1 senelik verdimi 60 k için.
Su enflasyon kac bi allahin kulu hesap etsede bilsek[emoji2961]
Dövize kambiyo vergisi var diye önüne gelen sabah altını alıyor, akşama satıyor. Gün içinde 1-5 lira oynadıkça kazanç yapıyordu. Şimdi cücük yatırımcı buradan da kazanamasın diye ertesi güne valor koymuşlar. Belki de halkı zarardan korumak için yapmışlardır. Düşünsenize, sabah 380 liradan aldığın altın 2 saat sonra 375 e indi. sonra 1-2 günde tekrar 380 i geçti. Satamadığın için zarardan kurtulmuş odun. ( mesela yani. )
Faizler sıfıra yaklaştı artık jakuzili brüt 50 net 40 metrekare kondisyon bisikletli dumbellı fitness salonu olan 500 lira aidatı olan rezidansı 1000k ya alma zamanıdır. kira ne kadar mı getirir ? Ya orasını karıştırma şu manzaraya bak şu musluğun kalitesine bak sen
bu geberik faizle ne yapacağız bilmiyorum.:oleyo:
Halkb. geçen ay 30-35 günlük %9 oran vermişti.
Bakalım bu ay faiz indirimi ile ne olacak.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
300 günlükMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasrettin hocanin fikrasi gibi olacak sonunda...
Hoca esege verdigi yemden kar etmek icin hergun yemi bir miktar azaltiyormus....
Sonuc malumunuz !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın son dedi ama bize verilen bilgiye göre kampanya bayramdan sonra da devam edecek ama faizi düşecek dedi, kendi de tam bilmiyor anladığım kadarıyla, ben de kararsız kaldım, ana para 750k idi şimdi üst limit 500k olunca tamamını bozdurmadan 500k alamıyorum, 5 günlük zarar 1.500 oluyor. Zararın çıkması için en az 120 gün kalması gerekiyor, tabi faiz düşecekse gün sayısı azalır ama bilemedim ne yapsam.:Sad:
Dudu ustad, gram altindan vazgecip. Fiziki duruma cevirip bir agac dibine mi gommeliyiz ?
Dudu üstadımız bir süredir görünmüyor, inşallah sağlığı sıhhati yerindedir
Onumuzdeki 10 yillik surecte tl de kalan karda olabilir.her ihtimal var bence.dolarda daha yukariyi beklerdim.ama cok yavas...
Altin alim satimina binde 2 vergi...vergi...vergi..
Bonoları değiştiriyormuyuz arkadaşlar.
burgan digitalinde altına çekerler bence . .
9.75 Max.
Banka alim satim makaslari dövizi bile geçti. 6 kurus yapmis target. Nkolay Fx de de ona yakın. Ne oldu da döviz yerine altin alın diyenler altın düşmanı oldu? İstiyorlar ki millet parasini sadece borsaya getirsin ya da harcasın. Bu durum ne kadar sürdürülebilir?
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye dusman olsunlar.ne guzel binde 4 vergi.kayit ici olmamak mi lazim. araba ,ev mi aliyoruz.?
Burgan digitali geçebilen oran varmı mevduat olarak.
Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervleri geçen hafta 2.3 milyar dolar düşerek 48.9 milyar dolara indi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük bankalardaki usd mevduat faiz oranları ne olmuş öyle. Sıfıra doğru son hız gidiyorlar galiba.
bankalar bddk formulunu tutturmak için bizim $ faizini biçti.gene olan bize oldu.peki evde tutsak ben kendi kendimize ev bankasında faiz versek nasıl olur :)
Satarken de mi var ?
Akbank bugun aradi. Dolar icin aylik ozel oran %0.50 :)
Kesip, yakip uzerine beton dikmeyecekleri bir agac aramaktayim. :)
Bulunca altinlari bir kupe dolduracagim, derin bir cukur kazacagim. Gomdukten sonra bir gps ile koordinatlarini cikarip onlari sifreleyeyip bir kac parcaya ayirip degisik banka kasalarinda saklayacagim.
Bir tanesini acarlarsa bir islerine yaramaz.
Hepsini bir araya getirmeliler ve dahasi sifreyi de cozebilmeliler.
Syg,
3.5 oran vardı Cuma günü
Oh my God
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu fayız oranlari milletin akliyla şaka yapildiginin bir gostergesi.
Ökönomi şaka kaldirmaz.
Ciddi olmak lazim.
Yakinda gorecegiz......
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.