HA HA HA....cok acımasızsın....heee lem o var bende....55 den sonra her erkeğin alnının ortasına yazılmış o....emme...benim yazdığım 2 kg ve 200 gram....CESARETLE ilgilidir....benim girdiğim pozlara herkez giremez anlamındadır....
Printable View
hemde nasıl....kovsa vicdanı razı gelmez...FORUM katilleri bile affetti....
kovmasa....ben şimdi bu dürzüyü nasıl hizada tutacağım diye....yatağında bi oyana bi buyana döner...
allahım ben ne günah işledimde….bu herifi baa musallat ettin diyip duracak....babo gelirse ki gelecek...biraz rahatlar....ikisi birleşiyorlar....ancaaak bi adam oluyorlar.....ha ha ha
baaa bak....onlar birleşti mi....sen benim yanımda duracaksın bu CAMUKA ile beraber....yoksa yazmam.
OPPORTUNITY COST.....ve.....KARSI TRADER.....
BİR MAL....durduk oturduk yerde....MANUPULE edilip yüzde 15 yukarı basıldı mı....o malda...bir....OPPORTUNITY COST OLUSUR....
KARSI TRADER....gelir o malı anında shortlar…...mal düzeltmeye girer...karsıtrader parasını alır gider....
KARSITRADER....spekulatorun hangi malı....hangi zamanda yüzde 15 yukarı basacağını bilemez....emmee…..mala basılınca onu görür.....VE BİR ARININ BİR ÇİCEGİN ETRAFINDA DÖNDÜGÜ GİBİ....o malın etrafında döner....hacim ortalama hacmin 4 katına cıktıgı gün.....O MALI SHORTLAR.....
BUNU....BIMAS ta....selocanda….hulkide….öteki forumda anında yazarak gösterdim....ve paraları nasıl aldığımı gördüler....
işte budur....dashakların 2 kg olması.....200 gramlık dashak buna cesaret edemez....sahi söylememiştim...kuyumcu babonunkileride tartmıştı.....150 gramdılar....yani lazdan da az....ha ha ha
[QUOTE]sen benimyanımda duracaksın bu CAMUKA ile beraber....yoksa yazmam. [QUOTE]
Ben hemserimin disindaki bir seyi tutamam babo kuzu anlamam
[QUOTE=ayhan53;4591257][QUOTE]sen benimyanımda duracaksın bu CAMUKA ile beraber....yoksa yazmam.baaa bag......yanımda durdun durdun....durmazsan....seni anandan dogduguna pişman ederim....ha ha haAlıntı:
Ben hemserimin disindaki bir seyi tutamam babo kuzu anlamam
ICDİNAMİKLER.....
BİR MAL....yüzde 30 yukarı basıldı mı.....o malda....İÇDİNAMİKLER OLUŞUR.....
En öneml içdinamik……..o şirketin sahipleridir....bunlar o malda....KAPİTAL AKÜMÜLASYONUNA GELİRLER....
bu ise.....yukarı yönlü trende yüzde 38 ve yüzde 50 FIBOYU devreye sokar....bu mal sahipleri....KARSI TRADERE....opportunıty cost işlemi yapmasına iter....yani SHORTLAR....
Kuzu bir iki simülasyon çiz topik zayıf :)
TURKİYE FİNANSAL PİYASALARI.....2013 DEN BERİ.....AYU PİYASASINDADIR.....HEM TL....HEM BORSA....
BORSA....50 000 dolardan....12 500 dolara düşmüştür....TL 1.70 den......7 pangınota çıkmıştır....
2013 ten bu yana borsada olan her tl bazlı çıkış.....BİR AYU TUZAGIDIR....yukarı basıp dipte aldığını geri itelemedir...
HEDEF 300 000 ise.....amriki kasım seçimlerine bağlıdır....TRUMP turkiye taraftarıdır...seçilirse...değilse....
2013 DEN BU YANA AYU PİYASASINDA OLAN...….TURK FİNANSAL PİYASALARI....7 YILDIR YAPTIKLARI ÇÖKÜŞÜN SON ÇÖKÜŞÜNÜ YAPIP.....ON YILLIK BOGA PİYASASINA GİRECEKTİR....
.......................
ikinci iç dinamik......ARACI KURUMLARDIR....bunlar kredi verip mal almalarını sağladıkları müşteri potansiyellerini inceler....bunların hacmi......borsa hacminin yüzde 30 u ise....yüzde 20 çöküş gelir.....ve bu müşteriler soyulur....KOMISYONLAR FEYZAYA GİDER...
BUNU....CİTİ….CREDİT....MERİLLL....MORGAN GİBİ DEVLER YAPAR....
Badem style fazla hafife alma , çin kamu tahtaları üzerinden dönen film neyse burası da öyle taki ellerindeki mal dağıtılana kadar.
hafife almıyorum.....önemsiyorum.....onun üçün bulup seni okuyorum.....ve seni....GUNDWANE i uzman ilan ettim bu konuda....öteki köyde.
Herşeyi trumpin seçilmesine bağlamak niye ki? Trump seçilirse turkiyedeki eksikliklerin hangisi son bulacak? Trump zaten görevde borsa ise tarihi diplerde . Yeniden seçilirse bizim icin ne değişecek, seçilmezse ne değişecek? Onemli olan biz kimi seçeceğiz? Bizim kafa müteahit kafası hayalimizde sabit kur emlak rantından başka ne varki. 300 bin olurmuyuz oluruz dolar 15 17 lira olur bizde 300 bin oluruz?
ayhanım………..
benim yazıları edit et....basımı hızla derde soktuğumu bilirsin....topiği sürekli izle....beni durdur.
birazda babo ya giydirmem ilazım ki.....cabuk gelsin.....
buraya hepsini toplayıp bir NOSTALGİ yapıp....hepinize veda edeceğim.....onuncun ayhanı seçtim.....30 yıldır tanırım....KAREKTERİ cok sağlamdır.....JUBİLEMİ O YAPACAK.....
BABA da gelecek.....feci bilgilidir.....
bu forum.....tüm forumların anasıdır.....sürekli dogurmustur…..JUBİLEMİN bunda olması normaldir......beni bu forum MENSUR etti.
Kuzu yine kesime gidecek etinden sütünden faydalanmak lazım. Plato yu unutma orası asıl mekandı. Eski dost dikkat et kendine .
Forum hayırlı olsun,ilgiyle takip ediyorum.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuzu haklı eski heyacan kalmamış forumda yazan çizen yok borsa eskileri bırakmış.yenilerde eski kurt ları tanımıyor..
Hayırlı olsun...
Hahaaha, eski kulagi kesikler organize olup buyuk voltrani olusturmak istiyorlar. Birak dusuncesini hayali bile guzel. Ehh bize izlemek duser.
Kuzu'nun daha önce foruma geldiği zamanlarda ne olmuştuyu hatırlamak için biraz hafızamı zorladım. Yanlış hatırlamıyor isem, önce bir miktar/süre aşağı ama sonra ciddi ralli geliyordu sanki.
Ne o, birisi pursukluguna bakmadan iki okkadan bahsediyor.
https://www.siyasetcafe.com/31-ermen...yor-72124h.htm
Ayasofya'nın ibadete açılmasının İstanbul'un fethi kadar önemli bir olay olduğunu; Almanya,İngiltere ve Abd'nin bizi Rusya'nın karşısında konumlandırdığını yazmıştım.Alıntı:
31 Ermeni askeri öldürüldü! Gençler cepheye koşuyor Kaynak: 31 Ermeni askeri öldürüldü! Gençler cepheye koşuyor
Havai fişek fabrikasındaki ve sonrasında imha için götürülen fişeklerin patlaması ile ilgili ne yazmıştım? Mecliste soruşturma önerisi reddedildi tekrara gerek yok. :)))))))))))))
Bu çatışmanın asıl sebebi İngiltere'dir. Brexit sonrası İngiltere-Rusya ilişkilerine bakarsanız, bunların diplomatları bile konuşmak için masaya oturduğunda neredeyse yumruk yumruğa geliyorlardı.
Rusya'nın hizaya getirilmesi gerekiyor ama bu vahşi bir ayı, laftan anlamaz. Azerbaycan Tvleri, Ermeni mevzilerinin vurulmasını veriyorlar. Azeri-Ermeni sınır hattında her daim silahlar patlıyordu. Geçen gün 3 Azeri askerin şehit olduğu bir hadise olmuştu. Cevap çok aşırı sert. Neredeyse Rus uçağının düşürülmesi kadar sert.
Şayet mevzu uzarsa Yunanistan, Sırbistan ve İsrail'in bizden taraf olduğunu göreceksiniz. Hatta Bulgaristan bile bizden yana pozisyon alabilir. Bunun sebebi aşağıdaki tweet dizesinde saklı, bu ahmağın yazdıkları doğru değil.
https://twitter.com/ESKOCER/status/1282346997794705410
Alıntı:
3- batıdan ise Sırplar hızla Balkanların en önemli kentini ele geçirebilmek için hızla yaklaşıyorlardı...
Kenti savunmakla görevli Osmanlı Paşası Hasan Tahsin Paşa, bu esnada beklenmedik biçimde teslimiyetçi bir tavır sergileyerek Yunan veliaht prensi Konstantin'e elçi+++
Bu olayın hemen öncesi Serez'de kaymakam Agah Bey, Bulgarlara karşı 2000 kişilik bir kuvvet oluşturur. 1500 Türk ve 500 Rum. Tahsin Paşa'nın 25.000 askeri falan yoktur, yalan bu. Tahsin Paşa'nın elinde doğru dürüst mühimmat da yoktur, Serez'de 2000 kişiye yetecek mühimmat gönderebilmiştir. Bulgarlar 20 kat kuvvetliydiler, omuz omuza savaşan Türk ve Rumların %90'ını şehit ettiler. Agah Bey,hanımı ve çocukları katledildi. Serez baştan başa yakıldı, taş taş üstünde bırakılmadı. Serez ve Selanik arası 30 km'dir. Bu olay sonrası Bulgar Ordusu Selaniğe dayandı.Alıntı:
4- gönderdi. Yapılan gizli görüşmelerden sonra yapılan bir anlaşma ile bir tek kurşun dahi atılmadan koskoca kenti Yunanlılara altın tepside sundu...
Hasan Tahsin Paşa'nın bu kararı almasında ordudaki moral bozukluğu ve Selanik idare meclisinin "kentin tahrip olmaması için+++
Siz Tahsin Paşa'nın yerinde olsanız ne yapardınız? Profiline ''Türküm,Türkçüyüm,Atatürkçüyüm'' yazabilirsin. Ya da çok dindar olabilirsin, hacı olabilirsin, İslamı da çok iyi bilebilirsin YETMEZ ULA YETMEZ...
Entegral Tarih bilmiyorsan, önünde olan olayları göremezsin.
Entegral Tarih gerçekleri yazar. Entegral Tarihi Ayvagöbek Nuri yazar.
Analez tamam.