sinirlendirdik fadılı bugun 7 nın altına inerse şaşırmamak lazım.
Printable View
sinirlendirdik fadılı bugun 7 nın altına inerse şaşırmamak lazım.
Kesin iner bugün ortam da müsait
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
timsah göründü bu defa hızlı geliyor
herkes negatif
ben de tam tersi ))))
bende zaman çok.
3 sene sonra 80 e satarım.inanmak başarmanın yarısıdır))))
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
bende 2012 nisan ayında 26 alıp 50 satacağım diyordum ama yıl 2019 hala aldıgimızın dörtte bir fiyatında hala bekliyoruz
arkadaşim sen erkenden almıssın.)) geçen günkü haberi o dediğim rakamı gösterir. insanlığın sonu yapay zeka sonlandıracak.biz görmicez tabi. boyutlarını füiünrmiyorum bile. netaş o kadar adamı vitrin olsun diye çalıştırmıyor besbelli))))
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
karanlık odada artı verdı
Hafta başı yorumum.
Dünkü yorumlarım. 7,42 yi zorladı ama üstünde kapatamadı.
Yarın için ise 7,90 çok kritik bir direnç görevinde benim fikrimce. Yarın test edebilecek güçte. Hafta başından beri bekledigim seviye . Üstünde haftalık kapanış olursa tekrar analiz edilir olmazsa yarin veya haftaya saatlik destek noktası olan 7,50lere geri çekilir.
Burada yazilanlar kesinlikle tavsiye niteliği taşımaz. Al sat tavsiyesi de değildir. Hayali fikirlerdir.
Sn eksina her yükseliş bilancoyla olmaz. Bazen yükseliş olur bilanço ardından gelir. Bunu biz teknik analiz kullanarak öngörüde bulunabiliyoruz. Benim verdiğim rakamlar tamamen teknik rakamlar . Herhangi bir temel dayanağı olmaz. Grafikler belli bir olgunluğa erişince herkesin dikkatini çekmeye başlayinca ve çıkışlar iki ileri bir geri oluşmaya başlar. Sonra bunu da temel destekledi mi arkana yaslan ızle .Olay budur aslında ama işin bi de psikolojisi var. Psikolojiye yenik düşerseniz terste kalabilirsiniz.
netaş bana 2000yılının netşını hatırlattı bügünkü dik duruşuyla
Trump Pentagon ihalesini askiya aldirmis.Amazonu istemiyormus.Acikca soyle kac lot netas aldin Trump efendi😂
o degilde kasım ayında abd yaptırımları olacak Türkiye için kasım ayındada erken secım muhabbetı var bu yuzden buyuk ıhtımal. Bunlar gercekleşir ise pekte iyi olmayan netasın hali ne olur. Bu yukselış acaba 19 tl yukselmesi gibi millete lot yedırme cabasımı kotu gunlerın gelecegını bılen fadıllar ıcın...kötü kötü düşünmeyelım ıyı olsun her sey
Akıl var mantık 3 ay sonra secim mi olur.
Eskina sen ne icipde rüya görüyordu
bu hafta sonuna kadar konsalide olmayan bilanço gelecek öngörüsü olan varmı
neden secim olmasın hemen hemen herkez kriz bekliyor ABD yaptırımlarıda o doneme gelecek iktidar secimi kaybetti muhalesef geldı kriz patladı. Eski hükümet ne diyecek biz varken ıyı ıdare edıyorduk dolar düşüyordu. Bunlar geldi dolar patladı gitti diyecek.... Çılgın projeler üretecek parada kalmadı ...Biraz düşününce bu planda akla yatmıyor degil
Her can sıkıntısında secimmi olur.iktidar secimi kaybetti ise rte niye baskan.belediye secimi ile genel secim aynı seymi.
“Kötü günler gelecek, kriz patladı, para kalmadı, seçim olacak, netaş düşecek diye mal yediriyorlar...” Resmen kasıtlı olarak bilinç altına işlemeye çalışıyor.
1-2 gün önce de: 6,20 olacak, 7 nin altına düşecek.
Abi ben bunları bilsem borsa da 1 gün bile kalmam. Burda da boş boş muhabbet yapıp zaman harcamam. Pardon anladım; biz aciz kulları bilinçlendiriyor, uyandırıyor. Allah razı olsun[emoji15]
Ayrıca hissenın dusmesını ıstemıyorum kendı adıma 45-50 rakamlara ulastıgında satarım dedı bunuda hıssede bulundugum zaman kaybı ve baska bır hıssede dursam elde edecegım kazanca baglayarak vermiştim. şu an olması gereken rakam en dusuk 25-30 aralıgında olması lazımdı.....gelelim 6.20 meselesine dogru düzgün bir haber olmadan yükselmesini sacma buluyorum neyse 1-2 hafta sonra bilanco açıklanır umarım ıyı gelir. gelmez ise ben haklı cıkarım ama umarım siz haklı çıkarsınız.
Ayrıca netaş nıye artıyor nereye kadar gider bizim bilmedigimiz 3 cü agızlardan edindiginiz bilegiler var ise duymak isterim. benım bekledigim 45-50 rakamlarına ulaşır mı vs. vs..
Neye dayanarak 19 TL olacağını söylüyorsunuz ayıp yapmayın
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce 19 TL gördü onu kast etmis
vergi dairesine gönderilen bilanço seans içi veya öyle arası yüksek kar şeklinde açıklanırsa bilinki konsalide bilanço zarar gelecektir bunu satış olarak kullanacaklardır
:cool:...Selâmün aleyküm...Günaydın forum ahalisi...:cool:
istanbul havalimanı icao tarafından kapatılabilir dedikodusu var. Netaş alacaklarını aldımı acaba ordan tamamen