vallaha parmak atarsa kötü :)
Printable View
Ne 0,80 miş arkadaş yahu..
Bugun ortaya cikan gorunum kac gunluk dususun ardindan kagida alim geldigi gun oldu. Kagit buradan sicrama yapmaya kalkarsa 90 li rakamlar konusulur he yok bu benim ara dususum ise derse gecmis olsun 50 li rakamlar konusulur. Bu hafta dananun kuyrugu kopacak ama ne yone??
Ytd
pasta atabilecek varmi acaba
Sent from my SM-J700F using hisse.net mobile app
tskkurler sertmert
Sent from my SM-J700F using hisse.net mobile app
burda sıkıntılı kurum A1 capital hangi kağıda girse sancı yaratıyor
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalim nasip ne imus???
Kademe yada j*** me paylasabilecek var mi??
245570 0.79 0.80 70136
241790 0.78 0.81 223999
34746 0.77 0.82 227123
52400 0.76 0.83 269331
Bolingere gore 0.79 ve üstü kalırsa 1-5-60 dakkalıkta dusus trendınden cıkıyor gunlukte gore tam sınırdayız. Eger ki kagıt 82 yi asarsa o zaman rahatlarız. Hayırlısı ytd
Pardon gunlukte 85 gecilirse dusuyen cıkıyoruz ama 82 yı astık mı 85 gormesi cok kolay olcaktır
Şuanda mantıklı düşününce 30 kuruştan 1 liralara gitmiş kağıdı hala gidecek diye almanın ne kadar saçma olduğunu anlıyorum. Twitırda birilerinin gazına gelip adamlar satarken alıcı olduk ve maalesef bekliyoruz. Aklımı öpeyim.
Mardinli twitterden 3,5tl hedef verdi simdilerde yok ortalikla kacmis twitterden gozukmuyor. Millet alirken eger o sattiysa cok buyuk vebal aldi bu dunya kisa elbet bedel odenecek zamanda gelecek
Sent from my Lenovo X2-EU using hisse.net mobile app
http://www.milliyet.com.tr/-torba-ka...onomi-2401926/
Torba yasa Meclis'ten geçti! Vergi indirimi ve KDV istisnası yasalaştı
TBMM Genel Kurulunda,mükelleflere vergi indirimi ve yabancılar ile gurbetçilere konut ve iş yeri satışında KDV istisnasını da içeren "torba kanun teklifi" kabul edilerek yasalaştı.
bugün 0.79 dan çok mal toplandı piyasanın inişine rağmen çok direndi gerçekten
şansa da piyasa aşağı saldı inmese 0.80 üstünde kalırdı aslında
Mardinli twitter hesabi yok ortada yazamyi birak hesap ucmuc da neyse biz bu hissede mardinli gelmeden cok oncelerden vardik farketmez sonuna kadar Burdayiz istedigi yere dusevilir de cikabilirde herkese iyi hafta sonlari
Sent from my Lenovo X2-EU using hisse.net mobile app
#ygyo
BURADA YER ALAN VE HİÇBİR ŞEKİLDE YÖNLEDİRİCİ OLMAYAN İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR EĞİTİM ÇALIŞMASIDIR
http://i.hizliresim.com/z32YpB.jpg
Walla senin odedigini goodyearda yaptim bakakaldim. Kagidi 20 den aldim 43 ten ciktim sattigim gibi kagit 80 leri gordu. Mteks almistim 50 kirustan sattim 70 krusa kaca gittigini biliyorsundur dah niceleri vardir. Senin dediginede ornek nicesi var yalniz kismetse yenir kismet degilse altin bile tas olur. Bu kagit defter degeri olsun onceki rakamlar olsun tarihi zirvesinde degil sonuc olarak. Kagidin 2 liraya gideceginide kimse bilemez 50 kurusa ineceginide kimse bilemez. Bu kagit 30 kurustan hareketlendi 60 kurustan girende ekmek yedi 80 kurustan girende ekmek yedi. Belki 90 kurustan girende ekmek yer. Ytd
Babası yoğun bakımda idi ve dun hakkin rahmetine kavuştu.adamın bir yere kaçtığı yok sayesinde epey ekmek yedik.lütfen biraz daha hoşgörülü olalım. Adam kimseye al veya SAT demedi şimdiye kadar...üstüne SPK nin kararı ve ihyay olayıda gelince simdilik ara verdi acisi dinsi n gelir muhakkak...
Bu kağıtta olmak yürek ister. Napacağı belli olmaz.
3 lira da olur 30 kuruş da... Cesaretin varsa girersin, yoksa daha başka bir sürü kağıt var.
Yükseliş kanalına giremiyor bir türlü... Düşüşe Devam Ederse Şaşırmam... Götürecekse bile Kynin elindeki son lotu almadan götürmez bu vicdansız... 46 kuruştan beri hep aynı hareket...
İkili dip hareketi başarılı olmazsa çok canlar yakar
160110 0,76 0,77 102313
87339 0,75 0,78 234531
4000 0,74 0,79 121962
can yakmayada musait bir pozisyonda
adamlar aşağı doğru inmesi için baskı kuruyorlar
umudumu kırdı açıkçası
Ayrıca bir omuz-baş-omuz formasyonu oluşuyor. Sağ omuz için bir kere daha 0.85 görüp sonra tamamen eski yerine (0.50) dönebilir.
Teknik olarak iyi görünmüyor. Ama kağıdımız teknik bir kağıt da sayılmaz, tekniğe de fazla güvenilmez. Göreceğiz.
Kademe paylasacsk var mi???
297bn-423bn
b.k çıktı illa 0.74 dokunacak dokunmaya razıyım ,dahada inerse ayvayı yedik
borsaderinlik.com dan görebilirsiniz derinliği formalite üye oluyorsunuz
Bütün destekleri kırdı geçti... Tepki vermemesi düşündürücü...
76 destek gibi çalışıyor, güzel alım geldi...
Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app