Hissede olan arkadaşlara geçmiş olsun...hisseye 10 +2 taban yaptir sonrada bana göre buna bir sebep yüklemek içinde hisseni sat vay anasını vayyyy..
Hissede olan arkadaşlara geçmiş olsun...hisseye 10 +2 taban yaptir sonrada bana göre buna bir sebep yüklemek içinde hisseni sat vay anasını vayyyy..
Temkinli olmakta fayda var halka arz başarılı olmadı 175 milyon hissenin 148 milyon grupta kaldı
6 ay satmama tahahüdü 12 aralıkta bitiyor 102 milyon hissenin
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/940499
35 tl den mal satmayan şirket A1 tüm hisseleri satıp çıkmasından sonra Fiyat istikrarı hisseleri satması manidar!!
perşembe günü yaptıgı satışları aynı gün akşamına veya ertesi gün sabah Kap bildirmedi !!
Cuma yaptıgı satışı da hala Kap düşen haber yok ama takas ortada Garanti yatırımdan veriyor!1
9.70 den arz eden buralardan neden arz etmesin.hala %30 primi var.dikkat olun.
4 gün de 45 milyon hisse satacan 13.5 tl ortalama ile 600 milyon tl satış bu işler taşeronsuz olmaz..
9 kasım da açıga satış yasakla Brüt takas nerde 14 gündür hisse taban tavan oynaklık bittimi..
Fiyat istikrar hisseler bitti 45 milyon adet...
10 aralıkta 180 gün satmama tahaüüt bitiyor...
güncel.. 10 lira altı üzrine kireçleyin gitsin..
https://i.resm.im/rbokMY5.JPG
Perşembe satış Cuma akşam bildir ...
Cuma gün Sat pazartesi bildir Kap ...
Pazartesi satış Bu sabah bildir
Bu gün sabah 11 de sattıgını Kap 12 de bildir yorumsuz
23.11.2021 tarihinde Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin payları ile ilgili olarak ortalama 11,34 TL fiyattan
18.379.895 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Başkent Doğalgaz Dağıtım
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 23.11.2021 tarihi itibariyle % 79,77 seviyesine
gerilemiştir. Satışa konu hisseler, Şirketimizce “Fiyat İstikrarı İşlemleri” kapsamında halka arzdan sonra piyasadan alınan 45.754.895 TL
toplam nominal değerli hissenin bir kısmıdır. Bu işlemle birlikte, “Fiyat İstikrarı İşlemleri” kapsamında, halka arz sonrası piyasadan
alınan 45.754.895 TL nominal değerli hisselerin tamamı satılmıştır. Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin pay
halka arzına ilişkin İzahname’nin 27.3.c maddesi ile Şirketimiz, Pay Tebliği’nin 8’inci maddesinin emredici hükmü uyarınca; halka arz
edilen payların borsada işlem görmesinden itibaren bir yıl süreyle, Şirket’te sahip olduğu payları, halka arz fiyatının altındaki bir
fiyattan borsada satmayacağı, söz konusu payların halka arz fiyatının altında borsada satılması sonucunu doğuracak şekilde herhangi
bir işleme tabi tutulmayacağı ve borsa dışında yapılacak satışlarda da satışa konu payları alanların bu sınırlamaya tabi olacağı ve
satmama taahhüdü ile ilgili olarak SPKn, SPK’nın İzahname ve İhraç Belgesi Tebliği, Pay Tebliği ve Satış Tebliği ile diğer ilgili sermaye
piyasası mevzuatında bulunan ilgili hükümlere uygun olarak hareket edeceğini taahhüt etmiştir
Bu açıklamaya göre sattıklarımız satacaklarımızın teminatıdır mı diyorlar acaba?
Birde bu torunlar enerji BASGZ ni %25 ini arz etmemişlermiydi.
Eger ellerinde %79 hisse varsa daha satacakları ardan kalan hisse olmalı
yanlışmı düşünüyorum?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/940499
bu iki firmada halka arz dan aldı 10 aralık 2021 de satmama hakları bitiyor
hisse uzun süredir düşüşte ve bugün itibarıyla da hala aşırı satış bölgesinde bulunuyor. ancak 9 aylık bilançosu her ne kadar denetimli bir bilanço değilse de, şirketin kasasında net 173.672.872 tl bulunuyor. finansal yatırımlar kısmında ise 2.311.789.816 tl gösterilmiş. nedir bu finansal yatırımlar diye dipnotları incelediğimde ise vadeli mevduat olarak görünüyor.
hissedeki fiyat hareketlerinin incelenmeye ihtiyacı var.
https://i.hizliresim.com/gfyeztr.png
https://i.hizliresim.com/jlcisfk.png
halka arz olduğu gün (11.haziran.2021) 9.67 değerle günü kapatmıştı. en yüksek değerini (38.66) gördüğü 02.11.2021 tarihinde başlayan satışların devam etmesiyle basgz 11.77 lere kadar gerilemiş durumda . önceki güne/günlere göre satışların azalmış olmasını olumlu buluyorum.
aşağıdaki grafik 34 ve 21 günlük linear regression trendline kanallarını göstermektedir. hisse aşırı satış bölgesinden kurtulduğunda yukarı yönlü sert hareketler görülebilir. yeşil çizgi hissenin gördüğü en yüksek değeri, kırmızı çizgi ilk işlem günü kapanışını, mavi çizgi bugünkü 11.77 kapanış değerini göstermektedir.
https://i.hizliresim.com/q5ggisd.png
https://i.hizliresim.com/66lx6tb.png
seans sonunda göndermeyi düşündüğüm grafiği şimdi gönderiyorum. bir çok yatırımcısını hayal kırıklığına uğratmış olan basgz nihayet yukarı yönlü dönmek üzere gibi duruyor.
fibonacci 21 günlük alınmıştır. sebebine gelince hissenin en yüksek değerini gördüğü günden bu güne 21 geçmiştir.
Mevsilsellik te var,kış geliyor,ister istemez bilancoyu etkiler,çok yükseklerden alanlar var bu hisseyi,inşallah zararlarını cikartirlar
Bu hisseyle ilgili en büyük belirsizlik ,patronun önümüzdeki hafta hisse satışına devam edip etmeyeceği
satış yapmasa bile eski seviyelerini bulması imkansız gibi 45 milyon lot sattı
birileri 45 milyon lot alacak ki eski seviyelerine yaklaşacak o da olmayacak iş
halka açıklık oranı %3.5 lardan % 10 lara yükseldi ama yine de çok düşük
Netice de bu hissenin speği patron ,tavrına göre yön aşağı mı yukarı mı şekillenecek
13.96 tabanı görünce kısa hesaplarla aldığım hisse üstüne iki taban daha yiyince maalesef benim için evdeki hesap çarşıya uymadı formasyonu verdi.
Geçen bu sürede beni tatmin edecek umut ışığını da göremeyince ister istemez ayrılık zili benim için çaldı.
Kısacası ava giderken avlandım.
Netice itibari ile aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
Hoşça kalın.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.
Ozellestirme usd ye gore yapıldı bugun yapılsa bu piyasa degeri olamaz fakat yatırımcıyı kilitledi far tutulmus tavsan misali YTD
Bu sanırım Rusya ile yapılacak yeni gaz anlaşmasını bekliyor ,Dünya gazetesindeki habere göre Botaşın vergisini de sıfırlamışlar
Kimseler yazmıyor pek…Ocak ayında kar payı avansımı verecek acaba…doğalgaza %25 zam gelmesi şirketi olumlu etkileyecek yanılmıyorum degil mi
Her ne kadar yıldız pazarda ve BİST 50 ye alınmış olsa da tam bir spek hissesi .Çünkü halka açıklık oranı %10 ve bu oran da patronun 42 milyon lot satışıyla oluşabildi .tabi şişirme 34 liraya giden hisse 11 lere geldi
dolaşımdaki lot sayısı çok az ..dolayısıyla spek istediği zaman taban yapar ,isterse tavan ,ancak küçük yatırımcının çok fazla olması sebebiyle tavan yapacağına hiç ihtimal vermem
Borsanın tüm acımasızlığı bir hisse de zararda olan çoksa dökmeden gitmemesidir
peki gitmezse bu aracı kurumlar nasıl kazanacak denilebilir ,onlar gün içi al satla maliyetlerini düşürür .
Böyle düşünüyorum belki de yanlıştır .YTD
Credit deli gibi alıyor ,temettü için mi geldi nedir derdi:)
kalanlara bol kazançlar dilerim ,bu gün tavandan almak zorunda kalanlar muhtemelen yarın hisseyi yukarı sürmek isteyecektir
haftaya temettüsü de var ama fazla zorlamamak gerekir ,tavan olmaz derken şaşırttı ,onun için sattım
Nasıl bir hisse bu? Kumarhanede işlem yapmak gibi bu hissede işlem yapmak..
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
????????????
Daha ne kadar oyalayacaksın basgz...
7 ay önce halka açılmış iyi kar etmiş temettü avansı dağıtmış aslında güzel bi kağıt kötü tarafı fiyatını çok yükseltmişler çok arkadaş oralardan maliyetlenmiş buralarda taban olmuş gibi yükselme potansiyeli gördüm girdim hayırlısı
Temettü günümü,temettü gününden sonramı düşer?
14 ü e zaman gördü bu ya????Daha biraz evvel 12,8 di??????
Temettü yarın hesaplara yansıyacak...
Güzelim hissede kimsecikler yok.İlginç
Gerçi şu anda taban ama olsun.:plc::plc:Güzel hisseeeee.
bir kere operasyon yiyen hisse ,demekki arkası geliyor gelenek oluyor
2 gün üst üste taban yemesini gerektirecek ne var ki ?
Az da değil satışta bekleyen 950 emirle 5 milyon lot var
Cuma günü güzel kapadı...İnşallah bu hafta basgz haftası olur...
milleti bıktıran bir kağıt daha... ky dökülmüş gömün gitsin yapmış..
BASGZ
*Başkent Doğalgaz'ın vergi dairesine sunduğu tabloda 2022 yılı 6 aylık dönem net karı 904.040.642 TL
Geçen sene 2021 yıl sonu karı 716.656.154 geçen yılın yıllık karını 6 ayda geçmiş
Gemi kalkıyor mu artık?
Doğal gaz a konutlarda yüzde 20 sanayii de yüzde 49 zam..geldi..ver mehteri..