Var mı haber?
Altın çıkmış mı madenden? Tünel açılmış mı?
Printable View
Var mı haber?
Altın çıkmış mı madenden? Tünel açılmış mı?
Benim verebilecegim tek haber, iş yatırım çıkış yaparken ak yatırım alım yapmış.
Bir de şöyle bir şey var;
http://i.hizliresim.com/W0rgMP.jpg
Görüntü yola devam :wave:
Tumosan in Altay motor tankı işi feshedilmiş NUROL holding 2 gün önce boşa açıklama yapmadı heralde Altay tank motoru ile ilgileniyoruz diye Nurol Holding'in borsada ki şirketi Nugyo.
Sent from my SM-G7105 using hisse.net mobile app
http://m.sabah.com.tr/ekonomi/2017/0...-tankina-talip
alın size altın gibi haber :)
http://www.milliyet.com.tr/-torba-ka...onomi-2401926/
Torba yasa Meclis'ten geçti! Vergi indirimi ve KDV istisnası yasalaştı
TBMM Genel Kurulunda,mükelleflere vergi indirimi ve yabancılar ile gurbetçilere konut ve iş yeri satışında KDV istisnasını da içeren "torba kanun teklifi" kabul edilerek yasalaştı.
KDV değil stateji6 arkadaşın dediği gibi Altay için tankı motor olayı o grubun tek şirketi nugyo bir alakası yok ama onda yapıyorlar hareketi nugyo istarek hissesi olmamasına rağmen
Sent from my Redmi Note 4 using hisse.net mobile app
gyonun batmaması ıcın bır sebeb olabılır holdıng ılıskısı. ama ucması ıcın ne alaka altay tank
bılanco ne zaman gelıyo asagıdakı gap dedıklerı kapandı mı ne zaman 10 olurkı bu yıne delırttı
https://m.tr.investing.com/equities/...gmyo-technical
'' 5-7 seans sonra YEŞİL üzerine çıkması ile sert hareketler görülebilir..''
gördük ama 4.42 ile işimiz bitmemiş olabilir.. teknikçileri avlamak için 4.42 4.30 aralığına inmesi ve sonrasında olası yükselişe geçmesi,yakın takip edilmeli.. (test etmeden 4.95 üzeri iki kapanışta bu beklenti çöp olur..)
bu kağıdın huyunu suyunu var mı bilen. bir kaç gündür ufak ufak gidiyor. cuma takasıda güzel. direnç destek nereler. hangi fiyatları görebilir
5,12 den 4,75 kadar düştü ne oldu bilen varmı şirket mi battı
5.12 çık 4.70 geldiğin yerin altına geri in bu kağıdın huyu suyu bu :(
Seni aldığım güne lanet olsun NUGYOOOOOOOOOOOOOOOO
Sevimli spek servisi bitirdinmi :(
AOF çok yukarda, spek iyi silkeliyor olabilir..Bugün her kademeden giren adam zararda..
Kapanış önemli..Dikkatlice takipe delim..
4.95 üzerinde tutunamadı.. 4.62 altında 4.42 4.30 aralığı aktif hale gelir ve bu aralıkta bir süre yaylanması söz konusu olabilir..
4.62 tekrar geçilirken kemerler bağlanmalı..4.42 altı haftalık kapanışta bu beklenti çöp olur..
AKYATIRIM işini bitirdi fermuarını çekti gitti sanırım :thumbdown:
Bilanço iyi gelecek beklentisi, KDV indirimi vs vs...
Yıllar geçiyor vahşeti hep aynı ... 5,10 a kadar sür, 4,55'e kadar ver.. hepsi 2 saat içinde..gün içi oynaklık yüzünden bürüt takasa alın diye şikayet edeceğim SPK'ya.. bu
En acimasiz spek bunda bilen bilir
5,00 üstünde açığa satışlar çok olabilir..Görebilen varsa paylaşsın..
Bugün girenleri çıkmaya, aşırı zorluyor..
AOF taş gibi yukarda..
4,90 sağlam direnç var..Oraya kadar kademeler rahatlıkla geçilebilir..
Altta bana göre 4,50 psikolojik, 4,47 teknik destek var..
Bilanço açıklanana kadar bu hareketler normal..
Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle..
Telâşlanmamakta fayda var, silkeleme olabilir
9.5 milyon lot işlem yapmış 12:13 kadar hicyön tahmini yapamıyorum ...
Sent from my Redmi Note 4 using hisse.net mobile app
ak yatırım son 1 hafta çok yüksek alım yaptı.ortalaması 4.55 lerde falan.eğer çıkış yapıyorsa sıkıntılı çünkü 4.55 üzeri nereden satarsa satsın karlı.akşam takaslarda belli olur.inşallah çıkış yapmıyordur.umudumuz başka baharlara kalır.ytd
kağıdın son 1 yıllık grafiği dedemin ekg raporu gibi.Al-satın dibine vurdu bir yılda bizim pek şerefli speğimiz.biz ekside sayarken adam ne para kazandı.
bu ıslerden anlayan bı arkadasım ust dırencı kırıyor rahat ol dıyor
zararına satma dıyor ama tabı YTD
valla hocam nasıl rahat olalım 11 mayıs 2016 da 5.14 yaptı.sonra 4.10 a kadar saldı.ekim 2016 da 5 i denedi tekrar 4.10 lara saldı.beni şu an tek düşündüren bu hareketler ve ak yatırımın düşük maliyeti.Ben satmıyorum senelerdir alıştık artık.Ama parayı da başka hisselere bağlamadığıma yanıyorum.o zamanlar bunu satıp avtur alcaktım 1.54 maliyetle.5 leri falan görür diyordum.5 de satardım.avtur şimdi 7 yi geçti.egpro yu 3 den alıyordum şimdi 9,lidfayı 1.80 den alıyordum şimdi 6.25 lerde.Ben uzun vadeciyim ama bu kağıt yüzünden listemdeki tüm kağıtların giidişinin ardından el salladım.
onlar da dokmeden mi gıttı her hısse asagı yukarı ky dokerek gıdıyo
bu saten sonra ben kısa dusunemıyorum cok zor zarar cok
haftalık,buchephalos grafiğinde son durum..
http://666kb.com/i/dh2fxkjqdso7al4xh.jpg
9 aylıkta çok güzel karın vardı onu bile mal çıkmak için kullandın.Biraz yatırımcını düşün nugyo artık.
Sabah ne güzeldi arkadaş yatırımcı olamayacakmıyız bu borsada, Asuzu 20,84 gördü şimdi 19
Bu şeref... nugyo 5,12 şimdi nerde sürünüyor.
Biz de kazanalım 3-5 hep bana rabbena yeter artık ya...
yıllar sonra az bi kara geçtik derken yine elimize verdiler artık sıktım sıyrıldı...
panık oldum arkadasımı aradım
olm dedım neye gore dur dıyosun lan dedım
sat o zaman dedı
sen ne bakıyosun dakkalıklara dedı haftalıklar ve gunlukler ıyı duruyomus hala YTD
satmıs mı akbank goren var mı