Nereye kadar düşer, analiz var mı?
Printable View
Nereye kadar düşer, analiz var mı?
Alıma başlayacağım 😀😀😀
Analiz felan yok alım fırsatı başladı yarın 1000 lot alma zamanı...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neye gore arkadaşlar aneliz yok yarin 1000 lot almak demek ne demek. Dün yüzde 7 düşen hisseyi yarın alınır yapan ne ? Kusura bakmayın ama bu forum biraz fazla uçmuş. Borsada bi laf var düşmekte olan bıçak tutulmaz diye. Benim yazım yatırım tavsiyesi değildir. Ama hayat tecrübesidir.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alin seans açıldı görün halini hissenin bıçağı tuttuysanız geçmiş olsun
Bilanço geldi
Kar var ama yükselme yok arkadaş...
Karda düşüş olmuş
Mctas
2015/9 ( 711.046)
2016/9 ( -465.956)
2017/9 ( - 1.540.614)
2018/9 ( 820.105)
Kontrol ederek dikkate alınız
Mctas(ideal)
2018/3 ( 400.980)
2018/6 ( 2.899.159)
2018/9 ( 820.105)
Kontrol edilerek dikkate alınız
Cihangir Görken ama kendi bildiğini yap.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok mu söyle bir babayiğit hisse hakkında düzgün yorum yapacak...
Çöp oldu bu hisse
Ne oldu buna hisse adı mı değişti
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. borsadan da pek anlamam. hiç birşey bilmiyorum ama hergün yeni birşey öğreniyorum.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/jg3GnJ.jpg
Hisseyle ilgilenen yok. Çok güzel. Küçük yatırımcı da hissede yok galiba. Ederinin 10 Katından fazlasına işlem görüyor. Dün , maden bulmuş gibi %20 ye yakın pirim yaptırdılar. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Ky. nin katılmaması çok iyi. 3-4 Lira bandında biraz alım denenebilir. Bunun üstündeki bir fiyattan alanın, parası kaşınıyor demektir Bu günkü 23.88 TL. fiyattan alanlar, belki kısa vadede biraz kazanır gibi olabilir, ama sonra , donuna kadar alırlar. Cıp cıbıldak bırakırlar. Demedi demeyin. Bu hisse, bu fiyatıyla bir tuzak hissedir. Tuzağa düşmeyelim.Ava giden avlanır sözünü unutmamak gerekir. Doğru düzgün fiyatta , borcu az , gelecek vadeden birkaç hissede pozisyon alıp sabırla beklemek en doğru sıtratejidir.
Bu hisseden uzak durun asıl değeri bu fiyatlar değil bir kaç yerden duyduğuma göre tahta oluşturuyorlar bu hissede milletin eline yüksek fiyattan veriyorlar.Daha sağlam güvenilir kağıtlar seçin arkadaşlar.
İşte olan oldu kağıtta oyun var arkadaşlar milleti dolandırıyorlar.Sağda solda size tahta benim gibi çıkartacağım diyen kişilere güvenmeyin itibar etmeyin bunlar hepsi dolandırıcı.
kağıdı twitter da #borsa fenomeni diye bir adam pazarlıyor, alış için 25 tl verdi;4 gün içinde 45 olacak diyor..sayfasında ayetler hadisler paylaşıyor,güven veriyor,telefon numarası veriyor herkese değişik isim ve şehir isimleri veriyor..uyarıyorum sakın düşmeyin
https://s18.directupload.net/images/190429/8sswe2uy.jpg
haftalık takas.
HEDEF PORTFÖY A.Ş. sürekli satıyor.Hapı yuttuk😩
Ne oluyor bu kağıtta, neden bu kadar düştü, bilen ,fikri olan var mı ?
Avatarı By Akıl By Akıl is offline
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
484
Hisseyle ilgilenen yok. Çok güzel. Küçük yatırımcı da hissede yok galiba. Ederinin 10 Katından fazlasına işlem görüyor. Dün , maden bulmuş gibi %20 ye yakın pirim yaptırdılar. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Ky. nin katılmaması çok iyi. 3-4 Lira bandında biraz alım denenebilir. Bunun üstündeki bir fiyattan alanın, parası kaşınıyor demektir Bu günkü 23.88 TL. fiyattan alanlar, belki kısa vadede biraz kazanır gibi olabilir, ama sonra , donuna kadar alırlar. Cıp cıbıldak bırakırlar. Demedi demeyin. Bu hisse, bu fiyatıyla bir tuzak hissedir. Tuzağa düşmeyelim.Ava giden avlanır sözünü unutmamak gerekir. Doğru düzgün fiyatta , borcu az , gelecek vadeden birkaç hissede pozisyon alıp sabırla beklemek en doğru sıtratejidir...................................... .................................................. ................. Yaklaşık 3 Ay önce bu yazıyı yazmıştım. Dikkate alan olduysa paçayı kurtarmıştır. Teşekkür yazısı gelmediğine göre kimse dikkate almamış. Kendi düşen ağlamaz. Yapacak bir şey yok.Şimdi fiyat 7,90 TL. Hissede olanların parası 3 de 1 e inmiş.
Neden çok sert hareketler yapıyor ve sürekli düşüşün bi sebebi varmı
Hisse 20 TL. iken 24 TL. iken hep uyardım.Bir sayfa geriye gidip, uyarı yazıma bakın. Bu hissenin defter değeri 2,23 TL. Bu kötü ortamda, çoğu karlı şirket, defter değerinin yarısından işlem görüyor. Bu günkü 6,84 TL. fiyat çok pahalı. Orta ve uzun vadede 2-3 TL. lere kadar inmesi hiç de şaşırtıcı olmaz......... İş finansal kiralama örneğine bakın. 9,90 TL. lere kadar şişirdiler. Bugün 2,70 TL. Orda da uyarımı yapmıştım. Okuyup da gerekeni yapanlar paçayı kurtarmıştır.