Kütahya korkusu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tavandaki lotları görebilen var mı
500 bin lota kadar düştü. Yuhhh
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
alan metro yatırım..
Çok mu zor silme yasagı olsa ilk günde. Emir kademesi bile değişmese. Adamlar emir silerek topladı
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
25 tane bıraktım gerisini verdim adı şeker amakendisi zehir olan hisse kimyasını bozdu insanların riske girmek istemedim kalanlara bol kazançlar ytd...
Yazılım sektörü, eşit dağıtım yapılan bir arz günlerdir de uyarıyoruz ama millet satmak için birbiriyle yarışıyor :). Metro yatırım boşuna mal almaz. Ben malımı satmadım.
Arkadaşlar tavanda ne kadar alıcı var
gardaş kwon haklı.
neden dersen bir iskonto yapmışlar. tablolara bakıp referanslara gelecegine de bakınca evet iskontolu görünüyor. sen şimdi %30 iskonto yapıyorsan 10 milyon lot tavandada gösterirsin yani zor birşey değil ki arzda 28 milyon lot talebin 8 milyonu karşılandı. 20 milyon lotu öylece sırada takıldı. bu 20 milyon lotun yarısı yazılsa yeterdi. böyle bir hisseye bugün bu hareket yakışmadı. emir silme yasak olmalı. neyse burası türk borsası şaşmamak lazım. bmsch misal yüzde 10 tavandı eksi 5.9 kapatmış.
Erterasan işler ilk günden arz olan hissenin%40 dan fazlası el degistiriyor toplayan heralde turşusunu kuracaktır kendisine iyi kazanclar dilemek lazım ytd
Arkadaşlar metro sabahki aldığını geri verdi mi günlük takas nasıl
Dostum yarın anlarız niyetlerini. İnşallah dediğin gibi olurda borsanın bu kötü günlerinde ky azda olsa bıraz kazanır.. Ama pıyasalar düzeldiği anda yazılım şirketlerine rağbet artacaktır tekrardan. Ben yarın tavanı bozarlar diye düşünüyorum.. Pıyasanın durumuna göre tekrar tavan yapabilirler.. Hayırlısı..
Teşekkürler ky
Halka arzda güven kalmamış,vatandaş ilk fırsatta satıyor,şirket piyasa değeri üç yüz otuz beş milyon civarı bence çokta pahalı değil.ytd
Kumarhane ye döndük malesef bundan sonraki halka irzlarda ırzına geçebilecek yatırımcı bulmaları çok zor
Edata burayı da hareketlendırebılır.
arzda kumara çevirdiler artık arzlarda güven aydem ile bozuldu kütahya hele o ayrı facia ilk gün karı aldıysan ne ala en azından halen ky karda hatta öyle ki delta varyantına aşı yapan firma olsa arz olsa onu dahi bozarlar o derece güven yok arzlara ytd tabi bazı istisnalar olur elbet ama bu ama başkası ama genelde arzlarda güven yok YTD...
Şirketi çok beğendim, gelecek vadeden bir portföyü var. Gelişime açık gibi göründü, halka arz gelirinin bir kısmını da bu yönde kullanacaklarını belirttiler.
Merakla bekliyorum orta/uzun vade de ne yapacak diye. YTD
8 milyon senedinin olması buyuk avantaj.!!
Sermaye 26 mılyon..!!!
Ama önce hısseyı toplamaları lazım..!!!
Özsermaye karlılığı %58...!!!
Net dönem karı 15 milyon..!!!
Borcu olmayan bir şirket.. Elindeki nakıtıyle rahatlıkla butun borçlarını kapatabiliyor..!!!
İki gündür alan satanlarhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8ffd424d36.jpg
Gol olur...!!!! :halay::halay:...
İnşallah çok dökülen olmadı. İyi fırsatlar verdı..
Vbt ve edata’daki yukarı yönlü hareketler, tüm yazılım ve teknoloji şirketlerini hareketlendirdi. Hadi hayırlısı bakalım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tavandan güzel mal aldılar..!!!
Hissede nerdeyse küçük yatırımcı kalmadı. Artık asıl oyuncular sahnede. Dünkü hareketle halka arzcıların elinden hisse alındı.
Gerek sektör olarak gerekse şirketin finansal tabloları açısından bence son aylarda yapılan halka arzlardan en iyisiydi.
Gol olur....!!!! :halay::halay:...
Yeni gelecek yazılım halka arzları için ders niteliğinde hareketler oluyor.
ilk günden hisseyi satanlara şaşmıştım. Biz küçük yatırımcılarda maalesef finansal okur yazarlık yok. Kütahya şeker ile Vbtyz yi aynı kefeye koydular. Satanlara üzülüyorum. Üç gün sonra gider sattıkları lotları tepeden alırlar ve ağlamaya başlarlar...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yerde anlamayanların dökülmesi iyi oldu denebilir eski furya olsa 10 lot düşmezdi şu arzdan.
Sektörü yazılım/bilişimse,
Patronu at hırsızı kılıklı bir herif değilse,
Şirket kar ediyorsa,
Değerleme şişik değilse,
Halka arz büyüklüğü çok değilse,
Tamamı eşit dağıtımsa,
Güzel paralar kazandırabileceğini öğrenmiş olduk.
Herkese bol kazançlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi