Kar payı dağıtılamamasını önermilerdi sanki. Ama bedelsiz ile ilişkili bişey çıkar mı ya da önerileri bedelsizi de kapsıyor mu bilmiyorumSM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kar payı dağıtılamamasını önermilerdi sanki. Ama bedelsiz ile ilişkili bişey çıkar mı ya da önerileri bedelsizi de kapsıyor mu bilmiyorumSM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeskle çıkmadın ki endeksle yönü aşağı çevirdin tahtacı.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü vermezde, biraz bedelsiz verse bari.
Daha öncede takaslarla ilgili değişik hareketler var diye yazmıştım fiyat 10 TL civarlarıydı 26 TL kadar gitti şimdide takaslarda ilginç değişikler var hayırlısı bakalım 🤔
Alman göstermelik tamamıyla algı tahtata farklı Bi oluşum oldu tahminimizden fazla tahta toplu halde 24.80 önemli oyun ondan sonra başlicak tabiki bu benim düşüncem
Nasıl bu sonuca vardınız anlamadım? En büyük sahip iş bankası baya bir satış yaptıSM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlerdir al&sat yapan global&bofa bugün aldı. Pazartesi satarlar artık...
İş bankası sattıysa takaslarda neden azalmadı 😀
İş yatırım 1 hafta önce 1.100.000 lot sattı gözüküyor fakat takaslarda iş ten lot düşmedi meri abla dan gitti global. yatırım finans üzerinden sattı alan kim? Ben bu oyunları 9 10 Bandında da gördüm tahta 26 ya gitti yapılan ve yapılacaklar işler ortada daha öncede yazdığım gibi algı yabancı çıkıyor tahta yapıcı çıkıyor bu tahta 24 26 aralığında bile mal yemedi satanlar ufak yatırımcı lotlarıydı
E-ZMA yapılmış ... motoru hakkında bilgi yok ... sadece "platform için ayda 50 motor üretme kapasitesi bulunuyor" denilmiş.
https://www.c4defence.com/mkekden-ye...torla-calisti/
https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/2942021-18800
"Dünyada artık askerî araç teknolojileri hızla değişiyor. Yeni nesil otonom ve elektrikli hibrit askerî araçlar harp meydanlarında yer almaya başladı. Türkiye'nin askerî araçlarda, özellikle de motor konusundaki dışa bağımlılığını bitirecek yeni teknolojilerin ilk örneğini bugün görme imkânına kavuştuk. Bizim mühendislerimiz M113 askerî zırhlı personel taşıyıcı araçları elektrikli motor ile çalışan hibrit hâle getirdi.
Uzaktan kumanda ile insansız çalışabilen ve 27 çok zorlu askerî testi başarıyla geçen kısaca e-ZMA denen bu elektrikli zırhlı muharebe aracımız artık Silahlı Kuvvetlerimizin emrindedir. Yol yapma menzili 700 saati, savaşma süresi 10 saati bulan motor konusunda dışa bağımlılığı bitiren e-ZMA projesinde görev alan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."
Bu hafta Tmsn den umutluyum bilanço öncesi
bankacılık endeksi kafayı yukarı kaldırırsa biraz daha rahatlarız.
Idef 21 Ağustos'a ertelenmiş. Pusat'ı görmek için şafak sayıyordum. Kötü oldu.
Gine'ye traktör göndermişler
https://twitter.com/Tumosan/status/1...852228611?s=20
Bilançoyu bunlarda erteledi sanırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sahiplerini sevmem sevmek de zorunda değilim..ama bazen öyle gelişmeler olurki.sahiplerinide aşacak majör gelişmeler olur..bekliyoruz bakalim ısıttım suyu olursa olur suyu olmazsa hamur suyu yapariz....sıkıntı tınne...
1 Nisan'da Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmeliğe göre 50-75hp aralığındaki traktörler için Stage IIIB zorunluluğu 1 Nisan 2021'den 1 Temmuz 2021'e ertelendi.
Stage 3b konusu enteresan. 2018 Aralık faaliyet raporunda tamamlanan projeler bölümünde yazıyor fakat 2019 ve 2020 Aralık faaliyet raporlarında devam eden proje olarak geçiyor.
Malesef tümosan hala stage 3b motor üretemiyor. 1 ay kadar süreleri var. Eğer süre yine uzatılmazsa tümosanın başına ne geleceği ortada.
Şaka gibi...
1. Pusat hazır mı? Idef17, Idef19 da gördük. Idef21 de sipariş alacak mı yoksa hayaller Idef23 mü?
2. ttrak stage5 üretmeye başladı tümosan stage3b ye geçemedi. arge ne yapıyor?
3. FNSS e verilen motorların test sonuçları ne alemde? Beklentilere cevap veriyor mu?
Bu 3 sorunun cevabı bizi uçuradabilir, batıradabilir...
Arkasında devlet desteği de varken yılların ARGE lerinden birşeyler çıkar diye düşünüyorum
E hadi artık bu haftayı güzel kapat bari. 20.50 dön dön nereye kadar
Çok bekledi
Kesinlikle YTD.
Polonya cumhurbaşkanı geliyormuş. Ursus la olan ihracat para yok diye dondurulmustu. Yeniden baslar mı bilinmez. Kap ta attıkları yok ki ögrenelim
Endeks anormal hareketler yapmazsa bu hafta ümitliyim
Bu hafta fuarda var belki fuarın da etkisi olur al sat değildir
Yatırımcısını bu kadar bıktıran başka firma var mı acaba? Kuvvetle muhtemel iyi gelecek bilanço açıklanmıyor. Taraktör ihraç ediyor gemiye bindiğinde haberimiz oluyor. Pars ın motoru hakkında en ufak bir açıklama yok. Lanet okumak geliyor içimden
Bu kadar vicdansı olmayın yönetim. İnsaf yahu
Borsanın gereği neyse TÜMOSAN'da da o oluyor!
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer!
Net dönem katı 27 milyon
Çok iyi değil mi sizce üstatlar?
Sn. Palermo üstat olmamakla birlikte. 27 milyon çeyrek karı 2 milyar pd olan şirket için çok çok az denebilir. Mesele traktörse tumosan çok çok pahalı olur. Mesele savunma sanayi , dizel motor vb. Yan ürünler olmalı. Onu da sagolsun ketum davranıyor şirket ne olup bitiyor belli değil. Fuarin ertelenmesi de iyi olmadi strese neden oluyor. İs bu reklamı edilen ürünler pazar bulup kar getirsin. Biz tumosan deyince akla traktör gelmesin. Kendi çapımda yaptığım traktör araştırmasında şunu gördüm. Şikayet var sitesinde hiç bir şikayeti cevaplamamislar. Bir kaç sene üst üste kabin içi ses yalıtım sorununu cozmemisler. Ya traktöre vakit ayıramıyorlar ya da yatırımcı davranışı gibi müşteri davranışı da aynı. Ytd.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar oranı bu şekilde devam ederse 2 TL temettü alır mıyız dostlar?