Bişey daha topikte kimsecikler yok mal toplu galiba ky da da hisse yok herhalde aksi olsaydı burada çok insan olurdu bu da olumlu
Printable View
Bişey daha topikte kimsecikler yok mal toplu galiba ky da da hisse yok herhalde aksi olsaydı burada çok insan olurdu bu da olumlu
Hissenin 15.27 de bir direnci var bu şartlarda bu drenç kırılır üstüne Bi 5 6 lira daha yol alır genel kurula kadar genel kurulda temettü kararı çıkar ve önü dahada açılır hammade üretim fabrikası meksikada ki üretimin tam devreye girmesi ayrıca temettü şirketi olacağı söylenmesi firmayı dürüst güvenilir işi bilen insanların yönetmesi bu borsada en çok istenilen şeyler
Bu yılın temettü veren şirketler sıralamasında ilk 20"ye giren şirketlere bakıldığında son 5 yılda halka arz edilen tek şirket MEDTR. sizce de çok kıymetli değil mi?
Kap gelmiş bilğilendirme yapmışlar okuyun isterseniz
Benim anladığım şu yapılan anlaşmaların bayağı Bi üstüne çıkmışlar yoksa daha üçüncü aydan böyle Bi aşım olmazdı birde bu altera dış ticaret medtr nin ihracat işlerini yapan medtr nın bünyesindeki bir dış ticaret şirketi yani yurt dışından siparişler artmış demek doğru olur benim tahminim ukrayna da devam eden savaştan dolayı tıbbi malzeme bölge ülkeleri için bayağı Bi önem kazandı ve her ülke bu malzemeyi şimdiden temin etmek istiyor ileride her hangi bir sıkıntıçekmemek için
Gıy gıy gıy %250 verdi üstüne 1 lira nakit temettü veriyor yinede bişey olmadı bu hisseden bişey de olmaz kanımca sadece mal ittir ek için çabalıyorlar başka bişey değil
Yazdık dakikasında çözüldü
Artık tavan kapatırsa olumsuzlukları kapatır önü açılır
Matriks Bilanco
@MatriksB
·
8d
MEDTR Konsolide 2022/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 70,017,827 #MEDTR
09.05.22
â¡ï¸Piyasa Değ.=1,592,220,000
â¡ï¸F/K=7.04
â¡ï¸PD/DD=2.49
â¡ï¸PD/EFK=12.77
â¡ï¸EV/EBITDA=9.44
Yıllık Değişim:
â¡ï¸Hasılat=%130
â¡ï¸EFK=%458
â¡ï¸Dönem Kar=%505
burası da çok sesiz
Şirketimiz aktifinde kayıtlı Tire Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika arazimiz içerisinde yer alan 1293 Ada 23 Parsel deki 20.855 m2 arsa üzerine var olan üretim tesislerimize ilave olarak 13.140 m2 üretim tesisinin kaba inşaatı için mevcut Yatırım Teşvik Belgemizin revize işlemleri T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmıştır.
Revize edilen yeni teşvik belgemiz bugün (27.05.2022 tarihinde) tarafımıza ulaşmıştır.
Kamuoyuna Saygılarımızla Sunarız.
Şirketimiz Yönetim Kurulu 30.05.2022 tarihinde, global etkinliğini arttırmak adına İngiltere' de hisselerinin %100' ü Meditera Tıbbi Malzemele Sanayi ve Ticaret A.Ş' ye ait 1.500.000 GBP sermayeli bir şirket kurulmasına karar verilmiştir. Söz konusu şirketin sermayesi SPK' nın 17.06.2021 tarih ve 31/943 sayılı toplantısıyla onaylanmış şirketimiz paylarının halka arzına ilişkin izahnamemizin 28.2 bölümünde açıklanan, halka arz gelirinin Yurtdışı/ Yurtiçi Yatırım Fırsatlarının Değerlendirilmesi fonundan kullanılacaktır.
Özellikle azimutun yönettiği fonlarda hem spekülasyon yapmak hem de diğer hesaplardan hisse satmak için kılçıksız alışlar göstermeleri moda oldu. Burada da HSBC üzerinden net yabancı alımı var gibi gösteriyorlar olabilir. Klasik bir avlama metodu mu zamanla öğrenmiş oluruz.
soros çocuğu kel foncunun işleri.
Ünlü menkul üzerinden kendi kontrolündeki fonlarda bulunan hisseleri yine kendi hesaplarına aktarıyorlar. Yoksa bu seviyelerden bu hisseyi satacak emeklilik fonu yöneticisi olamaz. Gevşerse ekleme yaparım. Başarılı finansallarını devam ettireceğini düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/tnsn2uz.png
İşine odaklanmış üreten çalışan ve güven veren şirketler göz bebeğimiz. İşleri rast, yolları açık olsun. Güzide bir şirket olarak büyümesini sürdürmesini bekliyorum.
https://i.hizliresim.com/prlog39.png
böyle güzel güzel güzel giden kağıtta hiç kimse yok ya ayrı güzel kuşlu site moklu site telegram whatsp gibi sitelerden de kimse yoksa ne güzel olur
Bu gün giriş yaptım. Böyle bir şirkete ortak olmak beni heyecanlandıryor.
P13 Blue Max Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesadüfen aldım hayırlı kazançlar cümleten
Fiyattan bağımsız olarak şirketin büyüme faaliyetlerini takip ederek bozulma görülmeyene kadar sabırla beklemek gerekecek. En zor ve sıkıcı olan da bunu yapabilmek. Rahmetli Yaşar Erdinç hocanın dediği gibi fiyat şeytandır.
Beyler sakin olun sadece atrakssiyon yapıyorlar başka bişey değil heyecan olsun dönüşü muhteşem olur
Son kalanları silkeleyecek heralde
Silkeleme diyordum ama sanki silkelemeyi geçti iteleme oldu
Birazda yatayda kalsa bence iyi olur
Umutsuz vaka oldu maalesef duracağı yerde yok 15 lere kadar
Herkese iyi bayramlar ALLAH kurban kesenlerin kurbanlarını kabul etsin kesemeyip kesmek isteyenlere imkan sağlasın inşallah hiç işim olmaz diyenlere de sağlık mutluluk dilerim
Bu günkü yükselişi anlamlandıramayan sebepsizce niye yükseldi hiç bir haber veya kamuya açıklanan bişey yok neden yükseldi diye tasalanan olabilir ben söyleyeyim covidin omicron varyantının alt varyantı olan Ba.5 alt varyantı şimdiye kadarki en bulaşıcı varyantı ve bu varyantın üst solunum yollarında ilerlediği burun ağız ve boğazda etkili olduğu daha sonrasında akciğerler ilerleyip iltahap oluşturduğu bu esnada öksürük kuru öksürük boğaz ağrısı burun tıkanıklığı en çok görülen belirtiler hastalık atlatıldıktan aylar sonra bile solunum güçlüğü çekmeleri sanırım solunum cihazı üreten firmayı yakından ilgilendiriyordur bu arada vakalar çok hızlı artıyor geçen seferkinden daha çok vaka sayısı olabilir asıl pik bu Ba.5 varyantın da görürülebilinir test için gidenlerin %50 sinde covid görülüyor yani durum bu kadar ciddi ve hiç bir önlem alınmadı henüz bu da hastalığın daha hızlı ilerleyeceği anlamı taşır malesef
Beklediğim yükseliş oldu
Devam eder inşaALLAH
Devam yükselişe tokat yiyenler susuyor
Güzel bilanço beklentisini kullanarak mal satmış olabilirler eğer böyleyse yarın düşüş devam eder bu arada bilançosu süper geldi iyi şirket deyip atlayanların eline vermece yaparlar
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1055461
34 milyon sadece kkm den gelir yazmış bu da 3.Ç bilançosunda girecek 3.Ç bilançosu çok daha iyi geleceğini ima etmişler kısaca
Hareketlenmiş kıymeti anlaşılmaya başlanmış demek ki
İyiki satmıştım ben sattıktan beri hep düşüyor niyeyse gerçi %20 civarına yerine koydum bakalım bilançoya doğru nasıl hareket eder gidişata göre
https://i.hizliresim.com/awlqx7p.png
130 yıllık geçmişi ve yaklaşık 3,5 milyar euroluk cirosu olan bir devin tedarikçisi olmak her babayiğidin harcı olmasa gerek.
https://i.hizliresim.com/cl0xf65.png
MEDTR paylarında yoğun bir yabancı girişi olduğunu düşünüyorum. HSBC fonlarını kullanarak pozisyonlarını arttırıyorlar. Hem vergisel avantajları kullanmak hem de daha gizlenen bir yol izliyorlar gibi geliyor. :)
https://i.hizliresim.com/fkt6wla.png
MEDTR tahtasında yapılan işlemleri Atilla abi güzel özetlemiş. Bu işlemleri patrondan izinsiz kimse yapamaz. Bu duruma göz yumanları Allah a havale ediyorum. Halka açılıp sessizliğe bürünmek borsa anahtarını başkalarına teslim etmek oluyor.
Değerli arkadaşlar kısa vadeli fiyat dalgalanmalarına aldanmak hatalı bir davranış olabilir. Yatırımcı ilişkileri hisse senedi getirisinin tatminkâr olduğunu savunuyor. Bu tutum yönetim argümanı olmalı.
SASA HEKTAŞ ŞİŞE SMARTG KONTR getirilerine bakıldığında ise hisse getirisinden ziyade büyümeye odaklanmış yönetim tarzlarına göre Meditera yönetim başarısı tartışılır. Başkan Sevinçli nin zeytin ağacı çekirdeğini geliştirme çabası zaten büyümeye bakış açısını özetlemiş oluyor. Bu durumda emekliye ayrılıp zeytin ağacıyla ilgilenmek çok daha mantıklı olur.