Hayırlı olsun tüm paydaşlara
Printable View
Hayırlı olsun tüm paydaşlara
% 1.16 yukarı açtı. 41.98
Çok.yuksek.acti :) 41.98
Komedi filmi devam ediyor koy o zaman 41.98 10 bin lotcuk
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 yıldır beklenen askı desinler kap açıklamasında daha cazip olur, bugün düşük bir değerleme ile tüm havayı bozarlarmı
Dün garanti ve diğerleri boşuna paniklememiş veriyor gibi yapmak, alıyor gibi yapmak en iyi bildikleri iş tir bunların.Oysa ne gelen var ne giden herkes malını paketleyip kaldırmış bunlar daha kaptırdıklarını yerine koyma derdinde.
Allaha şükür açılışda artı yüzde 1 gördün teşekkürler tahtacı
Daha öncede yaşandı aynısı müsait.olan arasın şirketi kap haber yayinlatsin o zaman çıkar kimsenin haberi yok ama kap yayinlaninca artar ytd
Eksi bile açar bunlar çünkü gelen yok mecbur bunlar götürecek bağıra bağıra. :)
Her zaman ki çakal kurumlar iş başında tahta yapıyorlar akıllarınca.Bu saatten sonra arkama yaslanır seyrederim bu acemileri.
İllahiki tavanlara başlıyacaksın haberler geliyor yumurta dayandı çıkacak...ytd
Arkadaş bunlar artsın istemiyor o anlaşıldı... Millet olmayan haberi kap a gönderiyor bunlar olmuşu yayınlamıyorlar
ben şirkete mail attım .iletişim sayfasından da başvurdum. müsait bi zaman yakarlarsam ararım da.
güzel bir haber alıp hiç tepki alamamak da ayrı bir durum :D
Mallarını kaptıran tahta yapıcımızın eli gitmiyor tabii her zaman ki gibi alışa. Dışardan yüklü bir alıcı gelir ise belki iteler biraz yukarı. İşlem yapan kurumlar zaten belli, klasik bütün gün cep to cep..
böyle mal tahtacı hiçbir yerde bulunmaz. cuma çıktık 150 lot ile bugün malsız kaldım dedim herhal tavan açar bu ama 42 den yerine koyma fırsatı verdi 30 lot fazla bi şekilde hemde...
Şaşırdık mı? Tabi ki hayır...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resmi kap açıklaması gelmeden almayacak kadar da gözü tok speklerimiz içerden öğrenenlerin ticareti olmasın diye çok titizler .[emoji16] şirket maşaallah uyuyor bu kadar vurdum duymaz olunmaz sağır sultan bile duydu biraz ilgi alaka gösterin lütfen.
Hayırlı olsun ortaklar.. 1 ay askı itiraz gelmezse ki gelmez artık umarım. Kartal zaten bekliyor. Modern Kartal modern şehir yeni deniz kıyısında bir Ataşehir kurmak için... ee biz de bekliyoruz 6 senedir tarlamızı ama....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu hisseleri alıp bunca yıl bekledik hiç satmadık, o yüzden şimdi yükselemiyor. Adamlar o kadar baskı kurdu satmadık, o kadar psikolojik yıpratma çabasına girdi satmadık, kağıdı 49 lardan, 24 lere geri getirdi gene satmadık, üstüne üstlük daha da aldık. Bu olanlar adamların planlarını bozdu. Şimdi çırpınıyorlar, KAP bildirimini bile geciktiriyorlar. Patron, tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın. Sana tavsiyem gevşe biraz....
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra alanlar imarlı arazi alacaklar bizim gibi tarla almayacaklar. Tek fark bizim tarla fiyatına aldığımızı olası yeni alıcılar imarlı araziyi almaya başlayacaklar kartalda 1000 likleri ivedilikle gündeme aldığı an 14 yılın sorunu çözülmüş olacak.
yanilmiyorsam artik itiraz gelmiyor diye biliyorum bilen biri yazarsa herkes bilgilenir
Kap geldi sonunda
Nihayet sonunda kap geldi
Anlaşıldı bu spekto beceriksiz olduğu içğn malı kaprırmış çırpınıp duruyor batarsın çırpınma yukarı sıçra
Saman alevi
Yakında araziyi yakacak
Ahlaksız tipler
Bir cacık yok şu an
Devre kesmesi gereken kağıdı eksiye düşürecek nerdeyse.Bugünleri de gördük.
Kademe.atabilcek var mı kim.alio satio
Sürekli basıp duruyor kağıda mal önceden nerdeydin kağıdı düşürken 23 e düşünmedin mi millet alır diye şu an 70 de beklemen gerekirken gittin 40 da bekledin böyle çırpınıp durursun işte
Bedel ödeme sırası acemi spekte biraz da o düşünsün şimdi, anca kendi satışını çizer.
Yukarı satış da yazıyor
Bakalım yeni yatırımcılar gelecek mi bundan sonra
Teknik olarak askıya çıkan her şeye itiraz edebilirdiniz. Bu tek madde mecliste oy birliğiyle kabul edilen ve bu maddeyi meclise teklif eden kartal ilçe belediye onlarda küçük arazi sahiplerinden gelen talep üzerine bu maddeyi hayata geçirdiler. Bu maddeye itiraz edebilecek çıkarları zedelenen kimse olmadığı için itiraz da doğal olarak olmaz hadindiyelim itiraz oldu mantığı olamayacağı için komisyon itirazı değerlendirmeye bile almaz. Özetle 99.99 is tamamlandı diyebiliriz. Benim bildiğim kadarıyla
Endeks olmuş 123.000, 5000lik askıda, imar süreci bitmek üzere ama hissenin değeri hala 3 yıl öncesi zirveye bile yaklaşmadı. Artık bu oyunun 50 üzerinde oynanma vakti geldi bence.
Ilçe belediye ivedilikle kartal merkez bütün alt bölgeleri meclis gündemine alıp onlarda askıya çıkartması lazım şubat ayı bunların olabileceği bir ay muhtemel olarak mayıs gibi inşaat işlerine bile başlayabilirler gerekli yasal izinler alınması durumunda . Unutmadan memlekette bürokrasi malesef çok yavaş işlemekte umarım kartal da isler olabildiğince hızla ilerler.
Plan değişikliği onama sınırı içinde kalan ne ise sadece ona itiraz edilebilir o yüzden görmek lazım,Yani sskıya çıkan planı görmek lazım şuan için ben indiremedim. (indirdim dosya boş çıkıyor,arşiv bulunmadı yazıyor)
Kartal mecliste gündeme girmemesi için bir bahana kalmadı.Geçen ay başkana sunum yapılamadığı için hazırlanmış olmasına rağmen görüşülmemişti. Geçenlerde de yazdığım gibi başkana sunum yapılmış. Yani normal şartlar altında şubat gündeminde olmamız gerekiyor. Başkan yada birileri illaki almayın derlerse yapacak birşey yok.
Allahtan a1 var almak isteyene veriyor [emoji16] gedik yok başka yerden aliyor demek spek ne güzel alışmıştık gedik kardeşe hadi bir el atıver sevabına spek.
Haydi güzel günler başlasın sabrımıza deysin inşallah