diğer topikte azılı çakal gedik demiştik, bugün satıyor, onun satışlarının bitmesi iyi olur. metro gediğin yanında yıkanmış bir kurumdur.
Printable View
diğer topikte azılı çakal gedik demiştik, bugün satıyor, onun satışlarının bitmesi iyi olur. metro gediğin yanında yıkanmış bir kurumdur.
iran elden gidiyor galiba, ruhaninin git-gel açıklamaları satış getirdi. virüs her yere yayıldı demiş.
iran sorunu çözmüş.
virüsü eşit miktarda ülkenin tamamına yaymış
aha hindularda çözüm bulmuş.
bizimkilerde at sucuklarına güveniyorlar
Yalnız bu arada Hindistan bombayı patlatmış virüsün tedavisi noktasında. Hindistan Halk Partisinden (BJP) Assam eyalet parlamentosunda milletvekili olan Suman Haripriya "inek bokundan ve sidiğinden yapılacak bir ilaçla bu virüsü durdurabileceğimize inanıyorum demiş" Şaka değil gerçek, bu adam bunu demiş
Osisa, kredili işin mi var, senin krediyi kapatmanı mı bekliyor bu. kapat şu stresli yerden uzaklaşalım.
yunanistan 800 milyon euro göçmen yardımı almış, adamların görevi geleni içeri göndermek, bakmak değil ve hatta 2 ölüm vakası oldu. biz bunlara iş aş ekmek verdik, para verdik. illaki ilahi adalet çalışacaktır.
gaza geldi, kendini bir an banka sandı, diğer bankaları görerek, sonra birileri banka olmadığını ona hatırlattı.
Hep Satmadığıma pişman ediyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
111300 üstünde size güven yok diyor sanırım. diken üstü her şey. yinede şüpheli bir satış. hscb yabancı olsa gerek, çıkıyor.
şuraya bir not düşeyim, (twiterde var ya, geceye bir not düşeyim diye) bu mahkeme 31 mart öyle değil mi. O zaman o tarihe kadar istediğimiz gibi alıp satarız. (bu söz bakalım bize ne getirecek yada ne götürecek) kişisel değil yatırımcı düşüncesi ile yazdım.
Lanet virüsün kendisi sanırım bu banka.
Akbank,. Garanti de banka ama hiç etkilenmeden +%3 yukarıdalar. Sanırsın ki, 1000 şubemizin yarısı İtalya da.
Senin gibi bankanın ....
Neyse, rahatsızlık için özür dilerim
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neler oluyor neden bu en fazla düşüyor
Lütfen uzman birisi cevap versin günün en dip seviyesinden satasım da yok ne yapacağım karar veremiyorum
Uzman değilim ama ben olsam yarını beklerim satmak için. Yarın Akbank ve garanti düşer Halk yükselir. Tarih tekerrürden ibarettir.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garanla tutup gerisine bastilar, hep ayni hareketler.
Bu robotlarin fislerini cekmedikleri surece her sey olur , rulet oynuyor gibi 6.60 nere 6.28 nere, hasbelkader 10k lot 6.50 uzeri alan biri su an 2 k zararda varmi boyle bir sey?
Nasil bir kumarhanedir bu yahu.
yabancılar da dahil edildiğinde borsada artık işlemlerin % 20'sine yakınını robotlar gerçekleştiriyor. robotlar üzerinden gerçekleştirilen işlemler halkbank dahil özellikle banka ve bist 30 hisselerinde yoğunlaşmış durumda.
robotlar daha önceki hareketlere bakarak, en çok kaybeden yatırımcılara bakarak alım satım yaparak endeksi dalgalandırıyorlar.
2017 senesinde 3 dolar yani 10 lira üstünde çok yatırımcıyı malladılar. 2,5 yıldır hâlâ onları döküyorlar.
Ey nefis: 6.55 satayım dersin sonra 6.60 olur satmazsın işte böyle yine pişman olursun
Kaç gundur brent le beraber hareket eden dow ilk defa ayrışmış görünüyor şu an. Brent 51.400 e düştü ama dow yüzde 2 artıda.
Bunu bekliyordum. Şahsi düşünceme gore dow yükselir brent düşmeye yada çıkmamaya devam ederse bunun rusyaya karşı yapılan bir operasyon olma ihtimali ortaya cikiyor
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 10 yıldır uğraşıyorum bu işlerle daha beteri varmıydı hatırlamıyorum. Uçak düşürdük darbe girişimi oldu. Olduda oldu, ortak bir dediğin meteor eksik kaldı. Meslek icabı sayısız done geliyor. Akşam akşam 3 farklı yerden corona var ölen oldu vs. diyenler mesajları yağıyor, ki bunlar doktor işin içinde... Yarın putinle anlaşsak ABD yaslar, anlaşma olmazsa tutan tuttuğuna yaslar... Kastamonulu bir hemşerim (fıkradır Kastamonulu dostları tenzih ederim) avrupada bir yerde ters şeride girmiş, trafik perişan tabiki. Polis çaresiz telsizden radyolara anons geçmiş manyağın biri ters şeritte son hızla gidiyor dikkatli olun. Bizimki dayanamamış basmış küfürü ne birü a..na goyiim hepüsü hepüsü..
Bizde de durum aynı hepüsü üstümüze geliyor acaba ters şerittemiyiz? Kalın sağlıcakla...
Ne yapacaksin ortak. Boyle bir cografya iste. Ters seritte giden biziz, evet.
Senede 1 milyon kisi gripten gidiyor. Bu korona da fazla abartilmadi mi ki acaba?
Subat basindan takas degisimi.
http://share.matriksdata.com/Images/...2102344539.png
Boyle sey olmaz. Thieves Oil ile kokune ot tikadim Koronanin. Ama o da intikamini borsada aldi.
Her taraftan parcaliyorlar :)
Neyse ben biraz daha havacilardan alacagim. Ilk 3 ceyrek bilancolar batti ama ne yapalim. Celebi iyiydi bugun.
Kimse alsin falan da demiyorum ha! Simdi yanlis anlasilir, millet pesimize duser sonra! Zaten tonla var bizde.
Apocalypse gelecekse ilk havacilar batar.
GENEVA (Reuters) - China's exports of vital parts and components for products ranging from automobiles to cellphones are estimated to have shrunk by an annualized 2% in February, costing other countries and their industries $50 billion, a United Nations agency said on Wednesday.
Almanyada calistigim takimda 2 IRAN 1 pakistan 2 hintli ve 2 Cinli var.
IRanli Elemanin yakini Corona ya yakalanmis.
Cinli Elemanlar Cine gidemedi bu yil. Koronadan deil pahali bilet fiyatlarindan. Sonra Corona patladi. Sevindi.
Pakistanli Elemanin kardesi buraya gelmek istiyor , Suan Edirne Sinirinda olabilir :) Bu fikri ben verdim. bana sinir acik mi diye soruyor ikide bir:)) En son deniz yoluyla gecmeye calisiyorlardi.
Hintliler sakin adamlar. baska dertleri var.
Bu arada Avrupalilar biraz ayrimci gibi davraniyorlar, onu hissetiyorlar. hintli ve pakistanlilar en kral adamlar. hem is hemde yardim konusunda. Bu arada Deutche BAnktan atilanlarin cogu ALman. Yuksek Maas nedeniyle sanirim. Alt takim hala duruyoruz..
PAra hersey deil. INsanlarin buyuk problemleri var. Hayatta KISA.
INsan omru Turkiyede ortalama 70 yil. Umarim bu mahkeme bir an once sonuclanir ve banka kendi yoluna bakar.
Bu arada surekli uzayacak gibi bir hal veriyor lanet olasi
Hahahahahaha. Verdiklerini aldin mi Erick? Yoksa Tup mu patladi?