bravo tam isabet
Printable View
dün işmen petkim alcatel atlas algyo bakmıştık bugün devam edelim
günlükte bir ger çekilme olabilir ortakları 8 liradan 3 milyon mal sattılar şirket yine iyi bilanço getirecek komisyon gelirleri iyi büyüyor en son yurt dışı piyasalar için aracılık hakkı aldı spk dan kap ta var. %38 temettü yerine hisse verecek. kapta var.
haftalıkta ala gelmek üzere göstergeler
burada operasyon yapılıp bitseydi fiyat böyle geri gelmezdi yatayda güç toplanıyor spkdan bölünme onayı geldiğinde bir atak daha bekliyorum en az 35 e
sermayesinin 3 katına yakın kar getiren şirket 22 liradan 14.5 a düştü çünkü burası bist. biz yine trend başlangıcını bekledik düşen kırıldı. simdi çarpıp geri döndüğü mavi ortalama geçilirse alımlar hızlanabilir ve V çıkış olabilir 3 aylığı yine iyi gelecektir.
cümleten iyi geceler.
1 numaralı yer kırılım kağıdı ilk aldığım yer
2 numaralı yer bayrak formasyonu ara formasyon geri dönmemesi çıkışın devamı var anlamına gelir
2X 141 lira benim çıktığım yer indikatörler şişti
152 sanırım zirve ve geri dönüş
şu an kırdığı yerç ok önemli önceki flama da geçildi bence böyle bir şey yapıp zirveye gidecek bu ne kadar sürer 3 4 ay bence benim borsadan anladığım bu al tut hedefde sat.
sayın nilkiz.dün ve bugün bende alım yaptım(117-121 ortalama 119).tarih tekerrür ederse kırılımdan sonra yaklaşık %50 yapmış.119-120 seviyesini baz alırsak yaklaşık 180 rakamına ulaşıyoruz.daha sonra %15-20 realize.150-155 seviyelerinden tekrar %50 yükseliş.200-225 aralığına tekabül ediyor.çizmiş olduğunuz grafiğe göre tarih tekerrür ederse diye temenni ediyorum.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
sayın nilkiz.söylemeyi unuttum.kusura bakmayın.küçük yatırmcı portföyü başlığınız hayırlı ve uğurlu olsun.başarılar dilerim.saygılarımla.
Aman endekse dikkat önceki sayfada yazdığım zincir emirli stop koymayı unutmayın bu dönem tehlikeli
Uzunciysaniz problem yok altın çıkarıyor tahta tek handikabı varlık fonu
sayın nilkiz.algyo 26.25 maliyetli portföyümde.32.3 çıktı değerlendiremedim.uzun vadeli tutuyorum.uzun zamandır döviz tutuyor.ilk defa eorobondu erken bozdurdu.kısa vadeli eurobond aldığı söyleniyor.yönetim yurt dışı yatırımlara ağırlık vereceğini belirtmişti(londra-paris gibi kira getirisi yüksek lokasyonlar).moskava yatırımı (6milyon dolar) bence öncü yatırım.büyük rakam değil.sonunda şirket hareketlenmeye başladı.(yatırım).benim sizden bir ricam var.erbosan grafiğiyle karşılaştırsanız.sanki bazı benzerlikler var.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
Nilkiz abi basarilar. Vestel nereden döner? Son 7 işlem gününde para girişi var ama kağıt gitmiyor. Gerçi oncesinde gitti gözüküyor ama fk 7 altına indi.
Bilançosuna konsolide vesbe de işler iyi. Kendi işleri Manisa ihracat oranlarına göre iyi.
3 tane yurt dışı iştirakı da bilancosuna konsolide olmuş.
Beyaz esyasinda yüzde 52 kapasite artışı olacak 3 yıl içinde.
İlk defa tamamen tek hissedeyim. Temettü sigortası da olduğu için rahatım.
Net yüzde 18,76 verimim olacak. Maliyet 31,86.
Bekler durur ara ara eklerim.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
1 numara hissede son dökmenin yapıldığı yıllardır insanların bezdirildiği yer mesela senin devadan ayrıldığın yer.
2 teknikçinin girmesi gereken yer içerden haber alınmış muhtemelen hem bilanço hem temettü 18 lıra kasım gibi
3 artık kesin gir noktası 22.5 ler bu sene çok para kazanma noktası
4 haberin geldiği yer kağıt 32 lira şimdi ne oluyor.
ara formasyonla göstergeler soğutuluyor 18 22den alanlar ve karı beğenenler satıyor yeni alıcılar geliyor.
sayın nilkiz ,Küçük yatırımcı sayfası hayırlı olsun...
büyük resim neredeyiz böyle kırılımlardan sonra genelde orta ve uzunda 2 3 kat gidilebilir yani
hısse için 50 60 arası olabilir. bunuda şöyle gösterelim
bir numaradan diğer tepelere bir mavi hat çizersen burası 22 de kırılan yer biz c harfi üzerinde soldaki siyah alandayız arada flama yapıyoruz tabi bence resim aylıktır.
ytd.
Eyvallah abi güzel açıklamışsin. Sağolasın.
Dunyada artacak olan enflasyon ile dış pazarda Vestel ürünleri ucuz kalacağı için karlılık korunur ve hatta artar diye düşündüğüm için tutacağım. İhracatı gayet iyi durumda.
Yanılır isem başka hisselere bakarım artık.
tilkii arkadaşım inan deva bundan daha önü açık şirket birde bu sene bu temttüyü verdikten sonra ne olacak bu sene tamam 2022 onu düşün. devada tek olay patronların hisse muhabbeti. yoksa bu fiyata deva olmaz.
Abi sat al, al sat kısmında iyi değilim. Öğrenmek için de vaktim çok yok.
Deva tam buna uygun şirket. Al sat, sat al.
Cok yordu beni. Defalarca al sat, sat al yapa yapa gına geldi. Kazanmadım mı? Kazandım. Hatta arkadaşıma 20,66 dan aldıramadim bile.
Vestel temettüsü, olası bedelsiz hikayesi. sermaye tavanı 1 milyardan 2 milyara çıktı. Sermaye şuan 335 milyon. Vermek isterse bir kalemde 5,95 bedelsizi var. Bana cazip geliyor.
Karlılık bir iki yıl daha korunur gibi.
Deva da birden esas faliyet kârı ile son yıllarda coştu.
Vestel de esas faliyet kârı ile 2020 yi iyi geçirmiş. Bir kaç yıl daha böyle gider diye düşünüyorum. Temettü verirse de işin kaymağı olur.
Benim maaş 5685 lira. 18500 TL temettü alacagim nasipse Vestel den.
Birikim yapabilmek zor oluyor. Alırım temettüyü onla başka hisse alırım diyorum.
Deva zaten takibimde, PS yatirimindan ötürü Alkim takibimde, olurda kapasite artışına gider ya da ikinci bir fabrika açarsa diye alka takibimde, Ereğli artan hammadde fiyatları ile takibimde, vesbe yine takibimde zaten bu şirketlerin hepsini taşıdım. Az çok biliyorum. Kademeli alırsan ve beklersen asla kaybettirmiyor.
Bu seneyi Vestel ile geçirip bilançolara göre hareket edeyim diyorum.
Yok zaten bu sene Vestel satılmaz çok beklentili ben sen sabirlisin ve uzuncusun diye söyledim yazdığın şirketlerin hepsi 10 numara bende batık şirket almıyorum en kumar Tuborg ve atlas var onlarda bedava vallahi Tuborg poipte birde hisse yok piyasada gitmiyor 6 aydır bekliyorum atlasta zarardayim oda 5 ay oldu ama az az var birde ana para ve baya bir Çekince rahatladım bende memurum 94 den beri
Hocam not defterime yazdığınızı kopyaladım. Çok güzel bir şekilde anlatmışsınız. +1 lot ile yapılan teknik ayarlama olayını bilmiyordum. Mükemmel anlatım için çok teşekkürler...
Not: Bu forumda herkese katkınız açık ve net bulunmaktadır. Sizden çok bilgi öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz.
Çok sağolun başta klavye ile yazistigimizdan dolayı ironi yaptiginizi sanmıştım çünkü Info tarafına bir grafik atmıştım ve benimle baya dalga geçmeye kalktılar bende öğreniyorum 50 yaşından sonra akranlarim hep söylüyorum sudoku ve bulmaca çözüyor ne yapalım geç kaldık gençlikte çabuk öğreniliyor şimdilerde kendi algoritmalarini yazıyorlar gencler
88 yılında üni. Hazirliktayken ilk hissemi almıştım metas odamda T Özal in uzaktan akrabası vardı o söylemişti ve şirket gerçekten uzanlara satılmış ve ihya olmuştuk karaköyde kapış kapış almışlardı hisselerimiz ordan son bir buçuk yıla kadar hislerle tecrübe ile geldik sonra en basit şekliyle grafik öğrenmeye başladık hala öğreniyoruz
Sayın Nilkız küçük yatırımcı portföy sayfası hayırlı olsun yazdıklarınızı okuyordum diğer sayfalardan artık buradan takip edeceğim iyi akşamlar.
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Nilkiz emeklerinize sağlık.
Çok teşekkürler iyi haftalar
Sayfanız bereketli olsun Sn. nilkiz...