Albayrak’ın görevi bıraktığında hazinenin durumunu düşünün ki Erdoğan tüm uyarı ve yönlendirmeleri kabul etti
Albayrak’ın görevi bıraktığında hazinenin durumunu düşünün ki Erdoğan tüm uyarı ve yönlendirmeleri kabul etti
ünlü menkul 17.50% günlük m+
7.30 altında dolar pozisyonunu arttırmaya başlamak lazım.
Mart ayına kadar mevduatları günlük bağlamak gerekir.
Yani mart sonuna kadar faizler sürekli artacak bence
10 dan 24 e çıkar..
oradan 8 e düşür..
oradan 17 ye çıkar..
hakkaten başarılı bir ekonomi yönetimi..:oleyo:
24 den 15 e düşürülecek ve beklemeye geçilecek idi..
8 e kadar neden düşürdün birader o zaman 6 ay geçmeden 17 ye çekeceksen..
bir şey denediler, sonucu gördüler ve geri dönüş yaptılar..
beni üzen olay yönetilen bir ülke. yani bir insan bakkal bile yönetirken hamlelerini çok dikkatli atıyor yoksa sonuçta her şeyi kaybedebilir..o nedenle bu ülkeyi kim yönetirse yönetsin özellikle ekonomi konusunda çok dikkatli olmalı. heleki böyle oynak bir ekonomin varsa her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşüneceksin.
önemli olan faizi düşürmek değildir. önemli olan faizi düşürmek için neler yapılması gerektiğidir. sorunların dibine inmek lazım..öyle çıkıp da faizi indiriyorum demekle ekonomi düzelmez.
İşte bakkalın kaybedecek çok şeyi var. Çocuklarına bakamaz faturaları ödeyemez aç kalabilir. Yönetenlerin kaybedecekleri ne var!!! Koskoca HİÇÇÇ... Seçimi kaybeder ve gider. Yaşam döngüsünü etkileyecek bir sonuç yok. Yargılanma hesap sorulma hapis yatmak vb sonuç doğuran bir olayla karşılaşma durumu mevcut değil veya mal varlığına el koyulma... O yüzden bakkal daha akıllı ve ailesini koruyucu adımlar atar MALESEF...
ODEA Pazarlıksız 250k 32 gün 16,90% dediler.
Oley dolarda damping...yetisen aliyor
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar merhaba
29 aralık'ta vade dönüşüm var 350k civarı. sizce 32 gün mü , yoksa günlük mü devam etmeli?
bir de yüksek faiz için hangi banka önerirsiniz?
teşekkürler
Dolar 7,30 a kadar sorun yok, altı sanki yok gibi, MB da daha aşağısına izin vermez kanımca rekabetçi kur açısından ve MB rezervlerini güçlendirme açısından
Dolar düşecek dolara bağlı herşey ucuzlayacak
Şimdi N kolayda 23,75 ve 20 lik bonoları bozalım mı ? Forumdaki bazı arkadaşlar artık çöp oldu dediler
Nkolay bonoda stopaj yüzde 5 oldu mu acaba
%8'den bankadan kredi alanlar %17 ile bankalara borç veriyorlar. gider ayak son 2 senede finansal piyasalardan iyi para kaldırdılar.
Demek ki faiz düşünce enflasyon düşmüyormuş 🤣🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
üzülerek söylüyorum ki,
faiz bir süre yüksek kalmalı..
ytd.
syg,
kyg,
faizler zaten olması gerekenin çok altında. faiz yükselince dolar azıcık düştü diye dolarzedeler sıkıntıda..sitelerde görüyorum yorumlar hep şu şekilde "faiz lobisi işbaşında" falan filan..kardeşim dolar artınca yediğin ekmeğe kadar zam geliyor o nolacak peki. yüksek döviz kuru düşük kredi faizi yöntemiyle hadi yükselen ev araba fiyatlarını gariban-yoksul kesim alamıyor..peki yükselen gıda fiyatlarına ne olacak. aç mı kalsın millet.
faizin acilen enflasyon düzeyine hatta birkaç puan da üzerine çekilmesi gerekiyor. ayrıca bu yapılırken faiz arttırmadan da dövizi düşük tutmanın yollarının araştırılması, sorunların dibine inilmesi gerekiyor.
merhaba bugün bir işlem yaptım ama çok emin olamadım size de yaptıktan sonra danışmak istedim (çok saçma ama)
Şöyle bugün 3 ay vade para bağladım tl %17.5 orandan, bunun için de 3 ay sonrasına dolar/tl opsiyon yaptım 7.50 için onun içinde 12 bin tl risk primi aldım (parayı hemen yatırdılar)
sizce bu mantıklı bir şey mi oldu yoksa saçmalamış mıyım?
Risk şu dolar 7.20 de olsa 7.50 den vade dönüşünde hesabıma geçecek... 8.20 olsa kafa kafaya olurum.
ne dersiniz?
en yüksek faiz nerede var sayın forumdaşlar
birazda faiz yiyelim :)
en taze veriler en para 32 güne 17,25 92 güne 17,50
3 ay sonra 7,50 TL/USD döviz kurundan anlaştığınız miktarda dolar mı alacaksınız? Almazsanız primi ödemeniz gerekiyor herhalde. Dolar 7,20'ye düşerse 7,50'den anlaştığınız miktarda alsanız bile 12.000 TL risk primi aldığınız için hemen hemen pek bir zararınız olmayacak. Doğru mu anladım?
Kişiye özel mı bu tutar
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.