem takviye anlamında katkılarından dolayı DEEPLARA68 İN HAKKINI DA VERMEK LAZIM .ELİNE SAĞLIK SEVGİLİ KARDEŞİM
10.7 den 9.7 bravo ULUSE
almış olupda karı veya zararıyla satıp çıkan arkadaşlara : hayırlı olsun.
Sözde piyasa yapıcımız GEDİK YAT. dır , gerçekdeyse patron İŞYAT dır.