Tortumlu var ya bos biri deilsin. Kesinlikle iyi bir girevin var. Iyi okuirsun piyasayi. Bence ekonomi isletme alaninda o. gorevlisi olabilirsin. Altinda dusus devam edermi sence. Ben biraz daha bekleyecem. Gun ici isleme devam ama
Printable View
Tortumlu var ya bos biri deilsin. Kesinlikle iyi bir girevin var. Iyi okuirsun piyasayi. Bence ekonomi isletme alaninda o. gorevlisi olabilirsin. Altinda dusus devam edermi sence. Ben biraz daha bekleyecem. Gun ici isleme devam ama
6 dk sonra tdı açıklanacak...iyi bekliyorum ons düşer , dolar çıkar usdtr 2.750 tane aldım...ya herro ya merro
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tortumlu bu tortum erzurum torummu
Evt...SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nazar deydirdin...hayret son aylar tüm veriler iyi geliyordu çarşamba adp de iyi geldi ama cuma tdı ters yaptı beklenti altında gelince dolar düştü hafif ons geri tepti...dolar 3.86 geldi sonra tekrar 3.88 toparladı 3 bin zarar la sattık ama o kadarda etkilemedi zaten kötü veriyle dolar en fazla 10 kuruş düşer di....ons düşerse dipten alırım dedim tersi oldu...döndüm 26.23 den vakıf 12 bin verdi 26.32 yazdım finans kaptı...haftasonuna altınla girecektim herif alınca malsız kaldık....hayırlısı ...perşembe mb toplantısı var...SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki bana en dusuk oran onvinde 1,5 dedi. Csni saolsun onbinde 1 buldum ben zaten. Sana yuzbinde 8 nasil verdiler ya.
Tartumlu onsubdusecek haftaya toplanti oncesi dolar hareketli olur acisini cikarirsin sen bugunun
Bugun mal aldık ama maliyetine verdik sabretsek akşama 5 bin kar ederdik nasip...şimdilik usdtrf ...ons yerine oturana kadar...
Gr düşüşde ...yarın kucaga iyi mal verirler...
Usdtr artarken ons düşüyor....
Onsdan onemlisi gumus dostum basladigi yere geldi bu gece. Burdan gumus alinir orta vade takip et. Finans ucuza veriyor
Baba altın toplar...çin görüşmeleri traş olursa akşama şenlik var...30 bin var 15 binde 23.40 de galiba y.kredinin var ....alırım bakmam
35 bşn lot 26.41 ve 26.40 ve 26 39 dan verildi...nasip giderse döner alırız yoksa zaten gümüş var...
Tortumlu ons cok ii dayandi. Ben daha cok duser diye bekledim. Olmadi. Gldtr de bcg alimini gormusundur dun. Fiyaya bakandab yukaru cizdi. Hatirlarin altindaki esas yukselis boyle baslamisti.
Tortumlu bosyer dolaresi. Daha asagi dusecek sen asil parai onsdan kaldiriyordun. Sen oknayinca gldtrnin tadi yok
Torumlu yeni araci kurumun azizligine ugradim araci kurumumun sacmaligi sayesinde 2630-2633 bandini ben kakdiracaktim sana nasip oldu.
Sana demistin ne varsa gldtr de var gerisi omur torpusu. Buraya geldin parayi kakdirdin bir gunde. Su anda fon 26,47 den islem goruyor. 5000 lot daha vereydin 2635 e yidi.
Dün bu faiz indirimine doların 5.95 olması lazım dı ama tanzşm satışı yaptı adiler...ne oldu dün inatla 5.85 altı yapanlar bugun 2.900 aştı...ama olan dün bize oldu neyseki...bugun gldtr den çıkardık acısını...
26.35 de sen mi vardın dostum...neyse helal hoş olsun yabancıya gitmemiş..
Bugun yatırım finansın mallarını ak a yıktık iyi kara....ak da 50 bin var satacak yarın talibim gardaş malına ak taki...
Turkiye negatif reel faiz veren ulkeler listesine eklendi via @Bloomberg https://t.co/0L1G1gjJkl
Osmanlıya mı geçtin...
O değilde herif altın kalmayacak gümüş gibi...herkes alıyor 1 haftadır 100 bin lot finans ekside...hiç satan yok ....satacak olana ben baraj kuruyom finansa mal gelmiyor...
O degilde 1700 lot dolaresi nasil tasidin hayret ettim. Kredilimi tasidin.
Senle basedemiyordum Komisyon oranlarimiz esitlendi :) yalniz cok karsilasiyoruz tahtada
#PALADYUM ONS 2550 USD oldu.. [emoji91] Gümüş ve Gram ons buna ayak uydururmu ?[emoji91]
Binde 0.7 mi....bende birde bedava derinlik var ...
Bedava derinlik sana vermyeceklerde kime verecekler. Su komisyin orani bir netlestiremedik yahu. Binde 0.7 onbibde 7 yapar yuksek bir oran. Sen tek kademeye kar ediyirmusun. Ediyorsan onbinde 1 dir
O degilde goldp ne cilerler cektik tortumlu hatirliyirmusun. Altun ucuyir adam halen eski fiyats alip satiir hasta ediyirdu.
Merkez Bankasi faiz indirimi sonrasinda eger ki mevduat tercih etmeyecekseniz paranizi nerde degerlendirirsiniz?
%40 altın demiş
Bgc nerdesin bugunluk alımını yapmadın 40bin var gel al...
Philips marbaş ve teb geldi 26.56 dan boşalttım...yarın marbaştan 10 bin...phlipsten 26 bin yatfinde 20 bin alıcıyım...
Gumuste obo boynu asahi kirildi 1769
Goruldi bakmayin simdi 1788 lere tepkisine obo kirildi bencr hedef 17,3 lar olabilir. Gumis ons duserse altin ons seyredecek deil. Yalniz bugun gumuse gire cok guclu durdu. Yinede yarin sabahucuza mak sasirtmaz
Bugun onsu sabah piyada kırmızı diye 1568 e oradan 1546 ya indirenin ta......9 binimi çaldılar...
Sana 45 e satış yazdım almadın ...hata ettin bugun ilk defa 10 gün sonra finas mal aldu hemide 50 bin lot...bugunun kaz***** finas....
Aramizda fark var torumlu ben teknik oynarim neden almadigimi sabah anlarsin. 45 degil 40 dannalirdim istesen 10 bin. Ama dolarda dusecek onsda
Aslinda sana mesaj yazacam nasil yazildigini bilsem
Bu arada gordum bugun sen kaybedince inan uzuluyorum ama agresif daliyorsun. Zaten artan grama sabah agresif alim yapmasan olurdu. Biliyirsun gece gram artinca sabah ucuza mal satan cok oluyor. Ama sen ouyasa fiyatindan bodozlama alim girdin.
Su anda 26,6 net aktif degeri var 24,4 dan dalnadigima coka az uzukuyirum. Bu hafta 24,4 daha ucuza alacam ins. Onsda dolarda dusecek insallah.
Ya arkadaşlar siz net aktif değerine yakın sabah alıp akşam artınca satıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz sanırım.Peki düştüğü günlerde ne oluyor bilanço,sizin iş riskli değil mi cidden çözemedim olayı.
O dedigini tortumlu yapiyor benin yeni araci kredili alima izin vermiyor bunda. Param akdar alabiliyirum. Eski kuruma donesim var. Ama ozamanda komisyondan yamuluyirum. Torumlu daha rahat ediyir yenuli kurumun sayesinde. Eskiden pek rahat birakamzdim onu.
Hkm trade etmek riskli olabilir ana bazen oyle dayanilmaz firsatlat cikiyor ki bu tahtalarda elimde olnayan mali bike satasim gelior. Atiyorum adam yaziyor 7-8 kadene uste alisi. Neden satmayacaksinki. Biliirsunku 1-2 saat sonra daha ucuza alacaksin. Mesala sabah gumus satan osmanli kactan satmis bir bak uste yazarsin meraklisi cikar belki alir diye.
Ana benimde gumuste uzin vadeli olasim var sıktı artik alsat. Firsatida kaciricam gibine geliyor.