tavanda almak için bekleyen 50 milyon lot bekliyor....
Printable View
tavanda almak için bekleyen 50 milyon lot bekliyor....
öncelikle sehven 1.5 milyon tl yazmışım.Özür diler düzeltme için teşekkür ederim.Neresinden bakarsanız tuhaflıklar sözkonusu.İştirak şirketi ana şirketi piyasa değeri olarak her gün üstüne koyarak geçiyor..Odaş hissesi halka arz onayı sonrası tepetaklak düştüğü yerden bir türlü istikrarlı tepki veremiyor..Yönetici Odaş için pahalıydı imasında bulunurken düşüşü halka arza katılmak isteyenlerin satışı olma ihtimali olarak yorumluyor.Bu arada Cante üçüncü tavanı yapıp günü tamamlıyor.Odaşta yatırımcılar ah edip vah edip dizini dövüyor.Halka arzdan Cante alanlara kazançları hayırlı olsun ancak hisse gerçek manada işlem görmeye başladığında ak koyun kara koyun belli olacak...Borsada zamanında çok para kaybetmiş biri olarak özellikle acemi borsacıların dikkatli olması gereken bir durum.Para kolay kazanılmıyor ama kolay kaybedilebiliyor sonrası sağlık sorunlarına kadar gidiyor.Mağdur olmamak için,adrenalin bağımlısı olan,risk iştahı çok yüksek olan,battı balık yan gider mantığında olanlar daha da dikkatli olmalı.saygılar
İnsan gerçekten hayret ediyor
Başladı malesefCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizdemi sıkıntı var ülkede mi sıkıntı var anlamadım gitti dün 48 milyon lot alıcılı bekleyen hisse bugün %6 civarı eksi açıp taban oldu böyle bir olay Tanzanya da bile olmaz durmak yok yola devam gerçekten 😂
Neden ki ? 48 milyon lot alıcı varken mantıklı mıydı ? Bilanço desek zaten yüklü bir zarar gelecek. Belki zarar gelince yine tavanlar baslar..Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben halka arzdan almıştım onuda 3 5 tavan olur satarım diye ki doğru düzgün birşeyde gelmedi şirketin hicbirseyine bakmadım benim eleştirim genel hisse senetlerine aslında birgün bakıyorsun x hisse senedi tavanda milyonlarca bekleyen var ertesi gün -3 -5 açıyor bir akşamda ne değişiyor yani adam akıllı düzen işlese herkes sadece yatırım yapmak için borsada olsa şirketler adam olsa kar kacirmasa temettü verse niye bunu yapan ülkeler gibi olamiyoruz 20 yıldır hisse alır satarım şunu yapabilen üç beş şirketimiz anca vardır o yüzden de kimse gelip yatırım yapmıyor yapan adamı da herzaman yoluncak tavuk görüyoruz
İste bence anafikir de burada. Siz yatırım yapmamışsınızki. Alayim artar sonra satar çıkarım(yatırım değil). Ve bizde hisse alanların 95% i böyle olduğu için bir gün cikar bir gün iner. En az 2-3 sene beklemeyi göze alınca "yatırım" yapmış oluruz. Ki bu şirketin bilançosuna bakan yatırımcı(anlayan) zaten yatırım yapmaz buraya, o kadar karlı ve büyüyecek şirket varken.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşte o zamanda bilanço vardı ve tavan tavan gitmesi mantıksızdı.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam işte; sıkıntının çoğu bizde :)Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar zararla pazartesi taban
zarar çok büyük
en iyisi yine kripto para ve doge coin
waow 10 gündür mesaj atılmamış buraya.
e kimse binmedi mi trene tekrar ?
çarşamba yarım gün olduğundan bilançoyu kapanıştan sonra yollamışlar. :)
tavandı zaten hergün yine.
bakalım bu hafta ne yapacak.
böyle zarar eden firmaların halka açılması yasaklanması lazım
hisse mali açıdan/bilanço olarak iyi değil. risk katsayısı yüksek kağıt ama daha yukarı sürecekler izlenimi mevcut
yukarı devamda 8.66/8.75 aralığı
Olabilir, ama geleceği parlak gibi sanki.... o fiyatlanıyor gibi :-)
""Borçlarının uzun vadeli olması nedeniyle bir stres yaratmadığını söyleyen Altay, halka arz ile birlikte kısa vadede ciddi bir nakit varlığına ulaşacaklarını ifade ederek, bu yıl yaklaşık 120 milyon liralık faiz gideri olacağını, yaklaşık 180 milyon TL faiz dışı fazla yapmayı öngördüklerini dile getirdi. Halka arz gelirinin tamamının banka borçlarının ödenmesinde kullanılacağını söyleyen Altay, sözlerini şöyle tamamladı: "Bizim rahat bir şekilde temettü ödememiz için net borç/Ebitta oranının 4'ün altına gelmesi gerekiyor. Bunun da seneye gerçekleşmesini bekliyoruz. Ek yatırım yapmayacağımız için önümüzdeki 1-2 senede ciddi temettü ödemeye başlayıp banka borcu ile temettü arasındaki makas giderek temettü lehine değişecek şekilde hareket edeceğiz. Banka borcumuzu ödedikten sonra kalan yasal olarak izin verilen tüm kısmı temettü olarak ödemeyi planlıyoruz. Çan 2'nin temettü ödemeye konsantre bir şirket olacağını özellikle belirtmek isterim.""
Gunaydın.Neden burda kımse yok.
Sakın pısman olmayın YTD
Yuru be kım tutar senı
haydi bakalım bismillah.......
15-12-24-----45
ne bilanço var ne özkaynak .defter değeri 3 lira yok .napıyoruz geçiriyoruz canteme.14.43 verdim gitti. bol kazançlar spek...y.t.d.
cante ye niye kimse yorum yapmaz anlamadım. kimsede mal yok mu yoksa? hepsini babalar mı topladı da topiğe kimse yorum yazmıyor. halbuki hisse iyi yukarı ivmelendi.
cante nin borsada satışı ne zaman gerçekleşeceğinden haberi olan arkadaşlarımız var mı? şimdiden teşekkürler.
https://rapor.epias.com.tr/rapor/xht...mfGunluk.xhtml
3.çeyrekte ortalama piyasa takas fiyatı (PTF) 532.2; 4. çeyrekte 836.5 olmasına rağmen,
4. çeyrekte borcu azalmak bir yana azımsanmayacak oranda artmış...karşılığında ciddi bir yatırım olmadığı gibi kasadaki nakit de azalmış...
kısaca hala, umutsuz vaka...
son 3 ayda yüksek seyreden PTF ye rağmen ilk çeyrek bilançosunda da ciddi bir düzelme gösteremez ise...!!!
yarın cante nin borsada satışı varmı? eğer doğru ise neden buraya kimse yazı yazmaz?