Bu kağıdın speği yada sahibi ne kadar kansız bir adammış..Bu bilançoya uçması lazım.. Elinde satır harbi kıyıcı..
Printable View
Bu kağıdın speği yada sahibi ne kadar kansız bir adammış..Bu bilançoya uçması lazım.. Elinde satır harbi kıyıcı..
Hergün kapanış seansında birileri pasif satış kademesine 400-450 bin satış koyuyor...Firma tarihi bilanço açıklıyor, hala baskı, hala zulüm... Allahtan bi kork, kul hakkı yemekten bir kork, baskıcı...
Defter değeri 3.36 oldu ve bu değer artmaya devam edecektir. Piyasanın bu defter değerini umursamamasını bekliyordum açıkçası. Nedeni de güvenle ilgili. Döven ailesine kimse güvenmiyor. Bu nedenle hisselere yatırım yapmaya korkuyor herkes.
Patronlar piyasa üzerinde yerlere vurmuş itibarlarını düzeltmek için şirketlerinin değerlerini sektör ortalamalarının üzerine çıkarmak zorundalar. Bilanço ortada, sektör ortalamaları ortada ve nihayetinde hisseye talep ortada. Bu işe el atmazlarsa üzerlerindeki güven bunalımını düzeltemezler.
bilanco gercekten hos fakat borclardanda belirgin bir dusus su an da sozkonusu deyil nede olsa doven ailesi dikkat edilmesi gerekir sonucta bu bir koc sirketi deyil tombul parmaga dikkat edilmesikosuluyla dikkat edilmesi gerekir.. yinede su anki fiyatlar fazla pahali deyil alinabilir duzeyde goruyorum ynede ytd.
RYGYO lanet olsun, bilanço güzel, defter değeri 3.36 dedim, kuçağıma verdiler, nur topu gibi... hergün hergün düşüyor...
Cari Hisse Yabacı Oranı Rygyo % 51,50
http://fs5.directupload.net/images/170307/4zz7wfo2.jpg
son bir ayda alanlar
Yazmış olduğum gibi..Benim açımdan ve burada arsalarımızın gerçek değerine yönelik kıymetli çalışmalar yapagelen arkadaşlarımız açısından bilmediğimiz bir konu değildi..Bu geri çekilmeyi çok şaşırtıcı bulmamakla beraber, gelecek perspektifimize oturacak nakit dağıtılabilir NET karla ve temettülere göre oluşacak fiyatların daha kalıcı ve tabir yerindeyse harrrrbiiii olacağını düşünüyorum...
kapanış 0,77
citinin boyle blancodan sonra mal cikmasi bende soyle bir izlenim cikatti sentut 2011 de malagir 2017 de zararina hisse sat dolar bazinda citideki templefonun disindaki mallar biyikli yatirimcinin hisseleri templefonun malverdigini zannetmiyorum neyse buda gelir gecer oncede emeklilik yatirim fonlari 10 milyon hisseyi satmisti sardis uzerinden ozamanki baski boyle bilancodan sonra tiris gelir soyle tekrar 0.56 yacekinde birazdaha mallanalim lutfen. YTD
Patron en son 72-77 aralığından hisse almıştı... Buralara yaklaştı. Bakalım buraların altına inmesine müsaade edecek mi, yine hisse alacakmı
alıcı yok kardeş. gelmeyince de kaldırıp dolduruyor kademeleri. yukarısı boş şu an.
mal çıkışı gibi duruyor!
Yabancı hala satıyor. Yabancı satışından sonraki seyre bakmak lazım. Patrondan yeni bir hareket bekliyorum, bakalım.
Bu arada ana şirket Reysaş'ın bilançosu da hala gelmedi. Ordaki durum GYO'dan daha iyi olacak büyük ihtimal.
Komedi, komediiii.... UBS çoookkkk acemi demiiii yavvvv... Duruyo duruyo seansın kör havuzunda pasife 300-400 binlerce lot satış yazıyor... Haaa gitmeyecek, pasifte kalacağını bile bilee... Sabah açılışta kayıp....
Anaokuluna giden çocuğa versen, bunları sat desen, UBS in yaptığı acemiliği yapmaz....
Bu oyunu yutturamazsın, sahte satıcı seni gidi seni....
Senden daha ucuza alacam, alacağız, bilmiş ol, düven miydi, döğen miydi, düve miydi neydi...
Temettü veya bedelsiz ile ilgili karar var mı?
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Grup geçmişte bedelsiz verme hususunda metti... RYGYO dan sonra RYSAS ında bilançosu gerçek özsermayeyi ortaya koyacak...Her ikisinden de bedelsiz bekliyoruz, ortakları olarak... Temettü ha keza...
RYSAS ın konsolide bilançosu açıklanması akabinde, genel kurul ve bedelsiz, temettü açıklamalarını bekliyorum,
***RYGYO*** REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Kredi Derecelendirmesi
Şirketimizin 09/03/2017 tarih ve 359 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; şirketimiz ile SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.arasında 09/03/2017 tarihinde Kredi Derecelendirme Raporu ve Derecelendirme Notunu kapsayan 1 yıllık hizmet sözleşmesinin yenilenmesine karar verilmiştir.
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/592303
Bugünün pastasını atacak olana teşekkürler
***RYSAS******RYGYO*** REYSAŞ TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
Açıklamalar
Konsolidasyona tabi şirketlerimizden Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 31 Aralık 2016 Yılsonu Mali Tabloları 22/02/2017 tarihinde kamuoyuna açıklamış olduğu üzere, Muhasebe Politikası Değişikliğine gidildiğinden, Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller ve Maddi Duran Varlıklarını maliyet bedeli ile ölçmekten vazgeçmiş, gerçeğe uygun değer yöntemiyle değerlemiştir.
TFRS 10 Konsolide Finansal Tablolar adlı muhasebe standardına göre
"-Ana ortaklık, konsolide finansal tablolarını hazırlarken, benzer koşullardaki benzer işlemler ve olaylar için yeknesak muhasebe politikaları kullanmak zorundadır.
-Konsolide finansal tabloların hazırlanması sırasında gruba dahil olan şirketlerden birinin benzer işlemler ve olaylar için farklı muhasebe politikası uygulaması halinde grubun muhasebe politikasıyla uyum sağlayabilmesi için söz konusu işletmenin mali tablolarında gerekli düzeltmeler yapılır."
Bu hükümler uyarınca Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'nin konsolidasyonu sırasında gruba dahil diğer işletmeler gayrimenkullerini maliyet bedeli ile değerlemiş olduğu için bu ilkeyle uyumlaştırmak maksadıyla Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye ait gayrimenkuller de maliyet bedeline dönüştürülmek suretiyle konsolidasyona dahil edilmiştir.
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/593232
Dereye su gelene kadar kurbağaların gözü patlarmış misali döndük tekrar başa
teknikten anlamam ve pek de itibar etmem ama..tekniğe itibar edenler için.günlükteki omuz baş omuzun sonuna bir ayı tuzağının ardından Suryapı lansman haberi ile ters köşe yapılabilir..tekniğe meraklı dostlar için şekil ürkütücü sanki.o halde ayı tuzağı nasıl olur derseeek..hmmmm 71-68 e kadar yeterince ürkütücü olur sanırım...kısa vade odaklı olan dostlara sağlam sinir ve sağduyu diliyorum...
Merak ettigim konu, ne zaman genel kurul yapilacak? Bu genel kurulda, muhasebe usulu degisikliginden kaynaklanan bu kar ne olacak? Sanirim bu bedelsiz olarak dagitilmali, yaniliyormuyum? Bu durumda hisse fiyatini bayagi bir yukari cekmeleri gerekecek ki ilerde bir bedelli sermaye arttirimina zemin hazirlamak icin, tabi ihtiyac duyulur mu bedelliye o da ayri bir konu. Bu konularda fikri olan arkadaslarim paylasirlarsa sevinirim. Herkese hayirli kazanclar. YTD falan degil..
http://www.borsagundem.com/haber/ars...disina/1176663
RYGYO yatırım yaptığım ilk günden beri iş modeli kavramı kapsamında bu türden gelişmeleri de düşünegeldim..Sadece depolardan ne kadar kira alırız değil...Taşı toprağı altın şehirde RYGYO bir arsa değil, bir coğrafya..Ufak ufak yalova yolları gözükecek sanırım..depolar oraya..konutlar Tuzla orhanlıya:)..10 yılı bulacak bir dönüşüm kanımca
http://emlakgazetesi.com/uskudar-cek...17de-acilacak/
2015 hedefleniyordu 2017 mayıs??????? kamu yönetimine güvenemiyorsun ki şimdiden lansmana başlayalım???Ama herhalde sona yaklaştık...nisan makul gibi???Ama bu sefer de piyasa iyi değil..
[IMG]http://i.hizliresim.com/vbm9Pz.jpg[/IMG]
***RYGYO*** REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İşlemin Niteliği
Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi (Renting Non-Current Asset of Company)
İşleme Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği
Gayrimenkul
İşleme Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü
Sakarya İli Arifiye İlçesi Yukarıkirezce Mahallesi 2586 Ada 70 Parsel 10.326,55 m2 arsa üzerinde bulunan 1.692 m2 deponun 50 m2'lik depolama alanı
İşleme İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
20/03/2017
İşleme İlişkin Yönetim Kurulu Kararında Bağımsız Üyelerin Çoğunluğunun Onayı Var mı?
Var
İşleme Konu Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Kayıtlı Değerinin Aktif Toplamına Oranı (%)
%0,16
Kira Bedeli ve Koşulları
Kira ödemeleri aylık olup, toplam kira bedeli yaklaşık KDV dahil 10.000 TL
Ayni Hak Bedeli ve Koşulları
-
İşlem Bedelinin Ortaklığın Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altı Aylık Günlük Düzeltilmiş Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması Baz Alınarak Hesaplanacak Şirket Değerine Olan Oranı (%)
%0,006
Karşı Taraf
Zelisko Elektrik San.ve Tic.Ltd.Şti.
Karşı Taraf SPK Düzenlemelerine Göre İlişkili Taraf mıdır?
Hayır (No)
Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği
Ticari
Varsa İşleme İlişkin Sözleşme Tarihi
20/03/2017
Kira Süresi
1 sene
Önemli Niteliklteki İşlem Kapsamında Kullandırılacak Ayrılma Hakkı Fiyatı
-
Değerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlendi (Prepared)
Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
Düzenlenmiştir
Değerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarası
27/12/2016 - 201600049
Değerleme Raporunu Hazırlayan Değerleme Kuruluşunun Unvanı
Emek Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.
Değerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
m2 aylık bedeli 5,50 TL, deponun yıllık kira bedeli 112.000 TL
İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi
Gerçekleştirilmiştir
Açıklamalar
Şirketimiz portföyünde bulunan Sakarya İli Arifiye İlçesi Yukarıkirezce Mahallesi 2586 Ada 70 Parsel üzerindeki 10.326,55 m2 arsa üzerinde bulunan 1.692 m2'lik deponun 50 m2'lik depolama alanı "Zelisko Elektrik San.ve Tic.Ltd.Şti."ye 1 seneliğine kiraya verilmiştir.
Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 10.000 TL gelir elde edilecektir.
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/594182
faaliyet raporunda göremedim arkadaşlar ama matriks veri ekranındaki bilançolar bölümünde rygyo nun 2016 yılına ait 200 trilyon faaliyet dışı karı gözüküyor...bu kar nereden geldi bilen var mı acaba ? teşekkürler
kim yapıyorsa çok güzel mal çııyor. üst kademeler boş. yas sil yaz sil. resmen oltacılık başka bir şey değil.
http://fs5.directupload.net/images/170323/ybeme26k.jpg
son bir ayda alanlar