Çok ustaca hareketler hedefe kilitlenen kazanır panik vs yapan için uygun tahta degil
Printable View
Çok ustaca hareketler hedefe kilitlenen kazanır panik vs yapan için uygun tahta degil
https://i.hizliresim.com/ixDsvw.jpg
aylık takas
Arkadaş hergün hacimleri paylaşıyor sağolsun. Aracı kurum hacimlerini gün gün görmek isteyenler bu hesabı takip edebilir. Osmen hacimleri güzel gidiyor maşallah.
https://twitter.com/bist_aracikurum/...355090434?s=19
https://twitter.com/bist_aracikurum/...671464451?s=19
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacimler güzel gidiyor.
2020 4.çeyrek bist hacim ortalaması
1.587.925 pazar payı %2.07
15.32 itibariyle anlık hacim
1.669.175 pazar payı %2.43
Şimdiden 4.çeyrek ortalama hacim epey geçildi. Bist Pazar payı artışı hacimleri çok olumlu etkiliyor. Ytd
Sağolun hocam aracı kurumların işler iyi gidiyor. İnfo 2020 de çok ciddi bir pazar payı artışı yapmıştı. 2021 de osmenin pazar payını güzel arttırması ilgimi buraya çekti. Sizide burada görmek güzel inşallah herşey güzel olur. Saygılar. Ytd
2021e çok iyi başladı, biraz payım var ama kafamda bazı soru işaretleri de var. Çok hızlı büyüyor, zaman zaman alıp sattım, kar da ettim, elimde biraz var ama gerçek anlamda uzun vadeli pozisyon almaya ikna edemedim henüz kendimi.
https://i.hizliresim.com/O4NEpo.jpg
Çalışanlara kullandırılan bu hak ile ilgili olarak bu uygulama süreklileştirilecek mi acaba? Son iki hak bildiğim kadarıyla yeni tanındı, diğerleri eskiden süregeliyor diye biliyorum.
Konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadaş yazabilirse sevinirm.
Bol kazançlar.
Ula osmen niye gitmiyon.Accık hissemis var ona mı göz diktiniz nedir bu açgözlülüğün spek efendi.Beyler biraz yorum.Kaldıralım artık bu camızı yukarıya
2021 faaliyetler iyi başladı. Sermaye de düşük kaldı, bişey düşünüyorlar mı acaba.
Başakşehir tribününü gibi burası, tavan oldu, beraber sevinebileceğimiz kimse yok mu?
Osmanlı Menkul 2021 ilk üç ay net karı 26.273.970 TL (Önceki yıl 7.810.686 TL)
Kar zarar fark etmez bu piyasa affetmez.
sirketin 3 aylik bilancosunda enteresan bicimde 26.7 milyon kar vardi.
bana gore cok supriz bir kar olmustu.
hacimler yerde, halka arz falan da yoktu. neyse ?
4 ceyrek toplami 75 milyona ulasmis oldu ve ozsermaye karliligi %62.5. muazzam oran.
simdi bu 6 aylikta da ilk ceyrek.kadar kar aciklarsa, gecen yilin toplami kadar kar aciklamis olacak. fk 5.5'lara kadar dusecek.
poz. acmadim ama 6 aylikta beklentim dahilinde bilanco gelirse orta vadeli.pozisyon dusunuyorum.
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
net 6 kurus temettu veriyormus
tuuh kacirdik bea[emoji846] bilseydim alirdim bugun biraz
neyse yarin yine serbest dusus devam ederse biraz alim yapmayi planliyorum
2020 2Ç Toplam : 21.755.000 ₺
2021 2Ç Toplam : 40.110.000 ₺
gercekten cok cok iyi kar geldi, hayirlisi olsun. f/k 6.15.
bist'te ki muazzam hacim daralmasina ragmen 2020'deki 2. ceyrek karliligini korumasi guzel.
ozsermaye buyumus ve ozsermaye karliligi %50 duzeyinde seyrediyor.
Yahu bütün karı genel yönetim gideri silmiş süpürmüş ; gelir tablosunun sonuna bakıp iyi para kazanmış demek sizi üzebilir. Amortisman gideri düzeltmesi olmasa kar mar yok. İyi bakın bilançoya.
Bu şirkete güvenmem mümkün değil.
Geçmiş bilançolarını kontrol etmiyorsunuz galiba Genel yönetim gideri %oranı olarak geçtiğimiz dönemlerde kaçmış bu dönemdeki %lik dilimi nasıl ve açıkladığı faaliyet raporunu okuyunuz bence şirket benim hesaplamamın ve beklentimin çok üzerinde kar açıklamış helal olsun Düzenli temettü ödeyen bir şirket benim çok çok hoşuma gitti açıkcası Bu sene Güzelde bir sermaye arttırımı yaparsa Tadından yenmez diyorum bu şirket bol kazançlar.
NOT: Geçen senede gördüğü zirve fiyatının %50 altında işlem görüyor şuan bunun sebebi ise bilançonun çok kötü beklenmesiydi ama şirket beklenilenin çok çok üstünde bir performans sarfettiğini düşünüyorum.
Sn. Gueno 33 Allaha şüķür bilanço okuma konusunda kendimize güveniyoruz.
ben bilancoya baktim , bana göre.sonuç harika
20 milyon sermayesi olan sirket 40 milyon kar aciklamis 6 aylik gelir tablosunda ve ozsermaye buyumesi devam ediyor 4 ceyrek toplamina gore ozsermaye karliligi %50'nin uzerinde yani kusura bakmayin da bundan iyisi şam da kayisi derler !!!
siz 6 aylik 40 milyon kar'i (hemde bist icinde hacimler yerde surunurken ve rekabetin tamamen b..ku cikmisken) begenmiyorsaniz, tabiki buraya yatirim yapmayin.
ben 2021 yilini detayli inceledim kari ve nereden geldigini iyi biliyorum.
cok az hissem var 1000 lot aldim daha yeni (cuma günü-dün yani) ? ama ben bistte son ceyrek de hacimlerin de artacagini dusunuyorum ve pazartesi den itibaren portfoyumde osmanli yatirim miktarini kademeli artirmayi dusunuyorum. 2021 mali tablolarini da gormeden satmayacagim.
ben yonetimi tebrik ederim bu ortamda bile buyumesini muhafaza ederek cok iyi kar acikladigi icin. dogruya dogru!
bu hissede hedefler oldukca buyuk olabilir
niye ?
yil sonu 80-90 milyon arasi kar cok olasi çünkü.
bu durumda 20 milyon sermeyeli sirket hisse basi 4-4.5 lira arasi kar uretiyor.
22.50 lira fiyat normal degil.
ayrica ozsermaye hizla buyuyor, sermaye artisi (kar payi seklindede olabilir) oldukca olasi.
yil sonu 80-90 kar gelirse TL bazli tarihi zirvelerini gecmesi cok olasi.
karlilik gercekten etkileyici ve umit verici . (ozellikle bist hacim olarak surunurken bu durumda)
evet kotu bir ceyrekti sn. r-e-x ama buna ragmen gecen seneki 2. ceyrek.karliligini korumus durumda (ki hatirlarsaniz pandeminin ilk donemi idi ve muazzam hacim patlamasi olmustu)
ben.osmanlinin gercekten 2. ceyrek toplami olan 40.1 milyon karını cok cok begendim.
buyumenin non-stop devam ediyor olmasi cok umit verici"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Peki siz bilirsiniz; Allah kazancınızı arttırsın.
https://youtu.be/NI4-nzkyyMo
tam olarak fikirlerimiz uyusmasa da osmen 2021 1 ve 2. ceyrek analizini detayli olarak yapmış abimiz.
detayli analizi icin tsk ederiz.
45:00 dakikadan sonra son tahlilde osmen icin son bilanco ile birlikte hisse başı fiyatinin 42.83 olmasi gerektigini ifade etmis.
daha fazla etmesi gerekiyor
osmanli yatirim bugun yaptigi kari odullendirdi. 6 aylik 40 milyon kar etmis bunun serefine %2.2 dususle kapatti gunu ve neredeyse tek satici osmanli [emoji846][emoji846]
2500 lot daha attik koseye. oldu 3500 lot.
yarin 21.70-80 gibi 1500 lot daha alirim. sonra burda kapatiriz ekrani. yil sonu bakacagiz duruma. kucuk ama etkin bir yatirim olacak insallah [emoji846]
https://i.hizliresim.com/h22n4gt.jpg en ustteki 2 araci kurumu cikar, geriye sadece 1.4 milyon lot hisse kaliyor. onlarin çoğu da pasif , hareket gormeyen hisse durumundadir.
piyasada hisse misse yok ! bugun 500 lotumuzu daha aldik. yarin heralde 1000 lotumuzu daha verirler. 5000 lot tamamlanmis olacak. 2021/12 bilancosu geldigi gun satacagim.
bakalim bu kucuk yatirimimizin getirisi ne olacak ? burada bir not olarak kalsin.
ekstra bir gelisme olmazsa bu forumda yazmayacagim. tamamen monolog oluyor, kimse yok zaten piyasada hisse de yok.
niye kimse kalmamış.osmende
bu hafta dolar burası.
Bir kısım ismen i osmen yaptım,bendeki 3-5 lotu görüp tahtayı kasiyorsan alacagin olsun patron:)