Ben cok zarar ettim
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben cok zarar ettim
Bilmiyorum napicam 3 e cikinca satacaktim aptal gibi satmadim patladi.malesef
Uzun bir sure 3 u göremicen malesef
Ulan 10 gün oldu girdim hisseye çok pis geçirdiler nerden bulaştım vay arkadaş ya yatırımcıyı korumakmış yatırımcıya koymak olmasın o sakın
Orasi kesin satabildigim yerden satmaya calisacam
Bürüt takas a alındı, Burak itin den hisse kurtarıldı.öyle mi sanıyor spk Burak denen şahıs satmıştır bile. Sözde ky korunuyor . Ne alaka. 1,70 den 10 ları geçen bedelsiz veren bntaş bürüt e alınmıyor amA neden çünkü kollanıyor.Borsa gündem bntaş reklamını yapa yapa buralara çıkardı. Dünde yazmış spekülatif düşüş diye. Nasıl bir ülke yiz anlamadım. Patron hisseyi kurtardım diyorsa gerekeni yapar bürüt te bile yükselir.Ama görünen o ki biraz sallayacak. Ky geçmiş olsun
Arkadaşlar sizce hemen satıp çıkmak mı yoksa beklemek mi mantıklı
3. Diğer Yaptırım, Tedbir ve İşlem Yasakları
a) Avrupa Yatırım Holding A.Ş. (AVHOL) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi sonucunda, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)’nun 107/1 maddesinde sayılan fiilin işlendiğine dair makul şüphe bulunması nedeniyle, 6362 sayılı SPKn’nun 1 inci maddesi çerçevesinde yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, yapay piyasa oluşturmaya yönelik işlemlerin engellenmesi amacıyla, 6362 sayılı SPKn’nun 101 inci maddesi ve 128 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ile V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği’nin 18/1 maddesi kapsamında, AVHOL pay piyasasında 10.04.2017 tarihinden itibaren 3 ay süre ile;
i) Brüt takas uygulanmasına,
ii) Yatırımkuruluşlarınıninternetüzerindenemirkabule tmelerininyasaklanmasına, karar verilmiştir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taşkafa suatların tahtasıydı bildiğim kadarıyla..
her ucu bklu deynek hem satış izni hem brüt takas 3 ay beklemek zarar etmemek için şart, genelde tepeden brüt takasa alınan kağıtlar %20 -30 düşerdi şimdi zaten düşmüştü bir % 30 daha ilave edin 2 liradan kim alır kim satar bakalım, olan gene ky ye oldu devletin buna çözüm bulması lazım
Ben tavana yazacağım. Battı balık yan gider...
internetten yazılmıyor artık ,taban 2.24 taban yapsa bile bir sonraki gün orayı görecektir satış için acele etmemek gerekir bence, bağzen bu brüt takas avantaj olabiliyor.
kör var heralde burda gecirdi millete geçmiş olsun. kör kör adam kör topal misali iyi geçirmiş
Galiba en mantıklısı satmayıp bi kaç yıl hisseyi unutup beklemek olacak kendi adıma ytd
Anlamadığım bu ozgyo nasıl oluyoda brüt takasa girmiyo bu spk hiç bakmış mı bu ozgyo nun son bir aydaki haraketlerine
Bntaş daha beterdi oda girmedi
Arkadaşlar bugün biraz araştırma yaptım mesela vakfn örneği var önümüzde 1.6* lı rakamlarda manüpülasyon yapılıp fiyat 4.8* li rakamlara getirilmiş brüte girmeden 3.** lı rakamlara düşmüş daha sonra brüte girince 1 taban yedikten sonra 1 sert düşüş ten sonra stabile geçmiş şimdi 2.** rakamlarda benim tahminim 1 tabandan sonra -%8 gibi bi sarsıntıdan sonra stabile geçebilir dayanabilirsek brütten sonra bu hissenin önün açık diye tahmin ediyorum ben çok hissede bi kaç sene beklediğimi biliyorum 5- 10 ayda buna harcayabilirim bence sabırlı ve sakin olmak gerek tabi herkesin durumu aynı değil umarım en az zararla atlatırız sizlerinde fikirlerini öğrenmek isterim kesinlikle ytd
sürekli satış verirseniz satamazsınız zaten illede satacaksanız tabandan değil tepkisini bekleyin biraz yüksekten satın derim muhtemel 2 altına gelip sonra yukarı bir tepki verir ordan yollayın
demekki ki kağıtta yakalanan benim gibi birkaç kişi heralde bizlerde şansızız demekki hadi bakalım ne yapalım şimdi arkadaşlar satsak mı ne derseniz
Alıcı var mı
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben satmayı düşünmüyorum brütten çıkana kadar bekliycem ondan sonrada duruma göre hareket edicem sizi yönlendirmeyim sorduğunuz için söyledim yani kendi adıma en mantıklısı bu gibi görünüyo bu hisse ömür boyu düşecek değil ya sabır kazandırır bence en azından zararı
http://fs5.directupload.net/images/170410/8tdwjbni.jpg
son bir ayda alanlar
birisi gitsin bankamatikten 1 lot alsın :)
beni duydu galiba 40-50 bin aldılar
Ben bugün 15 bin zararla 2.24 den sattim ama yarin bir taban daha yapar sanirim 1.86 civari %20 Umarım yapmaz ama aşağıda 1.6 a kadar gider diye düşünüyorum. Kalanlara Allah sabir versin. Yarfimcisi olsun. Mart ayinda kazanfigimin hepsi bunda gitti. Hayırlısı
Kactan acti
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya müsait olan birisi gitsin alsın şurdan tavana kadar 1000 lot var kaç paraysa verecem :)
arkadaşlar alış satış bankamatiklerden yapılıyormu ben iş bankası bankamatikten yapamadım
çok salak bir kağıt bu havada satış haberi vermiş manyakmıdır nedir zaten alan satan yok neyini satacaksın satman için yükseltmen lağzım kim alırki
bu kağıt halk yatırımın alış sayfasında görünmüyor..nası alınıyor bu hisse veya nerede görünüyor
Bizim bilmediğimiz bir oyun dönüyor. Hayırlısı bakalım