Haydi artik be dostum. Digerleri uçtu. Kuruduk kaldik buralarda. Mart ayı bizim ayimiz olsun.
Yatırım Tavsiyem Değildir.
Printable View
dağılın........ avgyo dan sonra o pitipiti yapar muhtemelende buna denk gelmez boşa bekliyoz olduk mecburcu:oleyo:
canı isteyince nası kaldırıyor avtura bak yavvvvv
Avtur ile ilgili yorumum vardi ama bir arkadas sildirmis.Sanirim rahatsizlik veriyorum
Sefil kağıt. Kront'tan satıp bundaki ağırlığı artırmıştım. Bu sefil aldığım fiyatta , Kront aldı başını gitti.
Beklenntiden ziyade umut diyelim. Tüm Metro hisseleri gidiyor. Şirket yönetimi Van Gıda'yı gıda holdinge dönüştüreceklerini beyan etmişler. Biz de buna inanarak acaba diye hisseye takıldık hepsi bu. Şirkete inancımdan ve güvendiğimden değil. Hislerime güvendiğim için risk aldım. Yanılıyorsam zaman kaybı ki Kront'tan dolayı göreceli kaybım şimdiden %10
Beyler uyanık olun avgyo geçti metro da bunu geçecek bu hisseye holding olacak diye algı oluşturdular millet atladı buna paranıza yazık
Burada bir kaç pazarlamacı arkadaş var dikkatli olun sonra aglamayin ne dediysek o açın okuyun eski yazilarimi
Pazarlama yapanları algılayabilecek zeka yok mu da gelip insanlara burada akıl vermeye çalışıyorsun yasyas1907 .Sende hisse yoksa ne diye gelip karamsar yazılarla milletin kafasını karıştırıyorsun? Şahsen risk alıp bu hisseyi tercih ettim. Sana ne kardeşim bundan? İşin gücün yok mu? Buraya gelip milletle dalga geçme milletin moralini daha fazla bozma . Hrkesin öfkesi burnunda zaten kaşınma. Hadi naş naş.
şu an güç toplamış görünüyor.yukarı dönüş için hareket başlayabilir.diğer şirketlerin şu an ki fiyatları oturmuş.diğerlerinde bir süre yatay hareketler gözlenebilir.para girişi vangdya kayacak gibi duruyor.
2.17 ye kadar 40 bin alış var...2.43 e kadar 100 bin satış var...
Alış kademeleri oldukca azalmış 2.33 de 11 bin alış var suan eğer orayı kırar sa 2.20 leri anında görür 2.17 de 16 bin alış var geri kademeler alis olarak 900 800 1000 düne gorw oldukça düştü alışlar ya burdan sert yukarı yapacak ya da 2.33 kırdığı an 2.20
VANGD2.34
Tavan Taban Ort. Yüksek Düşük
2.83 1.89 2.36 2.40 2.33
Alış Lot Alış Satış Satış Lot
8045 2.34 2.35 4500
11727 2.33 2.36 6884
3542 2.32 2.37 5774
1502 2.31 2.38 4835
631 2.30 2.39 16950
500 2.29 2.40 6583
2307 2.25 2.41 3442
600 2.20 2.42 15128
980 2.18 2.43 6473
15516 2.17 2.44 14593
22917 2.33 2.34 3515
5362 2.32 2.35 3787
1502 2.31 2.36 6025
8376 2.30 2.37 9179
1500 2.29 2.38 8600
20 2.25 2.39 18257
1 2.24 2.40 8566
1 2.23 2.41 5092
1 2.22 2.42 13803
1 2.21 2.43 17577
spek 2,33 verirseniz alırım mı demek istiyor. altlara birer adet yazmış.
Sanada sormamali utkuyada kanmamalı her koyun kendi bacağı misali ...ikinizde uç noktalardasiniz bugun den sonra düşer sen çıkarsa utku bak gordunuzmu diyeceksiniz milletin vebaline girmeyin arada sirada kaptırın gitsin kim derdi avgyo yu 3 haftada buraya çekecek oradakilere sorsan ben dediydim diyecek lüzumu yok zaten spk çıban başlarının ekmegine yağ bal birlikte sürdü kimse ne grafik ne şekil ne yorum yapabiliyor isi bilenlerde susmak zorunda kaldı lütfen arkadaş yapmayin bu işleri ........lafin özü bu cenabet yine abdest siz [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay anasını adamlar avgyo avturda daha olmayan inşaat lari fiyatladilar bundaki birlesme muhabbetini kulak arkasi ettiler demekki borsadan bise anlamiyoruz [emoji16]
Spek senin ***** eşek tepsin.
yarısını sattım. Geri kalanı tutucam.
Galip abim adamın aklını alır.Cesareti olan beklesin...Kalbi olan , kalbine iyi baksın:kmk:
ŞİRKET HABERLERİ*- 29 Aralık 2016, 06:22
http://m.borsagundem.com/haber/metro...-proje/1152717
VAN GIDA’YI GIDA HOLDİNG HALİNE GETİRECEĞİZ
AVGYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu:*
“Bakın bizim ülkemizde sermayenin tabana yayılmasıyla ilgili bir problem var. Maalesef çocuğumuzdan büyüğüne tasarruf alışkanlığımız yok. Bizim ülke olarak ciddi bir tasarruf kaybımız var. İllaki borsaya gelsinler demiyorum, birçok tasarruf yöntemlerini kullanabilirler.*
Bütün gıda şirketlerini Van Gıda’nın altında toplamak istiyoruz. Yani Van Gıda’yı gıda holding haline getireceğiz. Geçen haftalarda duyurduğumuz Sampi ve Bostan Tarım’ın Van Gıda’ya satışı başlangıç. Sonuç olarak birçok farklı gıda yatırımlarımız var ve biz bunları Van Gıda’nın altında bir araya getirmeye çalışıyoruz.
Vanet’in büyüklüğü 125 milyon TL olacak
Gıda holding dediğimiz yapıyı 2017 yılı içinde duyurduğumuz iki genel kurulda tescilleyeceğiz. Bostan Tarım ve Sampi’nin ayrılma hakkını duyurduk. Bostan Tarım ve Sampi Avter’in mülkündeydi , Vanet’in altında birleştireceğiz. Şu anda Vanet’in sermayesi 25 milyon TL ve 125 milyon TL bir büyüklüğü olacak.
Sampi, yaklaşık 50 milyon TL değerinde, Bostan Tarım da aynı şekilde. Bunların SPK tarafından yasal değerlemeleri yapılacak ve karşılığında Arter’e hisse vereceğiz. Yani bir para alışverişi olmayacak. Şirketi büyüteceğiz. Zaten Vanet’de yatırımcı bunu biliyor. Muhtemelen son 1 aydır hareket de bundan. Yani gıda holding olarak borsada daha üst pazarlara gitme imkanımız olacak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yukardaki linkte vangıda ile ilgili bölümde yer alan holdingleşme kararına ilişkin 2 genel kurul yapılacağı belirtilmiş.bu genel kurul tarihleri hakkında bilgisi veya öngörüsü olan varsa paylaşırsa bizlerde öğrenmiş oluruz.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Hayırlı olsun arkadaşlar. Ben kalanı da satıp çıktım. Kimseye inanıpta bu hisseyi almış değildim. Sadece tecrübelerime güvenerek almıştım. Şimdilik çıktım ama izlemedeyim. Zaten al sat yapıyorum. Kötümser konuşanlar sanırım utanmışlardır da bir özür dileyip bir daha desteksiz burada insanları etkilemezler. Kar cebe yakışır dedim ve şimdilik ayrıldım. Karda ve kağıtta olanlara hayırlı olsun. Saygılar , sevgiler.
2.70 üstü otoban geçerse çok iyi yerlere gelir. bugün 2.60 üstü kapanışlar çok şık olur
Ne oldu abdest varmi tmm mi simdi bası diyem kirisi kirdimi acep
Şans siz bedeviyi çölde kutup ayisi misali
avgyo ya ayak uyduruyor düşerken,çıkarken aklın nerdeydi...
sakin sakin avgyo ya ayak uydurup inanılmaz primli olan hissemizde küçük kar satışını normal karşılamak lazım:kmk:(ula yanlışlıkla gelir sazanın biri ciddiye alır cevap verir.... sakin sakin şamsiye pozisyonu korkmak yokkk:p)
hiç bişey demiyorumda satıştaki aort ortlamasının yüksekliği dikkatimi çekti
250 bin cıvarı satış ağırlıklı tahta özellikle ikinci seans iyi satış oldu...
Sayin cefaks bu hangi program?
Sent from my TURKCELL T50 using hisse.net mobile app
İyisiniz değil mi?zararda olan var mı?Yarın herkes kar da olacak. inen insin,ama benim yolum daha çok .hedefime çok var yani . Ytd. Birileri çıkıp bana teknik meknik demesin.Sizin tekniğinizi yerler.ytd