İşbank 2 günde 170 bin lotla vedalaştı bizimle kalan sağlar bizimdir durmak.yok.yola.devam tabi ki ytd
Printable View
İşbank 2 günde 170 bin lotla vedalaştı bizimle kalan sağlar bizimdir durmak.yok.yola.devam tabi ki ytd
Senaryo tersine dönmüş. İş yat. satıyor bizim mnk. gedik karşılıyor. Haftalıkta piyasa yapıcımız alım tarafında birinci. 1.80 üzerine verdiklerini yavaş yavaş yerine koyuyor.Silkeleyin bakalım nereye kadar böyle devam edecek.Sabır..sabır..ytd
5-10 kat gitse keşke zamanında giden gyo lar gibi , temelde iyi ama .
Bugün yukarı yapabilir genel kurula az kaldı. Hadi 1.90 üzerine at artık bizi mahçup etme KRGYO ytd
1,90 üzeri lotlar havada uçuşur sert hareket bekliyorum yakında pek yakında ytd
http://fs5.directupload.net/images/170323/qr8ts3eh.jpg
son bir ayda alanlar
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar selamlar. Sabah sabah niyeti bozmuşlar baskıyı kurdular yine bunlara söyleyecek birşey bulamıyorum artık. Ama inanıyorumki iyiler mutlaka kazanacaktır. Bilanço gelsin neler olacak hep birlikte göreceğiz. Ytd
Horizonda ticari alanlardan birine mektebim okulları burada diye kocaman bir pankart gördüm demek ki ya kiralandı ya da satıldı bakalım bize ait bir yer mi genel kurulda temettü gelecek mi bakalım ytd
Sayın transmisyon 4 -5 milyon kar açıklayan gyo lar uçtu
Bizde 36.642 milyon kar var ve horizondan güreden ve satış kararı alınmış arsadan gelecek hatırı sayılır nakitler var yakın vade hedef 2,5 ama uzun vade hedefim daha fazla o da bende kalsın 1 yıl daha buradayım ytd
kiler gyo ile karşılaştırırsak sermaye kilergyo nun yarısı karı kilerden fazla ama kiler 2 tl üstünde
Buranin 4 olması lazım ozman :)
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: KRGYO [KRGYO ] KÖRFEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/595581 Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5b15381e2f2849
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5b15381f0d284a
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5b153820cb284c
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5b1538217a284d
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Sonuç Bildirimi Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır İlgili Şirketler KRGYO Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2016 Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2016 Karar Tarihi 06.03.2017 Genel Kurul Tarihi 28.03.2017 Genel Kurul Saati 11:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 27.03.2017 Ülke Türkiye Şehir İSTANBUL İlçe ATAŞEHİR Adres İnönü Cad. Kanarya Sk. No:25 Kat:4 Yenisahra Ataşehir İSTANBUL Gündem Maddeleri 1 - Açılış, Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi ve tutanakların imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi, 2 - 2016 yılı finansal tablolarının, Yönetim Kurulu faaliyet raporunun ve bağımsız denetim raporunun okunması, müzakeresi ve Genel Kurul'un onayına sunulması, 3 - 2016 yılında yapılan bağış ve yardımların müzakeresi ile 2017 yılı bağış ve yardımları için üst sınır belirlenmesi, 4 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2016 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesinin Genel Kurul'un onayına sunulması, 5 - 2016 hesap dönemine ait mali tablolarda oluşan karın dağıtımıyla ilgili Yönetim Kurulu'nun önerisinin Genel Kurul'un onayına sunulması, 6 - Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin tespiti, 7 - Yönetim Kurulu üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi, 8 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri uyarınca izin verilmesinin Genel Kurul'un onayına sunulması, 9 - Yönetim Kurulu tarafından bir yıl için önerilen Bağımsız Denetim Şirketi'nin Genel Kurul'un onayına sunulması, 10 - Dilek ve temenniler, 11 - Kapanış. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 2016 GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı EK: 2 2016 KRGYO Kar Dağıtım Tablosu.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet Genel Kurul Sonuçları 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda görüşülen konular ve alınan kararların özeti şu şekildedir:
- 2016 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Bağımsız Denetim Raporu görüşülmüş ve kabul edilmiştir.
- Şirketin 2016 yılı içinde bağış yapmadığı hakkında bilgi verilmiş ve 2017 yılı içinde yapılacak bağış ve yardım üst sınırı 31.12.2016 tarihli finansal tablolardaki aktif toplamının %1'i olarak tespit edilmiştir.
- Yönetim Kurulu üyeleri 2016 yılı faaliyetleriyle ilgili ayrı ayrı ibra edilmiştir.
- 2016 hesap dönemine ait karın dağıtılmayarak Şirket bünyesinde tutulmasına karar verilmiştir.
- Mevcut Yönetim Kurulu üyeleri 3 yıl süre ile tekrar seçilmiştir. Aylık net 2.200 TL huzur hakkı belirlenmiştir.
- Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri gereğince 2017 hesap dönemi hesap ve işlemlerinin denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçimi onaylanmıştır.
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Kar Payı Dağıtım Görüşüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1 KRGYO 2016 Olağan GK Toplantı Tutanağı.pdf - Tutanak EK: 2 KRGYO 2016 GK Hazirun Cetveli.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi Ek Açıklamalar Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 28.03.2016 tarihinde saat 11.00'de İnönü Cad. Kanarya Sok. No:25 Kat:4 Yenisahra Ataşehir/İSTANBUL adresinde yapılmıştır. Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi ekte sunulmuştur.
Kari dagitmiyorlar :) ne yapacaklar :)
Kar kasada kaldı bol keseden dağıtmak yok, oda güzel. İnşallah satışlarla ilgili güzel haberlerde gelirde yola çıkarız.
Way be temettü ve bedelsiz vermiyor patron en azindan bugun bunu anladık e bakalim nasil yansıyacak
yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...
Bu para kasada kalacak sermayeye katmasi icin en azindan bedelsiz yapmak zorunda degil mi
İç kaynaklara gitsin karlar bir de yeni projeler için kullanacaklar elde ki kaynaklardan gelecek nakitlerle belki sermaye artırımı olabilir yıl içinde önce bitmiş projelerden gelecek nakitler kasaya girsin temettü çok önemli değil fiyattan düşecekti zaten kısa vade 2,5 hedefim geçerli ytd
ekgyo da vermedi karını sonuç ortada. İnşallah bizim kağıda olumlu yansır yoksa halimiz harap :wu:
Ekgyo da temettü beklentisi vardı yabancıda. Bizde yabancı varmı ki?))
Basamak zamanı geldi. 1.9x lere atabilir yakında. Ytd
Tahta yapıcı 1,90 kırdırmıyor ki kırdığında olacaklarını da biliyor tavana kitler tahta bu kadar iddialıyım zaman daralıyor bence ytd
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler dilerim. Kar payını dağıtmaması iyi oldu bence kasada olması daha iyi zaten hisse toplu kendileri alacaktı almak istemediler vardır bir bildikleri. Beklemeye devam şahsım adına. Hedefim yüksek olur veya olmaz zaman gösterecek. Ytd
Daha öncede kaç kere 1.41 geçememişti. Volkan içten içe kaynıyor bir patlarsa hayal bile edemeyeceğimiz yerlere gidebilir.
4-5 gün daha beklese bir yerden para gelecek biraz daha alsam :D
Tahtada ki uyanık sadece ben yerim diyor ve son kozlarını oynuyor hadi bakalım ytd
Ülen tahtacı ......
Çıkışın sonuna geldi sanırım. Bundan sonrası aşağı salınacak gibi duruyor
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zannetmiyorum aşağıya çektikçe mal kaptırır. Kimse satmıyor zaten aşağıya geldikce yeni alıcılar veya yukarıdan satanlar gelecektir, nede olsa kar ve beklentileri var. YTD
fk:3.19
sektörel fk:6.17
pd/dd: 1,37
pd dd oranının düşme sebebi kasada kalan para mıdır sanki daha yüksekti.
Yalnız 2 uzeriydi
Vay be hacim kabız olmuş :))
https://invst.ly/3lahh
günlükte diplere geldi bir tepki gelecektir, ama tepki değildi beklediğim daha büyük bir hareketti bu kadar kâr bakalım ne olacak.
Haftalıkta ise 1,6x ları görme isteği oluşabilir yatırım tavsiyem yoktur yapacak halimde yoktur :D
Körfez de volkan ne zaman patlarsa o zaman yılın kağıdı olabilir
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Horizon güre ve kilyos arsası satışa çıktığında gelecek nakitler unutturulmak isteniyor bu nakitkerin ardından yeni proje veya projeler sermaye artırımı ile gelecektir bu beklentilerle şirket önce b ilerleyen süreçte de a grubuna girmeye aday olacaktır sabırla beklemeye devam kendi adıma ufak lotlar halinde portföyü krgyo ile renklendiriyorum ....ytd
Bu kağıt bir türlü olgunlaşamadı.....