Aleykümselam.iyi akşamlar hocam.
Printable View
Aleyküm selam hayırlı akşamlar hocam
iyi akşamlar üstad
Hocam Afyon harekete başladı tebrikler buralardan takviye yapalım mı nakit zamansız geldi elime
Aleyküm Selâm .
sistem altında al vermiş durumda güçlü drenç kırılımı olucakmı izliyorum 467 üzerine atarsa yeni yükseliş trend başlar bu demektirki endexste düzeltme olacağını teyit eder bilginize
Tmm dır hocam teşekkür ederim
teşekkür ederim çelik hocam. sabırlıyım. bekleyelim bakalım
yıllık listemiz cok değerli arkadaşlar umarım faydalanırsınız ucuz hisselerden oluşuyor nakiti olan düzeltme olayında katılabilirler bu hisselere YTD SON KARAR SİZLERİN
Fmızp te 12 yıl bekleyen biri olarak aynı zamanda ıhlgm de 2.5 yılımı tamamladım hatta geçtim bile :)
Haydaa üstad veda konuşması gibi emekliye mi ayrılıyon :)
afyon ihlgm yükselişi bile seni sevindirmediğine göre canın sıkkın anlaşılan
Mebes bey direksiyona geç kaptan yorgun :)
Ben gidip çayımı içeyim motivasyonum artsın bari daha aylık liste üzerinde çalışıcam
Hakan hocam . Bugün ilk defa iki kağıt için çok sevindim . Halen maliyete gelmesede . Yeni gimat ve ihlas gyo
Snkrn gibi batak hisse bulmam lazım :):):):)
Selamün aleyküm hocam yıllık listede btcim sonunda nuhcim aday adayı yazıyordu ,nuhcim listenin aday adayımi yoksa btcim için mi dediniz onu ??
Yggyo ve IHLGM uzun zamandır beklenen dirençleri kırdı. Hakan hocam ALCTL bugün çok iyi durdu..
Valla hocam ben niyetlendim hata emir de verdim az bir şey 3,.. lerde iken ama almadı bunun emir gerçekleşme işi biraz farklı imiş herhalde sonra da uğraşmadım bir daha nasip değilmiş demek ki oradan ekmek yiyemeyecekmisiz, ama tebrik ederim sizi snkrn konusunda 3 nere 28 nere helal olsun.
Snkrn borsa tarih kitaplarında yazacak :)
Üstad snkrn u gördükten sonra %10-20 giderler ilgisini çekmiyor :)
Celik hocam s.a.
Bugun Karsan ve isyati verdim. Malesef tavani goremedim. Allah bereket versin. Alanlarda insallah kazanir.
SISE ve CEMTS dusunuyorum. Ne dersiniz?
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mebes bey var mı yarın için gözüne çarpan?
YGGYO tekniği güzel
Maşallah hocam, biz bir ay geçince giden hisseleri görüp bizim hisse gitmiyor diye sıkılıyoruz, sonra.arkasindan bakıyoruz [emoji17]ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam
Viop 30 gündüz seansı 1675.00 puandan +%0.99 kapatmıştı
Gece seansı ise 1658.00 puan -%0.03 kapattı
Dow dax ekside vix artıda
Düşünceniz nedir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın ve bu hafta takip edeceğim hisse :
GOLTS
Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle kendi arastirmamdir.
Çelik hocam yorumunuz nedir ???
Hocam endeks ile ilgili düzeltme sizce hangi seviyeye kadar olur.