...Estağf.
Printable View
15 üstü mal veriyorlar sanki. akşama belli olur.
7,800,000 lot var 13,500.000 işlem var maşallah
Durmak yok yola devam arkadaşlar.
Yönetim Kurulu Başkanımız (Genel Müdürümüz) ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız, 30.07.2021 tarihinde Yönetim Kurulumuza başvurarak pay satışı için görüşmelere başladıklarını bildirmişlerdir. Yönetim kurulumuz 30.07.2021 tarih ve 91 sayılı kararıyla muhtemel satışa konu pay miktarının ve tutarının kesinleşmemesi, görüşmelerin olumlu ya da olumsuz sonuçlanabileceği, yapılacak açıklamanın piyasada fiyat hareketlerine yol açma ihtimali düşünülerek açıklamanın ertelenmesine karar vermiştir.
Yönetim Kurulu Başkanımız (Genel Müdürümüz) ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız bu defa 05.08.2021 tarihinde Yönetim Kurulumuza yaptıkları başvuru ile bir kısım paylarının satış görüşmelerinin olumlu olarak sonuçlandığını ve sahip oldukları paylardan (Ahmet Reşat GÖRÜR'ün sahip olduğu B grubu paylardan 2.250.000 adedinin ve Hüseyin ÇELİK'in sahip olduğu B grubu paylardan 750.000 adedinin olmak üzere toplam) 3.000.000 adedinin pay başına 12,64 TL bedelle Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş.'ne (Fırat A.Ş.) satışı için Pay Satış Sözleşmesi imzalandığını bildirmişlerdir. 12,64 TL tutarındaki tutar Şirketimiz paylarının işlem görmeye başladığı 27.07.2021 tarihindeki 9.90 TL'lik açılış fiyatının %27,7 üzerindedir. Yapılan işleme ilişkin dikkat çekici hususlar aşağıda verilmiştir:
Pay satış işleminden sonra Fırat A.Ş. Şirketimizde %15,15 oranında pay sahibi olacaktır.
İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Fırat A.Ş. yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda inşaat projesi yürütmektedir. Fırat A.Ş.'nin Şirketimizin ürünlerinin kullanımı ve pazar payının artırılması ve yeni ürünler geliştirilmesi konusunda Şirketimize katkı sağlayacağı öngörülmektedir.
Fırat A.Ş. 05.07.2021 tarihinde KAP'ta yayınlanan SPK onaylı izahnamedeki tüm hususlara uyacağını, bu çerçevede halka arzdan itibaren bir yıl içinde bu payları borsada satmayacağını taahhüt etmiştir.
Pay Satış Sözleşmesi gereği pay satış fiyatı, imzalanan sözleşme öncesi üç günlük (02.03.04./08/2021) kapanış fiyatlarının ortalamasına %20 iskonto oranı uygulanarak hesaplanmıştır. %20'lik iskonto oranı halka arz için hazırlanan fiyat tespit raporunda da uygulanan orandır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Hocam şimdi bu 3 milyon lot 7.8'e ek olarak mı verildi yani 3+7.8den 10.8Milyon lot mu var şu an yoksa 7.8'in içinden mi 3 milyon lot verildi?
Hısse tavan tavan gidiyor bir Allahın kulu yok..boşuna dememişler nerde çokluk...süper..aman kise yazmasın doluşmasın..böyle hisse bulmuşken:)))
satılan hisseler borsa dışında halka açık olmayan kısımdan satılmış bir yılda satmama sözü verilmiş olaki bir yıl sonra satarlar ise 10 milyon küsür olacak lot bir yıl var onun için daha belki de daha çok alacaklar biraz da boradan alırlar ben fırat inşaatı araştırdım adamlar inşaattan bıkmış buraya üç beş kuruş için yatırım yapan kişilere benzemiyor belkide ebedi ortak olacaklar
İyi dinlendin,hareket bekliyoruz senden
Bir anda tüm lotları temizleyebilirler
Cikacagi kadar cikti artik bundan bir halt olmaz gun ici 50_60 kademe oyun oynuyor gelene veriyor mali kucuk yatirimci artik bunda kazanamaz
Kendin alip kendine satiyon tahtaci biri 1000 lot mal alsa hemen asagi basoyorsun 10 gundur ayni terane zaten hissede de kimse kalmamis noldu bu numaralara kanan kalmayinca tavan yaptin alici gelsin diye
Bir halt olmadı ama tavan oldu..tabii bezdırecek.. bıktıracak..öyke bedava para veren varsa haber verin..borsayı iyi öğrenin
artık flim kopsun yani sende bu potansiyel mevcut yavrum
Bugünde, yarında, oburgünde hep tavan olsun.
Direk Tavan baktım haber de yok.
Haber geldi.
Bilanço 6 aylık kar 325 bin TL. 🙂
Milyon değil yanlış algılanmasın. İyi yönü geçen yıla göre kar artışı yüzdesi iyi.
Bu hisse çok güzel dostum
Spk ya sunulan bilanço değil karışıklık olmasın
Bu kadar sığ hissede
1.337.337 lot ile tavan açılış oldu.
Şu eksi işlem hacmi 5.5 milyon lot civarı.
Bürütte tavan yazmaya başlarsa çok can yakar
Bugün Para bilişim mühendisliğe gitti yüksek hacim oldu orada ama akşama doğru tavanı bozar oradan buraya sığ hisselere para girer diye düşünüyorum
6 aylık bilanço açıkladı mı?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
21 tleden tavandan alırken hayaller 40 tl fakat gerçekler malesef 16.98
Biraz daha düşmede yüklü miktarda alsak
SPK işini yapsa bugünkü işlemler için YKB'deki elemana ceza yağdırırdı.
Düşük hacimle hisseyi baskılamaya devam ediyorlar,düşür bakalım her seviyeden alıma devam edicem hodri meydan!ufak hacimle kademeye verenler karşınıza tek kalemde çizecek bir babayiğit çıkar karşınıza g.tünüzün arkasından bakakalırsınız...şimdilik oyuna devam...inandık bizde
1 küsür milyon karı var. Kaç olmalı acaba da baskıda olsun.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada yükselen çok kağıt var ne kara bakıyorlar nede zarara
Evet Hissesimiz düşük sermaye ve ucuz,farkına varanlar aldı götürdü.Böyle düşük sermayeli şirketlerin kar ve zarar çok ön planda olduğu zannetmiyorum.
Elinde olana hayırlı olsun.Bol kazançlar.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tempoyu bozmasaydı iyiydi dahada bişey olmaz bundan
Daha eğlence yeni başlıyor:wave:karpuz keseceğiz :wave:
Tıkandı artık gidemeeez bir yere
Tahtacısı çok zayıf çeviremez buradan iki taban yapsın alırsınız
Artıya dönebilir
Eğer buradan tavana gider ve bir iki kez tavanı bozup gün sonu tavan kapatırsa bilinki çok güçlü biri var demektir ve ben yanılmış olurum
Kılavuzu karga olanın