Ben bu kağıdın iyi yerlere geleceğini tahmin ediyorum,seans içi hareketlere baktığımda gitmemesi için özel bir çaba gösterdiklerini görüyorum.....ama bu hafta ama bu ay yukarı hareketine başlaması gerekiyor.......fiyat,30 tl
Printable View
Ben bu kağıdın iyi yerlere geleceğini tahmin ediyorum,seans içi hareketlere baktığımda gitmemesi için özel bir çaba gösterdiklerini görüyorum.....ama bu hafta ama bu ay yukarı hareketine başlaması gerekiyor.......fiyat,30 tl
Fiyat 30.78
Fiyat 30.34
Fiyat 31.52.......bugün 32.58 i de gördü......
29.50 fiyatla kapandı
Kapanış 29.02.....bakalım yarın 27 leri gösterecekler mi?
her ne kadar satmış olsakta,fiyat an itibariyle 26.18
Net Dönem Karı veya Zararı
101.927.240 / 31.275.117
Nasıl kâr etmiş????
bir önceki karını neredeyse 3.5 katını yapmış bir hissenin performansına bak,daha 1 hafta önce 30 lu fiyatlardaydınız,yazıklar olsun...
çok karaktersiz bir speği var veya patronu...
Şeker beşe katladı hadi kutahya
Şeker karaborsaya düşecek tüm dünyada
Kütahya seker bu haberleri sever
İyi baskı kurup aşağıya çekmeyi başardı. Daha aşağı da çekebilir mi? Biraz zor artık. Çekerse elimdekinin 3 katı daha almayı düşünüyorum. Takas miktarı çok düşük ve sığ bir hisse zaten. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olabilir. Sıkıntı yok 3 sene de bekletse 5 sene de bekletse ben beklerim Evvel Allah.
Ben aynı şeyi düşünüyorum. Hedef fiyatıniz var mı?
Şeker fiyatları beşe katladı
Bu yüzde 5 dahi yapmıyor
Bu kadar baskı nedir ya kardesim
Hisse halka arz olduğunda 20 tl den 15. tl ye kadar düşüp devamında soluksuz 105 tl ye kadar çıkmıştı buradan dönüşünde yine aynı şekilde geri geldi elbet bir gün yine gidebilir ağaların ne zaman canı isterse bekleyip göreceğiz
2022/ 3 de.... 95 milyon kar gelmiş..
Forumda kimseler kalmamış..
15 den 105 e derken tekrar 30 a milleti dökmüşler..
Herkesin bi bekleyeni vardır var..
Karlılık güzel. İyi olacak gibi duruyor. YTD
Ramazan şekerleri kurbana cikicakmi bakailm
55 dönümlük arsaya GES kuruyor. Hayırlı olsun. Şu BOFA yakamızdan düşse gidecek ama adam zararına bile mal veriyor.. YTD.
uçar bu kıtlık çıkacfak mış
tarım koperatiften 55 e bir hafta önce aldım a101 100 e satıyor şimdi
şeker hayatın kaynağı bir yıl sonra 150 yi görebilir bi ev satıcam PARAYI BUNA GÖMÜCEM
BOFA yaptı yine yapacağını. YTD
veli ağa haklısın bu konuda, ama bofa hisseyi dün ve bugün 34.50 ye gelmesinde etkili oldu. dün ve bugünün işlemlerinin toplamında bofa çok cüzi bir karla işlem yapmış çaba yani aman aman bir kar ı olmamış...25 ve 26 mayıs ortak takasına baktığımızda sadece
584.004 lot alıp 583.990 lot satmış .arada sadece 14 lot fark var... tek sıkıntımız; bunların alış ve satış arasındaki 10 kuruşluk tl farkının olması.bu da 58.400 tl kar elde etmeleri anlamına geliyor.. bakalım... y.t.d.
Şeker ithalatı yapılacağı haberi hisseye biraz olumsuz yansıdı gibi. Ama 6 aylık karı çok yüksek gelecektir. Yakında fiyatlamaya başlarlar. YTD
Temmuz itibari ile büyük bir ihtimalle YILDIZ PAZARDA işlem örmeye başlayacak diye tahmin ediyorum.YTD
Mamul zaten yok kimse ekmeiyor sen kota koy ayağına sıkmak tam anlamıyla böyle olur,ulen depolar dolu deyyolardi
Tersine Mamul gelmesi bunun işine fazlasıyla yarayacaktır,işleyip satacak,özel sektörde eljmi opne verir..
ampul ky için yandığında geç olur neyse .....
türkiyede senelik şeker ihtiyacı 2,8mly ton 400bin ton 2 aylık karşılar sonrası ne olacak programı ve üretimi zerre etkilemez sorun tahtacı malınıza sahip çıkın yatırım tavsiyesi değildir
Kisa bakmamak lazim kanimca uzunda sevindirir
SM-G985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şöyle fabrikanın arsasını inceleyeyim dedim. Lojman arsasını hileyle zaman aşımından aldılar 232/6 parsel 105 dönüm. GES yapılacak alan 437/18 parsel 115 dönüm. Fabrikanın bulunduğu arsa 437/17 218 dönümden oluşmaktadır. Adamlar yalnızca arsayı satsa yine bu fiyatlardan daha fazla eder. Herşeyleri hile hurda. YTD
Salsın bakalım,minik minik toplarım.
şeker ithalatını bahane edip akıllarınca tahtayı aşağı salıp mal toplayacaklar millet sizi gördüğünüzü görmüyormu hisse alan satanlar saf mı anca ortalama alım maliyetine getirirse tahtaya mal gelir öteki şekilde millet başka yeriyle güler yatırım tavsiyesi değildir
https://www.bloomberght.com/seker-fi...esinde-2307805
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucuz kaldı ama bir türlü kendine gelemiyor. YTD
Yabancıda çıktı. Artık top yerli yatırımcıda bakalım ne olacak. YTD