2,80 i gösterecek galiba o.... ç.....ı
Printable View
2,80 i gösterecek galiba o.... ç.....ı
valla galipin kağıtlarının dışında en çok yara alan kağıt. malum sinpaş grubu. sinpaşın tüm hisseleri zaten yatırımcıyı bitirdi.
galip ışıklar sinpaş ve besim yıllarca borsadan kar yazdılar 2.8 den de olur2.4 da. 5.8 de. patron bilir
İnşallah insider trading durumları yoktur, yoksa sıçtıkları yere kadar kovalarım, 13 nisanda genel kurulda başlarım icraata...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok böyle rezillik. Borsa mi bit pazarimi belli değil.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
K.yatırımcının üç kuruş malına
Göz diktiniz hain herifler.Bu işi kim yapıyorsa .
Allah da onun elinden bütün malını alsın.
Şeref yoksunlari
karekter yoksunları,
Allah sizi islah etsin ne diyeyim başka ,spk da bunlara ne oluyor demiyor,yazık
Ya arkadaş 22 yıllık borsa hayatinda insan hep gol mü yer be.Bir kere de ben atayım.😡
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Vakıf ve tacirlerin tahtanın ağzına zıçtığını tahmin ediyorum.
http://fs5.directupload.net/images/170323/j9lizqk7.jpg
son bir ayda alanlar
Buyrun düşüş nedeni belli oldu kar payı dağıtımayacakmış, insider trading yok mu şimdi burada?
Sebeb Bu değildir bence.3-5 kuruş temettü için hisse %30 düştüğü nerde görülmüş.Başka sebebler olabilir.Mesela satıştan vazgeçtik gibi....Ama şu gercekki çok güzel bir Orkide Çicegimiz varmış....
Dağıtılabilir karın tümünü dağıtsa nerden baksanız 60-70 kuruş temettüsü olurdu...
Garanti 142 meksa 86 yapı kredi 30 tacirler 24 satmış;iş 78, bizim 37, vakıf 31, ziraat 30, finans 20 almış. ..
Ustacim orkide çiçeği neki
karın dağıtılmaması iyi zira hissenin birleşme ihtimali devam ediyor. almanyadaki şirketin satılmaması uzun vade için iyi. ben ve benim gibi kısa vadecileri avladılar fakat şirket uzun vadede iyi konuma gelebilir. benim gibi yanan arkadaşlara sabırlar diliyorum.
bu arada temel soru şu: küçük yatırımcılarda kaç yüzbin lot var.
1 haftadır takipteyim hareketlilik belli oldu ky keklik gibi avladılar. 500 lot almıştım. 10 yıl beklerim yine satmam spekçi yavs...
ula siz bu heriflerin size para kazandıracağını mı sanıyonuz. bu uşaklar çorumlu.
Ulan ******** srvt ulan patron pozuntusu pzvk. Ben üç besin kaybederim ama
Sana ettiğim beddua bini bin para adı adi hrifler
Garantideki gavat portföyü sıfırlamayı aklına koymuş anlaşılan...
2.6 milyon adet lotla artık bu fiatlardan para kazanamaz. hisse illaki çıkacak.
Birden birisi 2.94 yaptırdı,peşinden 3.22 oldu...3-3.10 arası yazıldım,10 vermiş 3 yok...zaten fark etmez 3.10'a çektiler tekrar...şu an 3.15
2.50'den 4 üstüne at...4 cıvarında oyalan...bugünde 2.94 yap...resmen borsa hükümetin yaptığı pis taktik durumuna döndü...aynen hükümetin pis siyaset taktiği !!!...başı boş borsa böyle olur...borsanın adı BORSA İSTANBUL olduktan sonra böyle duruma düştü !!!
2.94 yaptır,biraz bekle 3.40 yaptır,şu anda 3.23...rulet masasında neler dönüyor acaba !!!
Kap açıklamasıyla anlaşıldı ki; satış ihtimali hâlâ çok güçlü, haftaya 4 leri yoklarız inşallah...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/595041 bu haber nasil yorumlanir
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aef31a9f1c.jpg 3.10 'dan 2.94 e gelmesi az bir lotla gerçekleşti.Birisi satış koyunca alt kademeler boş olduğu için 2.94 ü gördü.seans durdurma geldi.asyni hızla yine 3.10 lara geldi.Anlık olmuştu...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/595041
2 aylık süre tanındı diyor....Desenize 3 Nidan da devenin kuyruğu kopacak.....İnşallah gövde tarafı bizde kalır,kuyruğu kime giderse gitsin.....
satış haberi tekrar servis edildi. kağıt bir operasyon yedi şimdi terar aynı haber servis edilidi Türkiyede borsa evlere şenlik...
Tepeden sattılar millete malı
Şimdide aşağıdan topla malı
Ne güzel ticaret be
bakalım pazartesi ne olacak
öngörüsü olan varmı bundan sonra spek ne düşünür.
ben kendi öngörümü yapayım: bilmiyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1b0ef0ad0f.jpg Açılış seansı,altlar 25 kademe ustler 15 kademe,vay vay...
O rkide Ç içeğine derin sevgilerle....
Toplayamadı hâlâ ********...
Bu şekilde anca mal kaptırır.Amacının ne olduğu belli mi O.Çiceginin...,