10 yıllık grafikte ne oluyor kimse yazmiyor umudu kestiniz mi :)
Printable View
10 yıllık grafikte ne oluyor kimse yazmiyor umudu kestiniz mi :)
Kristal Kola Pinar suyu almak icin gorusmelere basladi [emoji848]
Ulaaa Mahmut oyunun dūğūnūn dūmbeğin bi bitmedi gittiiii[emoji1787]
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zaten pınarsu ve çaykur didi ortak üretimleri var kristal paketliyor onlar markayı basıyor :) yatirim teşvik belgeside onaylandi tam linki varmi haberin merak ettim gece gece :)
Bugün gidecek:)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haber gerçek olsa şimdiye zıplamış tı hisse....
1.45 stop noktası olmak üzere 1.76-82 hedefi halen masada endeks çok bozmaz ise hedefe gideceğiz inş
hergün düş çık, art düş şeklinde bir dengeye oturuyor :)
Son çeyrekte havalar mevsim normallerinin bayağı üzerinde seyretti.
Bununda su , meşrubat , soda satışlarını artıracağını ve hissemizinde bu durumdan olumlu etkileneceğini düşünüyorum....
Kristalin etkisi mevsimle olacaksa olmasın bir hisse ya çıkar yada çıkmaz havaların sıcaklıkla yada soguklukla hissenin çıkıp çıkmaması kolerasyonu düşünülemez .
Diyelim ki havalar çok sıcak dışı satış rekorları kırıyor.heryer para ve kar var ama bilanço bir geliyor al sana zarar bekleme hisse çıksın Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi topiğe denedim gönderim yapma yetkiniz yoktur diyerek red veriyo özelden atabildim .53 oldu bu arada bi hareket yapar mi[emoji6]
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a3f9fcd5f4.jpg
resim ve yazıyı buraya atayım okuyan okusun..?
sayfayı bulabilsem daha okunaklı buraya atardım..?
Aynen dün dediğim gibi devam ediyor bist bozarken başla ralliye işte...
Başladı yazısının altında 16 Eylül 2018 yazıyor bu haber o tarihe ait olabilir miVenus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberi kaldırmışlar gibi ama cok daha eski 2016 haberleri duruyor .yeni habesede cekindiler kaldırdılar her türlü muaamma
Kap a bildirmeden sızması zaten etik olmaz.borsa tatlicisi da bu hafta kristal de kap gelicek dedi bakalim ne gelicek:)
şu pınarsu işini kendimce degerlendireyim..
şirketin 150 milyon borcu var yani zor durumda özsermayesi ve sermaya eşitlenmiş ..?
peki krstl bu şirketi alacak kadar nakit parası varmı bence yok ..
peki dahada büyümek istiyorsa alması gerekirmi olabilir fakat önce pazar önemli olan ..
öyle böyle derken bizim krstl elden gitmesin ..?
hissemiz 1.50 de dinlenmeye geçti gibi duruyor ara ara dinlenmesi iyidir buda yolunun uzun olacagını destekler..
Bir buraya bulaşmamıştı siyaset. Lütfen siyasi fikirlerinizi kendinize saklayın. Hisse hakkında varsa paylaşacaklariniz onları yazınız....
Özgürlük demek her istediğini her yerde yazmak demek değildir önce bunu bilmen gerekir. Icindekileri kusarak kokusunu etrafa yayıp rahatsız edemezsin baskalarini. Kime sovdugunden ziyade sovmek/ küfür vb. Şeyler ile bu nezih ortamı bulandirmis oluyorsun. Biraz edep ya hu...
Siyasî bir sey yazmadım ki niye sildiniz oğlu ymdu diye sordum sadece:)
Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
Yonetici burak erdogan ,Recep tayyip erdoğan 'ın oğlu muydu diye sormanin neresi siyasi:)
Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
Gulbasan26 rumuzlu arkadaş sen seviyeni iyice düşürdün. Ahlaksız birisi olduğun belli. Pisliginde debelen dur sen. Bir daha sana cevap verip seviyemi senin hizana indirmeyeceğim. Siyaset yapmayalım diye tahtakurusu size söylemedim yanlış anlamışsınız. Selametle....
yabanciyi eşşekler kovalasin 10 milyon lot u kime kitliceksiniz mq
yüzde11,7 yabanci orani var 2 ayda topla topla yetmiyor adamlara