İs bankasi yine halka arza katilip eline yuzune bulastirirmi? Yoksa hic katilmayarak pes mi eder?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İs bankasi yine halka arza katilip eline yuzune bulastirirmi? Yoksa hic katilmayarak pes mi eder?
Şuan tekrar aradım sadece şubeden dilekçe verilerek yapılabiliyormuş :rules:
Hesabimizin oldugu subeyemi gidecez.
Baska şubesine gitsek olurmu.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende aradim subedenn basvuru yapacaksiniz dedi. Bende hala “biz cagin 20yil gerisindeyiz diye bagiriyosunuz hala” dedim kapattim suratina.
Daha fade deki basarisizliklarini toplayamadilar bakalim bu sefer nneyle karsilasacaz.
Herhangi bir subeye gittigunizde size matbu bi form veriyorlar onu doldurup tekrar yetkiliye teslim ediyorsunuz.
İnfo yatirimda sisteme girip 15saniyede olay cozuluyor. Koskoca is bankasinin yapamadigina bakin ya [emoji848]
Fade arzında 167 lot hesap başı dağıtım olmuştu. Piyasada konuşulan dnısı için 50-100 lot arası dağıtım olacağı şeklinde. Yani 175-352 lira arası hesap başı katılım yeterli diyen çok fazla kişi var. Her ne kadar garantiye almak için en az 1.000 lirayı yatırma şartı var diyen de az değil. Bu şeklde bile olsa 1.000 liralık alımda bulunup 175-352 liralık hisseye kavuşmak da çok enteresan olacak. Birkaç arkadaş param 1 hafta bağlanmasın diye sadece 100 lot emir girecekler. Bakalım sonu ne olacak bunun.
Talep gönderme ne zaman başlıyor acaba
Basladi
Ziraat yatırımda açılmiş emir girişi yapılabiliyor.
Emir girebilirsin
Vakıfbankta açılmamış daha
Ziraat, finansbank, halkbank ve garanti ben verdim.
emir verirken piyasa fiyat olarak mı belirtmek gerekiyor
birde adet serbest mi 500 1000 3000 ne tutarsa şeklinde mi
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbankasından emir veremiyorsunuz ama
Halkyatırım borsa uygulamasından verebiliyorsunuz.
1000 adet yazdım bakalım ne verecek :)
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şahsen fazla para baglamamak için birkaç kurumdan 145 lot alış emri girdim.
Artık ya nasip
Bütün arkdaşlara hayırlı geceler. Bol kazançlar dilerim.
Halk mobilden
Yaptık başvurunuzu ne gelirse kabul
talebimizi girdik bakalım. Fade gıda dan daha sağlam finansalları var. Gelen parayı da doğru kullanırsa ov li hisse olabilir.
Halk Bankasından alım yapmak isteyenler, favoriler bölümünden "dnısı" seçerek alım emri verebilirler.
Qnb Finansinvest alim emri halen aktif degil. Aktiflemek icin talebin dolmasini mi bekliyorlar ?
Is bankasından talep veren var mi?
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş mobilden olmadı ben yapamadım Hisse çıkmıyor
İs bankasi cagimizin 10 yil oncesinde kaldigi icin subeden dilekce ile basvuruda bulunmaniz gerekiyor. Forumu takip ederseniz bu konuyla ilgili onceki konusmalari gorebilirsiniz.
Dogrudur ancak Qnb Finansinvest temsilcisi SPK karari geregi 10.30 ile 13.00 arasi basvuru yapilacagini soyledi ve 10 30 da basvuru yaptim.
Bu gün dağıtım yapıyor mu
arkadaşlar, iş bankasına, aplikasyon puanlaması vb şeylerde tepkinizi , tek yıldız ve olumsuz yorumlarla dile getirelim, aldırmadığı her emir, bir çok insanın birkaç günlük kazancı çünkü..