Yabancı muaf olur yerli satar, yabancı alır, ülkeyi ele geçirirler çok mu komplo teorisi oldu?
Printable View
Koç Holding, Unicredit'in Koç Holding, Yapı Kredi Bankası (YKB) hisselerini satacağı yönündeki haberleri yalanladı. Koç Holding, Unicredit ile görüşmelerin devam ettiğini ve henüz alınmış bir karar olmadığını duyurdu.
BIST100 deki RALLİ den kimler nasipleniyor ?
Bitcoin 6700 dolara düşerken işlem hacmi 45 milyar dolarla tüm zamanların rekorunu kırmaya çok yakın.
Ralli var . Rallicik var . Ancak daha da önemlisi sen de ne var? Hangi maliyetten var.
S400 ler test ediliyor haberi piyasayı bozdu...
Benjo 5,72,50 yi kırdı bakalım kalabilecek mi?
ne bu ülkeye ne parasına ne borsasına İNANMIYORUM.
radarı dahi açmış olsalar karışacak sonuçta aktive edilmiş oluyor neyse allah ülkemizi korusun bakalım neler olacak izleyelim abd sessiz kalmaz bu işe.
Erman07
S400 alamazlar aldilar,s400 ucagin tekerleri yere degsin goruruz geldi,depodan cikaramazlar aktif edemezler..
Diyordunuz..
https://m.ensonhaber.com/ankaradaki-...oruntuler.html
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden israrla bu ulkede yasiyorsunuz pek anlsilmadi.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen devlet ülke bizim yönetenleri sevmeyebilirsin seçil gelde düzelt parasına da güvenelim borsasına da konuşmakla olmaz aktif siyasete gir çabala ben çabalıyorum şahsen kahve içip konuşmak değil icraatçı gençlik olması lazım yok ülkeyi mafettiler yok şöyle yaptılar yok böyle oldu diyen bi gençlik istemezdi atatürk başarıp düzelticez.
Koyunun bu kadar çok olduğu memlekete, bir de yaş gençse isyan etmek normaldir.
Ben yaşımdan dolayı salla gitsin diyordum, ta ki Bizans seçimlerine kadar, 800 binlik fark umutlarınmı yeniden canlandırdı.
De bu salak CHP ye ne demeli...Bi delinin veya akıllının kuyuya attığı bi taş yetti...
Bu dünyanın hakimi kesinkes ABD ve müttefikleridir.dünyanın handi santim karesinde yaşarsanız yaşayın bu sizi de kapsar. ister ABD'de ister TR de ol ABD nin kontrolü altındasınız. istersen git kuzey koreye orasıda farklı değil. tanrı Amerikayı korusun.
bune lan, birileri memlekete sahip çıkmış birilerini memleketten kovuyor, astirin millet nerede yaşayacağını sizemi soracak,
Eşkiya dünyaya , hükümdar olmaz.
Bunu unutmamakta fayda var forumdaşlar.
bu ergenus'un burada dokunulmazlığı var.
kendisi arada böyle gelir, ülkeye de parasına da sayar söver , insanlara da seviyesiz seviyesiz konuşur gider.
sonra ona bir şey yazarsanız konu dışı yazdınız diye siz silinirsiniz.
zaten burası yeni üye iseniz direkt yeni üye mesajını siliyor. bu ergenus gibi tipleri de kıdemli yapıyor işte böyle böyle.
(komik olansa kaç sene önce de üyeydim ben buraya, sadece "yeniden" üye oldum) ama kimseye özel muamele yapılmamalı diye düşünüyorum.
Halkın her kesiminden büyük çoğunluğunun içten içe inandığı ama dışarıda dile gitiremediği düşünceleri dile getirmiş.
Ülkeye devlete ve onun kuruluş ilkelerine zerre kadar inanmayan bunları umursamayan milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede.
Ama böyle forumlarda yazarsan lince uğrarsın.
Tatlı su milliyetçiliğiyle he baba de babayla günü kurtaracaksın, o zaman senden iyisi yok.
İnandığını dürüstçe konuşan vatandaştan zarar değil fayda gelir.
zerre kadar milliyetçi değilim
anti militarist vs bir insanım
TL para ben de tutmuyorum zaten kazancım TL değil, ben de sürekli Türkiye'de yaşamadım, yaşamak mecburiyeti de taşımıyorum.
ülkeye inanmak gibi bir ideolojim de yok ben insana ve sisteme inanırım, ülkedeki sisteme şu an ben de inanmıyorum
ama sorun bunlar değil ki..sorun uslup. adam sataşırken silinmiyor zatı alisi asla, konu dışı filan olmuyor! silinmiyor ama siz ona cevap verirseniz siliniyorsunuz.
nasıl açıklanır bu?
bak dostum bu ülkede gerçekleri söylersen işte böyle küfürle linçle karşılaşırsın.yemediğin küfür kalmaz. sözde ülkede demokrasi var,onlardan olursan ağzına geleni söyle işte yukarıda görüyorsun,ama ötekiysen sen aşağılık bir o.ç oluyorsun onların gözünde. bunlar böyle asarlar keserler biçerler.o yüzden bu ülkeden bi pok olmaz. geçen nisan ayında anamuhalefet liderine yumruk atan bir at hırsız hıyar vardı,işte bunlar o kabileden.çubukta linç vardı beyler linç hemde başrolde bunlar vardı. sivasta bunlar vardı, maraşta bunlar vardı,çorumda bunlar vardı 1977 1 mayısta bunların ağaları vardı vardırda vardı.
Sorun da bu zaten...
Neyse ki çoğunluğu bunlar oluşturmuyor.
Hala umudumuz var.
Kendi gerçeğini çok önemli bir ülke sorunuymuş gibi ortaya getirmek, demokrasi özgürlük diyerek kimseye zerre kadar yararı olmayan duygusal tezahürleri forumlara taşımak, bunlara itiraz edenlere de anaları dahil şu bu diyerek saydırmak, daha da kötüsü bu konuda kendine destekçi bulmak ancak bu sanal forumlara has bir olgu olsa gerek.
halkın sorunlarıyla içiçe ak teşkilat çalışıyor. böyle insanda dert anlamayacaksa kim anlar ya bu vatandaşı. https://twitter.com/AkpCocuklari/sta...77915187208193
Siz akp ye inanmiyorsunuz ama akp yi bahane ederek tüm ülkeyi karıştırmayın işe.
Üslubunuz çok rahatsız edici.
Attığınız iletiler ve bunlara verilen cevaplar konu başlığını kirletiyor.
Mevcut ekonomik gelişmeleri okumak için geliyorum ben buraya alternatif haber kaynağı olması için saçma sapan iletiler okumak zorunda kalıyorum.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bir süre forumda olmayacağım kim ne hali varsa görsün.bana ne yahu. benim dediklerim şu anki durumu anlatıyor,gelecekte bir değişme olursa işler değişir. ama şu haliyle ne ülkeye ne parasına ne borsasına İNANMIYORUM. ben kimsenin anasına küfretmedim ve etmemde ama ülkeyi çöplüğe çeviren bu insan ziyanlarınıda analar yetiştirdi,bunlar gökten inmedi. benim 3 büyüğüm maraşta bunlar tarafından yakıldı. şimdi anlıyormusun
Başınız sağolsun.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.