ihgm gidiyor peşinden gidermiyiz...
Printable View
ihgm gidiyor peşinden gidermiyiz...
Kizma aksim bise demiyorum, aksama iki muhabbet ederiz. Kolay gelsin
Estağfurullah kızmak ne demek sen sayfaya gelince sayfayı takip isteğim artıyor :) eyvallah sanada.
buyrun yayın açılmıştır..:)
chanelhermes
Bu geçmişi vukuatlarla dolu dini,islamı kullanarak insanları vatandaşları mağdur duruma düşürmüş acı sıkıntı vermiş hatta devleti bile yıllar yılı zarar ediyorum diyerek vergi dahi vermemiş Türkiyenin ekonomik kriz dönemlerinde döviz cinsinden paraları yurt dışına kaçırmış sonrada fakir fukara fetö mağduru edebiyatlarıyla mevcut hükümete kendilerini salya sümük acındırmış hacı adaylarından topladıkları paraların üstüne yatmış ödememiş ihlas finans mağdurlarının zaten durumları aşikar ortada böyle bir şahsın din tacirinin hisselerine yatırım yaptıysak % 1000 hatta milyon haksızlık ahmaklık enayilik kesinlikle bizdedir çünkü ben buyum diyor gelin şirketlerime yatırım yapında demedi şahsı zerre kadar suçlu bulmuyorum çünkü geçmiş yıllarda gerek siyasiler gerekse kuvvet komutanları bizleri uyarmışlardır FeTö ve ÖRenlerin bağlı bulunduğu tehlikeli gruptan uzak durun diye şimdide kafamızı:vk: direklere taşlara vurmanın manası,anlamı yoktur..Allah bizi zalimin elinden kurtarsın..Amin..Kardeşim şimdide herşey suç oldu hırsıza ,arsıza,hayasıza,rüşvetçiye ,gaspçıya,tecavüzcüye,çocuk istismarcısına,teröriste ,dolandırıcıya,ırz düşmanına vb.bişey diyemiyorsun herşey suç olmuş aç kalsan bile açım diyemiyorsun o da suç :(:whistling::28: Bu durumu fırsata çeviren kötü insanlar keyif yapıyorlar ne vahim bir durum öyle değilmi güzel Yurdumun güzel insanları..Rahman ve Rahim olan Rabbim olan Allah'a sığınıyorum bizleri koruyup kollasın diye..Amin.Not:0.70 krşluk diğer şirketlerin hisseleri 6 yada 7 tl olmuş(mesela oylum) bundaki sıkıntı nedir devlet acil kayyum ataması yapsın o zaman niye koruyorlar bunları..Al sat tut tavsiyesi değildir sakın haaa rica ediyorum nazari dikkate almayın okuyun geçin gidin..:oleyo::bravo:Ağlanacak halimize gülüyorum işte niyeyse..
Yayın geldi
SPK İhlas grubu hisselerinde olan hisse virman trafiğini incelese neler olur neler bilmem :) Ayrıca normalde hem İheva için grup için fiiliyatta bir şeyler olabilir mi yeni bir şeyler yapılabilir mi dedirtecek tüm bir girişime dair ihevada gelen haber nokta kadar etkili olmadı.
Oldukça manidar :)
Şirketimiz, TAGLIG markası ile Türkiye'nin ilk LED ekranını üreten Dijiled Görüntü Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti. (Dijiled, www.taglig.com) ile doğrudan hisse alımı veya Dijiled'in yapacağı sermaye artırımının Şirketimiz adına tahsisli yapılması sureti ile iştirak etmemiz konusunda iyi niyet anlaşması imzalamıştır.
Anlaşma kapsamında Şirketimiz ortaklık öncesinde mali ve teknik inceleme yaptırma yetkisine sahip olacaktır.
İncelemeler sonucunda ortak olup olmama takdiri şirketimize ait olup, ortak olma kararı verildiği takdirde, ortaklık işlemi gerçekleştirilecektir.
Bildirim Link Adresi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/814795
Yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar bugun yayın var mı?
Hus nerdesin..yine bildinn yaww
o henüz konuşmuyor,, endeks 113.500 de bıraktığı boşlukları doldurmaya niyetlenirse o zaman vakti gelir.:oleyo::28:
bu j o i n.me tel de açılıyor ama pc den açamadım servis hatası diye uyarı verıyor yardım edebilecek arkadaş var mı.
dilekustam artık yayın yapmıyormu kim yayın yapıyor izlemek isteriz
Gunluk standart grafigi devam ediyor ytd..
herkese hayırlı cumalar.
Ne dedim sizlere hazır olun. Bugün 0,83 denemesi gelebilir. Hatta ve hatta Haftaya 0,7* ler hazır olun
Yavaş yavaş catur cutur etmeye başladık
Herkes Cuma diye güveniyor
ekran geldi :kmk:
YAYIN BAŞLADI..
chanelhermes
Bugunku grafige baktim degisen bisey yok standart..yine arti acmis..sonra altina dusmus..zik zak devam..ytd..
Cuma günü ne içtin? adam çıkacak demiyor inecek diyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Biz daha çok bekleriz. Ne bir teknik, ne bir taktik bilgi veren yok. Bizde bilmiyoruz. Hep ihlas adına muhabbet. Bu kağıt borsanın en lanetli kağıdı bunu herkes biliyor. Şu anda burda olan arkadaşlar en sabırlı insanlar fakat sabırlarının sonundalar bunu kendimden biliyorum. Az daha sabır şu kanal İstanbul muhabbeti ile ne olacaksa olsun. İnşallah sabrın sonu selamettir.
Cuma günün rahmeti ve bereketi üzerimize olsun. Cumamız mübarek olsun arkadaşlar.
Burada ağzı olan, klavyede yazı yazmasını bilen konuşuyor. Kaçış rampası, ali veli 49-50 diye milleti ayar veren adamı savunuyorlar. Bu adam neyi bilmiş?
Bosver aliyi veliyi..yukselecek diyip 1 leri gececek diyenler bildi mi..iki lafta onlara soyle..adam belki yillardir bekliyo yukselsin diye..onun kizginligiyla yaziyordur..belkide patronun adamidir..bilemen gardas bilemen..kimseye al sat demem..herkes kendi bilir..ytd
Ne dedim size 0,84 dedim daha bunlar iyisi haftaya 0,7* lere hazır olun. Bu kağıt tekrar 0,4* ları görecek.
İnşallah daha da düşer temennim 0.2*-0.3* lar
Fiyat belirleyenler olmuş burada uzun zamandır yazanlar susunca. Yılda üç beş kişi gelir yeni açılmış hesapla burada yorum yaparlar fiyat belirlerler sonra tarih olur giderler. Ve Forum yönetimi sayfada yorum sayısı azalacak diye aynı ip bloklarından girenleri siteden banlamazlar.
Arkadaşlar buraya gelip fiyat belirleyen şu fiyata gidecek olanlara bir sorun kaç kez bilanço ve faaliyet raporunu okumuşlar incelemişler şirket ile ilgili araştırma yapmışlar bir sorun.
Temel analiz bilgileri teknik analiz bilgileri nedir bir sorun...
Birilerinin yönlendirmesine kapılmayın.
Kimse kimsenin babasının oğlu değil. Algılarınızla oynamaya çalışanları umursamayın...
Bol kazançlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.