EDATA da tavanda 536 yatırımcı 14.2 milyon lot la alış bekliyor, gerçekleşen 85.780 lot,
https://i.hizliresim.com/8c93up6.PNG
Printable View
EDATA da tavanda 536 yatırımcı 14.2 milyon lot la alış bekliyor, gerçekleşen 85.780 lot,
https://i.hizliresim.com/8c93up6.PNG
Satanlar genelde 100-400 lot arasi alanlar.183 k hacim.Bekleyen 12.15 milyon.Hayirlisi.
257,000 satış olmuş sabaha göre satışlar azaldı. Yarın diğer yakın zamanda arz edilen veya edilecek hisselerle ilgili olumsuz bir haber gelmezse işlem hacminin bugünden az olacağını düşünüyorum. Malum ky psikolojisi çabuk etkileniyor satış dalgası başladı mı arkası kesilmiyor. Kütahya şeker tahtası ne zaman işlem görecek o kağıt satış yerse etkilenebilir ky
Tavan da 11 milyon lot la kapattik ilk gunu.
274000 lot islem oldu guzel alicili kapatti.Hayirlisi.
satilacak gibi bir hisse degil
yarin ve carsamba da tavan olur gibi duruyor
ama bu arada yarin vbtyz sonuclari belli olur yogunluk olusursa
hafta sonuna kadar kapali.gise devam edebilir.
biraz soluklanip sonra vbtyz ile birlikte seriye devam edebilir. Cunku vbtyz muhtemelen haftaya pazartesi acilir tahtasi
sektor ayni birbirlerini tetikleyebilirler
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Orta uzun vade cok yukarilara gidecegi asikar.Cunku diger halka acilan sirketler elde edilen gelirin hemen hemen yarisini borc odemeleri icin kullacakken bu sirket sirket satin alicam isimi buyutucem dedi para diger sirketlerdeki gibi ortaklara degil tamamen sirket kasasina gitti.Son bilancunda yanilmiyorsam 21 milyon tl gibi bir nakti de vardi zaten.Simdi daha cok oldu bu parayi illaki islerini buyutmek icin kullandiginda hisse cok pozitig etkilenecektir..Vbtyz de talep 40_50 milyon lot gibi gelirse ordan alamayanlar buna gelebilir tabiki de.Hayirlisi olsun.
vbtyz tarafinda ciddi bir talebin olusabilecegini dusunuyorum.
vbt pazartesi tahtasi acilir. en az 2 tavan olursa e-data enteresan noktaya gelebilir.
hic zannetmiyorum ama carsamba tavan falan bozarsa alis yaparim. hatta persembe bile alma noktasindayim
bakalim nasil olacak ? hayirlisi hakkimizda
eger bugun tavani bozarsa kesin aliciyim
hayirlisi hakkimizda
Tavana 600 adet alis girdim geldi.Birisi 1.5 milyon lot alis girdi yoksa bozuyordu.Satanlari gedik a1 deniz topluyor hayirlisi.
Sabah sabah 2.1 milyon lot islem.Boyle kucuk yatirimci oldun mu buyukler iyi topluyor.Yarin muhtemelen sabah az bir prim ya da eksiyle de acabilir buyukler cok mal aldi cunku .Selva ya girmek varmis 8.tavan yapti adamlar.
1 kişide maksimum 842 lot var. 1 kişinin ortalama 400 lot sattığını düşünürsek yaklaşık 5500 kişi bugün malını satmış. Eskiye göre oldukça iradesiz ve dayanıksız kişiler bunlar. Satanların malını da direkt büyükler topladı, benim kazanıp kazanmamam önemli değil ama umarım 10 tavan yaptırırlar da bu korkak ky tekrardan kendine güven duymaya başlar.
Dogrudur fakat sahsi fikrim 2 elektrik 1 turizm hissesi bana gore fazla pahali ve 3 ude sanki daha cok borclarini kapamak icin aciliyor gibi..Birde eski arzlarda fiyati dusuk kalanlar da bir kipirdan ma var 3 is gunudur .Mesela bioen epey cikti bikacgundur.Hayirlisi.
Hele ki bir manas enerji son bilancosunda kari 1.5 milyon tl.Siradan bir magaza bile bu devirde o kadar kar yapar.Ama burasi bist iste selva 8 tavan yapabiliyor mantik yok.
Manasın rakamlarına henüz bakamadım ama inceleyecem inşallah iş ortaklıkları çok güçlü aselsan alt yüklenicisi
Hayirlisi olsun alacak olanlara yeni arzlar yukari surmek isterlerse surerler tabi ama sahsen katilmayacagim.Cunku bist bu kadar halki arzi kaldirmiyor artik heran sert dususler de gelebilir haliyle her hisse bundan etkilenir iyi sirketlerde orta uzun vade beklenebilir.
Normalde babalar bugün 7.26’dan maliyetlendi. Küçük yatırımcı satmazsa seri tavanlara devam eder ama göreceğiz. Herkeste bir yılgınlık hali var ama yaz ayları sıkıcı geçer borsada, bence iyi şirketler bayağı ucuzladı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok fazla arz olduğu için kaldırmıyor haklısınız para girişinden ziyade hisseler arası dolaşan para var sadece. Ancak manas için rakamlar dediğiniz gibi çok iyi değil bu durumun ana nedenide finansman giderleri olarak gözüküyor. Gelen paranın bir bölümüyle yüksek faizli kredileri kapatacaklarmış. Finansman giderlerinin düşmesi ve devam eden projeler bölümünde açıklanan projeler başarıya ulaşırsa ileride büyüyen bir şirket olabilir takip etmek lazım. Bu arada e datada tavanda ne kadar var izleyen varsa yazabilir mi
Bu arada biz manası konuşurken son arz olan enerji şirketleri dip yaptıkları yerden yukarı kalmışlar gibi tabi dip orası ise (gwind ve aydem)
Bekleyen 5.335 milyon.
2.6 milyon islem var .Bekleyen 5.048 milyon.
Kimse kalmamış [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
uzun vade için kaçtan maliyetlenmek mantıklı şuana kadar yüksek hacim olan noltalar dün tavanda 7,26 2.7 milyon satış oldu. Bugün 7,10 da 2.9 milyon ve 7 den 1.6 milyon işlem oldu en yüksek işlem olan fiyatlar. Birileri topladıysa buradan topladı.
Dunden fikir belirttik acilista az + veya - acar diye oyle de oldu .dun cok mal satti kucukler bende az daha ekledim orta vade .Yorum yapsak nolcak sayfa da 4_5 kisi fikir belirtiyor 45000 k.yatirimcidan surda fikir belirten 10 kisi bile yok.Hayirlisi.
Dogrudur bedava peynir fare kapanin da diye bir laf vardir .Eskisi gibi tavan tavan gidecek bir donem degil serve istisna oldu.Tureks le basladi hersey ondan mtrikse ouard netgaza sicradi.Millet o bakimdan da bir dusuncesi var.Bu sirket orts uzun vadelik.Sabah tan tavan cozecegi pazartesiden ve dunden belliydi o eski 10 gun tavan gidilen donemlerde bunun dun gordugu hacim ancak 8.9 . Tavanlar da anca gorulurdu ilk 3_4 gun hacim satilan lot 20_250 k arasi anca olurdu .simdi ilk gunden bu kagit 270 k lot hacim yapti.Orta vade aldik duserse biraz daha eklerim.Hayislisi .
Selva gida buyuklerin elinde bu kucuklerin fark burada Buyukler daha mantikli .Kasa kaybetmez denir ya .Onlar %100 aldilar.Bu %20 de kaldi.Orta uzun vade sirketin yapacagi islere gore yol alir.Hayirlisi iyi kazanclar .
baski yapmaya calisanin elinden mallari fena aldilar.....
Burda yazanları çevirip çevirip okudum ve ağırlık artışına karar verdim
https://twitter.com/hk_hisseler/stat...599408130?s=21
İyi şirket tutan için bu fıyatlar makul.. Hadı düştü diyelim dibi bellı nereye kadar düşecek.. Arz fıyatının çok üstünde sayılmaz.. Bilişim sektörünü daima sevmişimdir..
Şirketin borç ödemek için halka arz olmaması çok iyi.. Hedefim büyüme ve bunun için halka arz oldum diyor..
Bugunku hareket ıkı gundur aldıklarını verdikleri izlenimi oluşturdu bende.. Uzun vade olumlu olsamda bugunku hacımle kısada bıraz olumsuz düşünüyorum. Eşit dağıtımı yapılan hisselerın toplanması zaman alabilir..
Teknoloji hisselerini ve al sat ı seven birisi olarak bende e-data yı beğendim ve halka arzına katıldım, tahtayı ve hareketlerini de beğendim. orta vade taşımayı hedefliyorum. vbtyz halka arzına da katıldım onu da orta vade elde tutmak istiyorum. Gelecekte hangi şirketin halka arz gelirini daha iyi kullanacağını düşünürsem ikisinden birinde uzun vade karar kılacağım. güzel olur inşallah.
Bunda amac halka arz olmak.ama selva da oyun icinde oyun yaparak hisseleri tek kurumdan kendileri aldılar, yükselterek daha yukardan devretmenin peşindelerSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.