Sn hermes hisse şuan 3.76 nasıl belli etti kendini 3.95 i kırcağını nasıl anladınız,
Açıklayında azda olsa moral olsun olmasa bile sevinelim ,
Bugün zor gibi.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sn hermes hisse şuan 3.76 nasıl belli etti kendini 3.95 i kırcağını nasıl anladınız,
Açıklayında azda olsa moral olsun olmasa bile sevinelim ,
Bugün zor gibi.
Hacim iyice sıkıştı... 75 'den alıcı geldi... Bugün 85'i atlatır... yarın da 95 'i... gerçek alıcı 75 'den geliyor... ben şuan hissede değilim... 95'den sonra gireceğim maalesef... ama görünen bu...
VIOP tarafında açılışından beri tam 12 dk hiç işlem olmadı... açılışta bile...
bunun ardı, UZUN İĞNE YUKARI BAR... yani beyaz marubozu..
ALICI safları sıklaşıyor yavaş yavaş... hiç merak etmeyin...
3.95 fiyatından 5000 lot, yani 5000x35 = 175K = 1 milyon TL 'lik biri tek kademe almıştı... kim olduğu bilinmiyor long açmıştı... o kişiyi de baskılamış olabilirler... eğer kurtuldularsa güzel olur...
İnşallah sn hermes,ümit verdin azda olsa hep düş hep düş ne var sanki çık artık,ama işlemlerden alım satımlardan anladığım devam eder gibi duruyor böyle sanki .
İnşallah
Bu tarz hareketleri yapması iyi.... baskı oluşturuyor, demekki hedefleri sandığımızdan daha yüksek olabilir... Unutmayın bu hissede GOLDEN CROSS var... ve çok uzak değil... 3 LİRADA...
Dolar bazlı bakarsak da, aylık 1 sene sonra aylık ortalamalar AL verecek... AL verecek olursa 0,82 $ ı görürüz... bu da 5 lira eder...
olumsuz yönü destek almak isterse 0,52 dolar yani 3 lira... ama daha altı yok... çok uzak değiliz yani...
Hep konuştuğumuz gibi özel durum var artık ve çokta istekli oldukları belli,niye bankanında özel durumundan kaynaklı birleşme işlmeni yapmak yapmamakdan daha olumsuz ve kayıba yol açabilir durumda demekki,
Özel durum sebebiyle ki yüksek olasılıkla gerçekleşcek bu bşrleşme zamanda fazla olmadığı içn ömrüde fazla olmadıpı için artık trkayanın kısa süreler içinde teknik ve temel olumlu görüntülerin sahnelenmesi lazım artık
Bu metro nerden alirsa asagisinda trade devam ediyorlar. Tahtadan hic bisi anlamadim. Sanki herkes birbirini tokatlamak adina zararina al sat yapiyor gibi. Is yatirin 12 milyon topladi 31 ocaktan bu yana. Ama surekli dususune izin veriyor. Ucuz, beklentisi yuksek ve yakinda degerlemesi ortaya cikacak bir firmanin hareketleri bu olmamaliydi.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eger ucuz degerlenecek bir sirket olsaydi mantikli olan tahta sahibi tarafindan hissenin degerinin en yuksege kadar cekilip milletin eline vermesi olurdu. Ne hisseler kiytirik haberlerle 3 5 kat gidip bosaltiyor mali. Bu dususun klasik mantigi mal toplamaktan baska bir sey degil.
geçen bir ara trakya sayfasında şahit olduğum bir olay sanırım 10 gün civarı..... tüm alan satan lot sayısı eşit 10 kademe alttan kapattı....bugün bakın... tüm alan satan arasındaki fark 38000 lot civarı hisse 6 kademe aşağıda.... 38000 lotla 6 kademe nasıl düşüyor ben anlamıyorum.... syn hermes siz bilirsiniz nasıl oluyor bu iş ?
Şu meril lanetine kimse dur diyemedi ya akıl alır gibi değil,
Milyon milyon lotlar alınıyor hop aşşa iniyor hemde soluksuz,altından kim çıkıyor meril peki kaç lot satışla indiriyor hiç lot satışla indiriyor ,lan nasıl böyle saçmalık olur diyorsun,
Dün ve önceki günlerde alıcılar belli satıcılar zaten belli iken citi ve doçe sattı bence olumlu oğlu olumlu yabancının çıkartılması,ama alan kurumlar neden güçsüz bırakıyor tahtayı misal iş yatırım dünya kadar mal aldı sattığından fazlasını almışken neden güçlü tutmaz tahtayı yada belli seviye altına inmesine izin vermez,
Şunun için diyorum misal 3.90 da tut hisseyi satan tüm malı ordan karşıla ,ama aşşa indikçe satacak insan lanet olsun ordan satmadım burdanmı satıcam diyip malıda satmıyor,endeksde düşmüşken satış illa gelicekti zaten 3.90 dan dahil,
Sn hermes ne dersin fikrin ne borsadaki saçma sapan işlemlerle ilgili?
Sn hermes yoğun katkınız bekleniyor foruma,bugün size olan ilgi hat safhada:)
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Burda değerleme değerleme diye bekliyoruzda şu örneği vereyim yapı gyo son 2 günde %45 prim yaptı,ne değerleme var nede ciddi kar artışı var,
Bizde burda prim yaparmı acaba en az pd dd inden değerlenirmi diye bekliyoruz hemde fk sı 6 olan bir şirkette,
Yapı gyo fk 49 pd dd 2.10 larda elin oğlu iki günde %45prim yaptırır bizde fk sı 6 olan pd dd 0.70 olan hissede acaba larla uğraşıyoruz,
Şans işte ...
Bir örnek daha 31-01 de trabzon 2.7 tl imiş şuan 6 larda ,
Takaslara bakıyorum citi ve doçe yanş bizim yabancılar mal almış yabancı izerinden alınan bu malla prim yapmış ama alınan bu yabancı malı ilk 5 taksa saklamasında sıralamaya dahi giremiyor,tahta o denli dağınık ama soluksuz be çok rahat gidiyor,
Bunları gördükçe insanın canı daha bir sıkılıyor,altının başında bekliyoruz ama altına altın diyen yok.
palacan endeksi düşürmemek adına 3 beş kağıtta işlem yapıyor...bugun o iş şişe grubuna düşer inşallah . amin :) geldiğim nokta bu .......
palacan endeksi düşürmemek adına... son bir ka. gündür... üç beş kağıtta işlem yapıyor...bugun o iş şişe grubuna düşer inşallah . amin :) geldiğim nokta bu .......
Bu bildiğin şey değil mi? Düşükten mal toplama op?
evet operasyon çekiliyor ama şu var.....bu hissede bir hikaye var... geri alım yerleri belli ve şu an oralardan işlem görürken soda bu fiyatında altına sarktı... neden ne yapılmaya çalışılıyor.....f iyat düştükçe bu sefer bir çok kişinin dikkatini çekip hisseye giriş olacak bunu hesaplamıyorlar mı.... o nedenle saçma geliyor bu işlemler ...
Evet.... CITI, soda da alım yapmaya başladı...
TRKCM 'da da araplar giriş yapmaya çalışıyor... bakalım ne olacak..
Kopuşa hazır mıyız geliyor?!
Altları doldurdu iyice.
Hocam... istemedikleri kişiler geldi demekki tahtaya... bir de bu tahta ilk defa böyle değil ki... yıllardan beri böyle.... arada 1-2 ay hızlı hareket ediyor... geri kalan bütün aylar hep baskılı, hep hacimsiz...
merril kademelerden götürdü parayı. muhtemelen iş bankasına komisyon ödemiştir, bu hareketler için.... 5 vermiştir 15 almıştır...
Garanti resmen is yatirima blok halinde hisse devretti.
3.77 'da yazılı olan 1 milyon lotu İŞ YATIRIM'A devretti Garanti bankası.
Bu şu demek; Garanti bankasından işlem yapan İŞ yatırım.
Daha sabah bu duruma deginmistim. Simdi belirtiler kendini daha iyi gosterneye basladi. Bu yatirim kuruluslari diger firmalara ederinde deger bicerken trakyaya 3.48 ongorulerde bulunmalari isin icinde pislik oldugunu gosteriyordu zaten. Isyatirim sitesinde hala trakya nin hedef fiyatini guncellemedi. Bu bile bir hinlik oldugunu gosteriyor.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben su trakyadan umdugumu alayim is bank la ilgili hic bir sirkete yatirim yapmam. Bu kadar peofesyonel yonetilen sirketler borsada ancak bunkadar rezil yonetilebilir.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,30 maliyetli 20 bin lotu 10 bin zararla 76’dan çıktım dostlar bu sürünmeye dayanamadım gusgr bozup gelmiştim külliyen zarar oldu, başka hissede şansımı deneyip geri geleceğim inşallah. Ters indikatörümdür inşallah benden sonra hareket başlar burada yüzler güler. Herşey gönlünüzce olsun.
Sn hermes olımluyduk kopacaktık ama devamı gelmedi gibi yinemi tırt olduk bu böyle işte gidecek emaresi varken gitmez düşecek emaresi oluştumu hemen iner,
Şimdide garnati çıktı sahneye onun satışları başladı ,
Nerden aldın nereye satıyırsun değilmi,
İşe güyya mal geçti ama sonrası yine gelmedi eğer mal işin mslı idiyse hepsinin yani satışların nepsi işe geçmeliydi olmadı,
Aksine işde aldığını biraz satıyor
İŞ yatırım garanti üzerinden yine baltaladı hisseyi maalesef.
Bu iş yatırım tam bir KAN emici..... GOLDEN CROSS 'u olan hisseyi öldürdü bitirdi resmen, grafiğini bozmaya çalışıyor ********.
Kimin eli kimin cebinde belli değil şuanda... Tek çözebildiğim iş yatırımın garanti üzerinden satış yaptığı. 2 kademe zarzor giden hisse 10 dk da 8 kademe düşürdü.
5 kademe yukarı yapınca herkes KÂR satışı yapıyor... VIOP tarafı da öyle... bir artı bir eksi viopda lotlar....
Biti kanlanmış... VIOP'da insanları margin call 'a düşürmek için 14:30 u bekliyor... 15:00 'den sonra hareket yapıyor... ardından satış veriyor.... tekrar LONG açanları yakalıyor.... ertesi gün yine 14:30 a kadar hareket yok.....
14 İŞ GÜNÜ OLDU, hala ama hala YATAY.... AŞşağıya mı yukarıya mı kıracaksın? Bu hisseyi niye VIOP 'a soktular onu da anlamış değilim.