Bana iki tavan yeter sonrasi patronun olsun
Printable View
Yarın bist in yönüne göre perşembe değerlendiren çok olur.
Yarın borsa uçar SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ,orada lotlari eşit dağıtmamislardi birde...Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirketi arastirdim. Sirket sahibinin sirkete sattigi arsa normalin cok cok ustunde gosterilmis. Bi katakulle var gibi. Googlede isci yorumlari mevcut, maas alamiyoruz vs. diye. Ayni zamanda isci davalari da var imis.
Ayakkabi sektorunde zaten batan batana. En cok konkordato ayakkabi sektorunde. Belli ki bir cikis yolu ariyor. Ama isi cok zor gozukuyor.
Yakinda N11 cikicak ona yuklenin derim.
Gaz verenler çoğunlukta ...bende kimseyi etkilememek için yazmamıştım ama siz yazınca dayanamadım..Arkadaşın biri 150 lot gelir demiş tamamen sallamasyon.ardyz de bile 368 lot gelmişti ki ardyz nato ile bile çalışma durumu olan bir yazılım şirketi ..Sanırım ondan bile iyi görüyor arkadaş bu şirketi...Yanlış anlaşılma olmasın kötülemiyorum şirketi ama burdaki gazlama durumuna da dayanamadım...
Adında hayır yok tabanmış taban olursa saşırmam :))
Bankalardan alınabiliyor mu
Lot sayısının nasıl dağıtılacağını net belli değil herhalde .. sanki ardyz de eşit paylaşım yapılacak gibi bir açıklama okumuştum burada onu görmedim gören varsa bilgi verirse sevinirim :)
Ne zaman işlem görür bu hisse gelişen işletme kagıdımı olacak yoksa normal
Arkadaslar burada sirketi kotuleyenlere bakmayin alabileceginiz en fazla 1000 lot.
yok ardyz soyleymis boyleymis.Tavsiyem ardyz sayfasinin ilk sayfalarini okuyun ordada kotulerlerdi.sonrasi malum.
Hele papilin bilancosu rezaletti 2019 satislari tabandi.
Burada olay cok az lot geldigi icin kimse tahtayi baskiliyamiyor.Hisse sahibide "hepi topu 500 lot hepsi zarar olsa ne olur" diyor satmiyor.
Yatirim tavsiyesi vermiyorum ama kendim katilicam.
Talep giren oldumu
https://paraajansi.com.tr/bayrak-ebt...lanacak/15958/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Metro Yatırım keşke FD/Satışlar bakımından da kıyaslasaymış benzer şirketlerle. 3.28 TL lik fiyat, 2019 satışlarıyla 1.5 FD/Satışlar çarpanına işaret ediyor. Esas faaliyet kar marjıda %19.82. BIST'teki bazı şirketlerin ve Metro Yatırım' ın benzer şirketler olarak seçtiği grubun FD/Satışlar çarpan oranları ve Esas Faaliyet Kar Marjları:
Şirket FD/Satışlar EFK Marjı(2019)
ULKER 1.2 %14.8
EGGUB 1.2 %11.9
YATAS 1.1 %13.1
SODA 1.2 %20.7
JANTS 1.4 %15.1
KAREL 1.5 %20.5
Bayrak EBT 1.5 %19.8
Benzer Şirketler(Medyan) 1.5 --
Böyle bakınca iskontolu olmuyor.
Metro halka arz da karga yı kartal yapar çok örnek var. Hayırlısı olsun
emir verirken , bu hatayı veriyor bilen var mı ? Hata ana emir olarak girdiğiniz yeni emrin fiyatı taban/tavan marjı dahilinde değildir
acele etmeyin ! daha talep toplama başlamadi !
yatırım tavsiyesi degildir
şu an açılmış sorun yok.
BAYRK.HE [Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemiyle Halka Arz]
Bayrak EBT Taban Sanayi ve Ticaret A.Ş., Miktar: 9.250.000 TL nominal, Aracı: MTY, Kapanış Tarihi: 29.05.2020, Fiyat: 3,28 TL
Halka arz emir toplama 10:30-13:00 saatleri arasında yapılacaktir.
Bu ters köşe yapmasın bizi.ardyz gibi eşit vermiyor herkese isteyen istediği kadar alabilir.simdi diyelim biri erken davrandı tek kalemde hepsini aldı. 2 tavan yaptı. 3 .tavanda milletin eline verirse nolacak
nerden anladınız eşit verilmediğini ?
şuan sadece talep giriliyor.
şuan kimse girdiği kadarını hemen almıyor. 2 gün herkes istediği lotu girecek.
sonra dağıtım belli olur. çok talep gelirse talep misli kadar bölünür eşit verilir. herkes yazdıgını da alabilir. bu şuan belli değil.
iş bankasından talep girebilen var mı acaba
Iscep talep giremedim. Zborsadan girdim.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro,kimseye bişey vermez,en fazla 150 _ 300 lot
Eşit vermiyor kim ne isterse o kadar
Talep toplama sanırım T2 de giriliyor sabah ben hata düzeltildi giriş yaptım
Finans yatırımı aradim dedi eşit dağıtırlar da inanmadim
Maşallah baya talep giren var :)
Vur kaç yapmak isteyenler dikkatli olsun derim, piyasaya açıldığı gün iştahlı alıcılar gelmezse bu vurkaçcılar yüzünden adıyla uyumlu bir kapanış yapabilir. Tamamen şahsi görüşümdür, tersi de olabilir, yorumum beni bağlar.
Asıl mesele şu eşit dağıtılacak mi
9 milyon lot arz olacak.eger yüzde 30 artarsa 2 milyon daha satacaklar.yuzde 30 olursa satıp kaçmak lazim
Vakıf Yatırım kulanıyorum, internet bankacılığından alıma kapalı. İlla metro yatırımdan hesap mı açmak lazım?
Halka arzdan değil de hisse alır gibi