th gelirse hisse duman olur.
th gelirse canını kurtar malı batsın!
:)
Printable View
grand hoca, doktor ve selims tirene kömür atın.
Tireni kaldırmanın vakti geldi.
YTD.
Ooh suyundan da koy.. Buzundan da hatta.. Elde var 3 oldu bile..
Çok hoş.. Quattro artı bi daha penç eder..
Eder mi eder..
Fenerbahçe yine çok iyi bir iç saha oyunu oynadı. Bu ligin en iyi iç saha oyununu oynayan takımı. Müthiş taraftar desteği oluyor Kadıköyde.
İlk yarı 7-1 bitecekken 3-1 bitti
Maç 10-2 bitecekken 5-2 bitti
Yine bi dünya gol pozisyonuna girip bi dünya net gol kaçırıldı.
Fenerbahçe ne yapıp edip Ferdi ve Vedat ı pamuklara sarmalı. Son 10 yılda bu ligde Vedat gibi komple bir oyuncu golcü görmedim.
Muhtemelen bi yerlerden bi işaretler gelmiş ki , Salon beyfendisi zanka oynamadı. Sahanın en iyisi bence Sadık tı.
Fenerbahçe Kadıköyde bu taraftar desteği ile zor kaybeder.
Lakin benim fikrim sabit. Şampiyonluk işi %80 Şubat-Mart gibi rengini belli eder şu an çok çok erken. Ara dönemde Sağlam bi stoper, bi Vedata alternatif golcü bir de Sol bek alınırsa Fenerbahçe en büyük şampiyonluk adayı olur.
Şu an tam çorbacıların haftası))) 1 aylık durgunluğun ardından atlarını tekrar sürerler)))
Yatırım tavsiyesi değildir.
Nihayet aranızdayım, fanlarım mesaj kutumu doldurmuş, herkese cevap yetiştiremiyorum kusuruma bakmayın.
Hisse pazartesiden itibaren Sivas bozgununu satın almaya başlar. Cumaya kadar tozunu attırırlar diye tahmin ediyorum.
Tek tek damlamaya başladılar
Ötekiler de gelir yakında
Gecen haftada yazmistim. Fener gelecek 10 hafta 10da 10 yapacak diye. Artik ligde ruzgarin yonu degisti. Artik deplasman ic saha farketmez. Hakemlerin oyunlari, gereksiz kirmizi kartlari minimumda tuttuldugu takdirde artik hicbir takim ne iceride nede deplasmanda karsimizda duramaz
5 gol attık her gol için 1% yaparlar mı bu hafta ?
YTD.
1 aydır saha skorlar içaçıcı değildi. Tahta 15-17 arasında dengelendi. İsteselerdi skorlar kötü deyip daha da aşağılara basarlardı.
Burdan çıkarımım, demek ki tahta sahipli, Ağalar daha bekliyor, Patronun hedefleri daha yukarılar. Bu hafta güzel oyun güzel skor geldi.
Bu tabela ancak teknikçilerin flama çanak çömlek şekillerini tamamlar orda da max.22 ler görünüyor.
Lakin özel ve güzel haberler , Fenerolun tekrar başlaması , mahkeme kararı gibi ya da yapılandırma gibi bi kaç haber 22 lerin üstüne yeni hedeflere ufuk açar. Bu arada şahsen Sivas maçından nedense çok umutluyum))) herkes en iyi beraberlik bekliyor ben galibiyet bakalım kısmet. Rakibin en iyi topçusu beyni bizim maçta cezalıymış.
1. devrenin bitmesine 3 maç kaldı!
Konuşmak için biraz erken ama, tahminlerime göre eğer bu son 3 maçta 9 puan gelirse şampiyonluk %90 fenerdedir!
Ama totalde 3 puan ve aşağısı gelirse fenerin şampiyon olma olasılığı çok zorlaşır!
2. devre fenerin muthiş bir fikstür avantajı var ki çok önemli!
Gelecek 9 puan ile Nisan başında bile şampiyonluğunu ilan edebilir!
Normal şartlarda Yargıtay kararı 2. devre başlamadan gelmeli yani Ocağın ortasına kadar!
Şimdi şike kumpas olayı avrupa ve dünyada çoktan kapandı CAS ta Fifada uefada dosyalar kapandı. Bakmayın en başından beri adamların söyledikleri bu olayın siyasi olduğu bizi bulaştırmayın dedikleri. Ama gel görki dönemin tff yönetimi fetö ne dediyse onu yaptı.
Türkiyede ise bir yargıtay kararı kaldı!
Birde burada A.K ve A.Y taraftarlığını bir yana bırakarak açıkça bir soru sormak istiyorum.
Sizce lehte gelecek yargıtay kararı sonrası maddi manevi haklar için A.K. mu daha iyi mücadele verir A.Y. mı?
İlk defa bi şampiyonluk tahmin yapayım,
Şu ana kadar 14 hafta mı oldu işte kaç hafta olduysa, oynanan futbollara göre ki her hafta tüm maçları izliyorum; genel maç ortalamalarına göre; Bana göre;
En iyi Futbolu : Fenerbahçe ve Sivaspor oynuyor. Rakibi baskı altına alan sürplase eden bi futbol...
Ts ve Alanya ; akıllı Futbol oynuyorlar, topu rakibe verip, kontra kovalıyorlar, skor odaklı. Aman aman rakibi sürplase eden bi futbolları yok lakin sonucu alıyorlar...
Bjk bence tamamen futbol şansı ile gidiyor, bi yerde yine tökezler; Futbol şansı ne derseniz, dün ki Gs-Alanya maçı; Alanya maçı 5-1 yenecekken 1-0 yenilmesi gibi...
Gs de tamamen kalecisi ile ayakta duruyor, bu punda olmaları bile çok büyük şans...
Eğer ara dönemde Fenerbahçe sağlam bir solbek, Vedata alternatif , bir de baba stoper alırsa
Mayısta şampiyon
Ya biz oluruz Ya da TS. Eğer futbolun adaleti varsa, hakemler adil olursa...
Bugün k.paşa verilen kırmızı bence sarıydı, ne hikmetse bu hakem bizim Kayseri maçımız da net penaltılarımızı vermeyen hakemdi. K.paşa 11 e 11 oynansa büyük ihtimal galipti. 75 dakka 10 kişi yine de iyi mücadele etti.
Bakalım bu tahminim de tutacak mı))) hakemler artık adil futbol yönetimine dönerse Mayısta şampiyonluk ipini benim tahminim ya Fenerbahçe ya da TS göğüsler...
Bu hafta TS ve Feneri taşırlar diye değerlendirmiştim futbollardan
Ts yi götürüyorlar, tahmin oldu da
Bizimkisi yokuş yukarı vites boşta, el freni sıkıntılı kalmış, geriye kaydırıyor. Bence vakit gelmişti lakin Ağalar ve yabancılar hala bekleme odasında...
Eğer skora göre hareket olmazsa, mahkemeyi bekliycez. Bekleyelim bakalım))) beklemek işimiz ne de olsa...Çorbacılara aslında tam ekmek çıkmalık haftaydı, onlara da çorba koklatmadılar ilginç..
Yok mu teknikçi bi kardeşimiz, ne var grafiklerde? Şöyle balina formasuonu ne bilim üçgen beşgen bi yere patlamıyor mu? Çanak fincan bişey paylaşsanız...rsi miz ne durumda, yok mu kabaran bişey?
Görüntü bayrak formasyonunu andırıyor... Daha fazla detaya girmeyeceğim.
Kim baskılıyor 3 haftadır hisseyi satış yapıp duran kim
Diğer spor hisseleri yürürken FB neden devamlı satış yiyor acaba ?
Patron en az % 10 daha asagi cekin ki kademeli alalim.Bu yeterli degil.sevgi ve saygilar. YTD
Sürpriz olmazsa aşağılara bakıyor
ilk yarının son 3 maçında mağlubiyet beklemiyorum.
en az 5 puan alırız.
bu sene şampiyon olacağız.
yeter ki ters indikatörler th ve doktor gibi kardeşler hisseye dönmesin. :)
Vay be nasipten öte köy yok , boşuna dememişler.
Portfoyümde 5 hisse var. En baba burda
Şükür bugün de eksideyiz burda)))
36 dan Aslan tırtıklamıştım, 38 den çıtır ekleme yapmıştım geçen hafta, bugün tavana yapışmış.
Burda ilk defa yanıldım, bugün hareket başlar diye bekliyordum terso olduk. Ya olumsuz bişryler var bilmediğimiz ya da ağacı sallıyor ağalar. Sivas maçı olumsuz beklentisini satıyorlar desem ne bilim biraz erken gibi. Neyse, nasibimiz neyse o...
Umarım Yargıtay kararında bir terslik yoktur..
Bu sene de şampiyon olamasa kendimizi yargıtay kararıyla avutacağız galiba[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fb Sivas FB BJK . Gs Alanya ve Göztepe maçları var . İlk yarı bitimi . En avantajlı gs görünüyor şu an . 20 hafta gs ya lider yada 2 sırada olur . FB gelince bu iki maçı almalı alamasa hoca büyük bir ihtimalle gider . FB hissesi liğe göre değil gelecek haberlere göre yön bulacak . Lise arazisi ve mahkeme kararı . Kaybedilmiş haklar vs bunlar kime karşı açılacak dava devlete . Devlete dava açtırmazlar büyük ihtimal . BJK gibi 25 yıllıda hipotek ettirmez Başkan . Ne olacak bakalım . Spor hissesi normal beklenti satın alınır . Beklenti derken 27 veya 28 . haftada şampiyonluk yarışı başlar tabi Sivas ve BJK maçı alınırsa değilse 3 . Lük belki
Bugünün aracı kurum dağılımını paylaşabilecek bir arkadaş var mı ?
Alıcılar; Finans 221.329 garanti 141.171 Gedik 65.171 tacirler 28.163 ziraat 8.904. Satanlar; citi yabancı 323.594 iş 57.084 vakıf 30.651 yapı kredi 19.711 TEB 8.619
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler
Fener Sivas ve BJk yi yenerse?
Bakalım 15.20 bir kez daha çalışacak mı
Yoksa iş kötü gibi görünüyor
Sivas'ı mutlaka yenmek gerekiyor
51 yaşındaym.1992 yılından itibaren borsa ile ara sıra ilgilenirim.alırken de satarken de sabırlıyımdır,en az 2-3 yıl bekleyebilirim.
Fener tahtasına uğramam tamamen gönülden fenerbahçe li olmam ve Ali Koç un fenerbahçe yi çok ileri götüreceği ni düşünmem nedeniyle oldu. Yoksa sportif kağıtlara yatırım gözüyle bakmıyorum.
Burada küçük yatırımcı abi-kardeş-arkadaşlara naçizane bazı uyarılarım olacak.Bilindiği üzere tahta sahipli.ve kim ne yapıyor sahipleri tarafından biliniyor.her kurumda da adamları var.
Hisseye ilk girişim Ali Koç başkan olunca oldu, küçük bi miktar aldım, düşüşlerde artırdım. 6500 lot kadar oldu.Tam bu sırada indikatör lerden biri özel den bir arkadaşı nın 6500 lotu için ne kadar bedelli ödemesini gerektiğini yazdı. Acaba dedim kendi kendime. Bu arada işlem yaptığı m aracı kurum yapı kredi den taciz derecesinde telefon lar aldım ,bedelli ödeme konusunda.Halbuki daha önceleri de başka hisselerde bedelli artırımına katılmıştım.hiç arayan soran olmamıştı.bilindiği gibi hisse 5,95 e kadar baskılandı.Ben bu arada kademeli olarak alımlara devam ettim. Bu küçük yatırımcı için önemli sayılabilek miktardır.Bu arada indikatör burada küçük yatırımcı nın maliyeti azaltmak için alım yaptığı nı ama satmak zorunda kalacağı ile ilgili bir link paylaştı.Ama onlar bilmiyor ki benim derviş sabırlı olduğumu,ve alırken gerekirse torunlara miras kalır (bu arada en büyük çocuğum 16 yaşında 😊),dağ başında tarla aldım mentalitesiyle hareket ettiğimi.Alımlara devam edecektim.baktım burada küçük yatırımcı isyan halinde. Alımlarımı durdurdum.daha sonra kağıt biraz pirim yaptı.yaklaşık 1,5 yıl geçti.kağıdın diğer indikatörü, aranızda1,5 yıl kağıtta olup da kar eden varsa el kaldırsın dedi.çok istedim ama hisse net nedense üyeliğimi o zaman kabul etmedi. Herhalde IP adresi yurtdışı olduğu için.
Demem odur ki bu tahtada her şey mümkün. Tamamen tahta sahibine bağlı.tüm paranızı buraya bağlamayın.her zaman için alttan alacak nakit bulundurun.hatta nakdiniz başka bankada olsun.düşerken de sevinmeyi bilin.hisse şu sıralar bir tarafa kırılmak üzere.Paranız sağlığınızı bozmasın.
Sevgi ve saygılar.