Benco yu 8.40 altına atarsa,,,
Seninkini galdıracak,yoncayı yanı...
Sanursam galiba...
Printable View
Hisse bazlı kontrat deneyin demiştim hocam yaoardinizt siz ama malûm sığ işte..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten adam teknik ile işi götürüyor doktorum..
Hacim yok diyoruz da adam katma değer katıyor..
Topluyor hacim yaratıyor..
Vala ne olursa olsun önünde ki ne diyorsa o aslında..bir de burada en tavanı bildim demek maalesef olmuyor..hep yeni tavanlar hep yeni dipler.. asıl hata burada bence..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu forum değerini bilsin artık..
Katılıyorum..sanki bir hazırlık var gibi..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
asagıda 145850....bist 100......olası sert satısta gelebılır yukarda 159 700 saatlık kapanıs lazım....vobda
50-60 puanda batacaklarını düşünmüyorum ama durum dediğiniz gibiyse ortada bir sorun var demektir.
Ya para yönetimi iyi yapılamıyor, ya dalga analizi yapılmıyor ya poza aşık olunuyor ya da tüm bu hatalar birlikte yapılıyor demektir ki bunu yapanın vadeli piyasa ömrü çok uzun olmaz.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fullll shorttttt
ort 1593,8
ben de shorta çok istekliydim...son 15 gün short açtım..ama bu sisteme paralel.SADECE SHORT/FLAT...yükselen piyasada kayıp olmadığı gibi kar bile oldu. (4 İŞLEMDEN BİRİ ZARAR)..demek istediğim: ANA YÖN TAHMİNİMİZ VARSA MUTLAKA BUNU TRADE SİSTEM İLE FİLTRELEMEKTİR.
Ana yönü yanlış hesaplamışım...esasında LONG/FLAT OLMAK LAZIMMIŞ... ama yine de filtre sayesinde problem olmaz.
zaten esas yön tutsaydı harika olacaktı.neyse kısmetttttttttttt
trade sis. short derse net poz. alırım.
piyasalar canlıdır.salt mekanik olmanın yanlış olduğunu düşünüyorum..hibrit model daha güzel.:)
https://i.hizliresim.com/7m5v29v.PNG
full kaskolu endeks öngörüsü içerir
Endeks 20 gün sonra düşecek ama 15 gün büyük ralli yapacak kredili mal almayın stop yakın tutun hem çıkacak hem düşecek ..
Komik yorumlar dolmuş kuşlu sitede [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada 12. senemdeyim hakikaten insanın tüylerinin diken diken olmaması imkansız , eskiden 2 şehit haberi gelince tepetaklak olan borsamız bugün dünyanın en sağlam borsası oldu , kankamız Bovespa hala 117 binlerde sürünüyo, artık sözün bittiği yerdeyiz...
Net değil de sadece Brüt rezervlerde oluşacak bir artıştan bence çok şey beklemeyin. Sadece alttan döviz almak için kullanılır ki şu anda kalan son TL leri ben de kademeli dövize çeviriyorum FX teminatını iyice sağlamlaştırmak için. Umarım dediğiniz gibi 8.20-8.30 a kadar basarlar da elimde TL kalmaz.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesala İngiltere bizi kırmızı listeden çıkaracağını biz 2 gündür duyuyoruz ( MÜJDE ):)
ama karşımızdaki badem spor 1 hafta veya 10 gün önceden bakanlık üzerinden istişarelerle bu bilgileri alıyorlardır.THY ve Tuprs girdiler
işin özü piyasa onların temel analiz önlerinde , makinalar önlerinde sadece makinalarda isimler değişiyor oyun içinde bazen Hans oluyor , bazen bofa , bazen ünsüz vs ama tamamen oyuna hakimler.
çoktan beri benim gördüğüm bu yönde.
margınler patladıktan sonra dısarısıda boyleyken bana gore satıs için engel kalmadı...oyuna gelen adam bana kızacak sımdı:halay:
batmadım ama ettiğim kar iyice eridi.
karı şimdiki zarardaki oyun planımla yapmıştım. yine aynı grafiği görsem yine aynısını yaparım ama böyle volatil zamanlarda stop şart oluyor.
6,5 milyar haberini bilsem bile yine şortlardım.
görüldüğü üzere spotta pek hacim oluşmuyor, viopta ağustos vadeye çok şort birikmişti, onları temizliyorlar.
benim anlamadığım şöyle bir çoğunluğuna bakınız sisteminizde ..gayet güzel repain yapmıyorsa..
babalar gibi long yönlü daha çok kazandırmış.!!
poza geç kalındığı için mi short kovalıyorsunuz..ne bileyim altta ki ort olsa bile güçlü duruyor.!!
yani long yönlü para kazanmada ki bu korku niye sayın abka
https://www.tradingview.com/x/EkPFpbZf/
yeşile vs boyamıyorum çözünürlük değişiyor ama.!!!
sistem long ve short tarafını ichimokuya bıraktım o da diyor ki XU100 için mesela 1444 üstü long altı short yani 2006 dan başalyan trendlerin giriş çıkışını zamansallıkla gösteriyor vs.!!
özetle ...
ben bu kadar iyi çalışan bir sisteminizde ne t long stoplu gitmediğinize sürekli short aradığınıza şaşırıyorum..
geniş kanal analizimde shortların her türlü parayı kırdığını ancak herkesin de bir poz tutamadığı salınımları yaşattığını söyledim ve yaşadıkta şimdi olduğu gibi..
valla anlamıyorum yav
1,596 ilk parti shortu açtım...
Hepimiz shortcuysak pala önce sırayla bizi stoplatır sonra öyle çakar :evil:
estafurullah hocam olur mu vallaha kırıyorsunuz fanatik değilim ve bin defa dedim ikili dip hedefindeyiz HATTA İLK ANALİZİMDE DEDİM BU BANTTAN ahort vurulur diye ...takdir ediyorum sizi.!!demem şu ki endeksten ziyade güzel salan endeks 1444 iken tava çekip şimdi dinlenmeye geçmiş bir sürü hisse var derdim o...
tek DÜŞÜNCEM sayın sindomadnın dediği gibi badem spor DOLARI KIRIP GARANA DÜK yaptırırsa ne olacak.!!
bir gram endeks pozum yok.
imrenerek izliyorum hepnizi başarılar..!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4af505a243.jpg
Büyük resimde satta olduğu için shorttayım. Ben haftalıkta supertrend al demeden yükselişleri tepki olarak düşünürüm…
Cuma gününe kadar 2 gün 1475 üzeri kalsın o zaman haklısın derim[emoji28]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[QUOTE=akcay;5488180]1,596 ilk parti shortu açtım...
sürekli tosladı yaladı dediğiniz yerden shortu vurdunuz:28:
bu sefer geçti ama orayı:rtfm:
bir grafik atınız efenim şenlensin ortam.bu sefer ne alemdeyiz.!!
repain yok...bunu uzun yıllardır kullanıyorum..ama içinde bir tane opt. değer var.
Geçmişte sn. SARAYLI vs. ifade etmişti...İçinde bir opt. değer olan sistemin son 40 sinyali DÜZGÜN YÜKSELEN KAZANÇ EGRİSİ oluşturmuşsa, gelecek ilk 5-6 sinyalinin isabet oranı %75/80 dir.
yani sinyal kesinleştikten sonra değişmez ama bazen opt. değerini hafta SONU değiştirebilirim..ve o hafta hiç değiştirmeden kullanırım.
zaten son bir aydır değiştirme durumu olmadı.
neden tek taraflı uyguluyorum.piyasalar canlıdır ve salt mekanik olmamalı..hibrit modelde başarı oranı %90 olabiliyor...elbette bazen karlar kaçıyor(SON ZAMANLARDA LONGTAN KAÇTIĞI GİBİ)..önemli olan AZ AMA HER ZAMAN KAZANMAK..
uzun vade bakınca hibrit daha kazançlı ve strestsiz..son 15 güne bakmamak lazım..
Teknik olarak endeks su koyveriyo, bakalım bi 80 lere gelecek mi
doktorum görüşlerinize önem veriyorum..yanlış anlamazsanız bir şey ekleyeyim size.!!
https://www.tradingview.com/x/Vjo5Jjyi/
herhangi bir osilatör ile doğrulayınız.!!!bur da aslında tek başına supertrend konışmak yanlış olur..evet. satta gözükse de super trend AN İTİBARİYLE BİR HACİMLE BARLA TAM YERİNDE AL VERECEK..
demek istediğim yeni oluşumlarda ki salınımları doğrularsanız endeks için 2006 kanalında yeni bir aşım oluştuu yeni bir oluşum yaptığı hem trendlerle hemde osilatör trendleri ile ortaya çıkıyor.!!
https://www.tradingview.com/x/wa7fxDoB/
aslında buradan anlaşılan yeni dip oluşumu ve yükselen dip trendin 23 martta başladığı.!!!
ÖZETLE 23 MARTTA Kİ SON DİPTEN bu güne AL DA endeks
rezervler 109 milyardan 115 milyara çıkmış demek şey ondan gevşedi
https://s3.tradingview.com/snapshots/d/dCYfhxWj.png
şu oyun alanı benim sisteme göre al taraflı oyun alanı.!! tıpkı mergen hocanın dediği gibi en dibe yakın hacimsiz işlemler topralanma emaresidir.!
kafanızı karıştırmayayım etkilemeyeyim sizi..bildiğiniz yoldan devam ediniz efenim
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Ağustos ve sonrası dolar alma fikrinize katılıyorum ancak gram altın için bence çok acele etmeyin. Ons'ta ciddi aşağı hareket beklerim borsalar aşağı inerken.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada, mantıklı düşünen kaybeder.:)
LONGCUNUN DA-SHORTÇUNUN DA kendine göre argumanları var.An itibariyle, herkes haklı.GRİ ALANDIR.
Şahsen mantık yürütmekten ziyade oyun planıma bağlı kalmayı tercih ederim.
146850 altında ayulara nefes aldırır gıbı
https://www.tradingview.com/x/9JaU0aPy/
1588 e kadar salsın bakalım.!:halay:
spot tyım ağırlıklı sayın jas..!!
hisse long vadeli de var da bana dokunmaz ...tek zoruma giden son düzlükte 1 saatlik takip edip portföy boşatmam.!!!
demem o ki ÇOK KRİTİK YERDE OLDUĞUMUZU NET BİLİYORUM VE BURAYA DA POZ FANATİKLİĞİ YAPMAYIN DEMEM SEBEBİM DE BELLİ..BURADA Kİ OLUŞUM NETLEŞMEDEN NE LONGU NE SHORTU...
ISRARLA BUNU DİYORUM.!
başarılar
[QUOTE=oyunagelenadam;5488198]https://i.hizliresim.com/c66tllz.jpg
sistem 1593 de viopta net referans değer oluşturdu ...15 dakkalıkta an itibariyle..
5 dk de bu değer 1587,25
özetle 1593 - 1587 günü buraların altında kapatmamalı