241den 1 lot aldım denizden oda gözüküyor. Guzel tesbit
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
241den 1 lot aldım denizden oda gözüküyor. Guzel tesbit
Bu pazardaki gitmiyen ayes ve baskent cimento gitmemis sıra hangisinde acaba?
Gidecek gibi artık sanki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yap büyük çanak çömlegi satam ytd
Bascim koptu sıra sana gelecek.
https://resmim.net/f/JbSdup.jpg
aylık takas
Ayesim bu zor gunlerde sen boyle dik dur, bir omur baştaci olursun. Satmayin ortaklar , yem olmayalim
300 lotla yuzde 4 dusuruyorlar. yersen tabii. Twitterde birisi oylumla karsilastirmis. sermaye ve kar orani AYES e yakin. Fakat piyasa değeri 10 milyon dolar. Bu acidan bakildiginda bile AYESIn ne durumda oldugu gorulmuyor mu? Bir de yaptigi ciroya bakin. Baska soze gerek var mi?
Valla ninja kardeş, 5000 lotum var , 3 4 yil tutmayi dusunuyorum, şöyle cift haneleri rahat görmesi gereken bir firma bence. Illaki bir gün hedefime gelecek. Çok çok ucuz bu fiyatlar. Sadece zaman.
3 liradan 150 ye 2 şer bin lotlarla düşürdüler.....5 yıl burdayım.....ytd
totalde 3 tl den 150 ye 20k ile düşürdün endeks düşünce.....82.000 binden 97 bine geldik sen hala 2 tl nin üzerine atamadın nasıl bir patronsan....gerçi sıkıntı yok...sen bir 20 gün daha tut buralarda 100k ye tamamlıyacagım......zaman sorunumda yok.....alırlar anahtarları maykıl ytd
Arkadaslar bu kagidin normal pazarlara gecme sansi varmi yoksa hep boylemi kalicak
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz mal almak istiyorum arkadaslar bilgi verecek kimse yokmu bu hisse normal pazara gecebilirmi
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
depo fullendi ayın 20 sinde de temüttümüzü alırız...artık bakın bakın ayarlayın gençler ytd
Burda yatırım yapan özel insanlar Ayes ile aynı yerde işlem gören İşbir holding ilginizi çeker mi?
Yıllık takas değişimi atacaktım ama piyasaya açık olmadığından gözükmüyor..
https://i.imgyukle.com/2020/05/08/rvPNiM.png
Bir şey sormak istiyorum 2013 Subat ayında 17.222 TL görmüş gözüküyor bu hisse.Dogrumudur.?
O donemdeki halka arzdan kaynaklaniyor. Benzer donemdeki halka arzlara bakarsaniz ayni trendi gorebilirsiniz. Yuksek fiyatla halka arza baslanirdi. Belli bir sure sonra normal fiyatlarda dengeye ulasilirdi.
Bugunler icin yeni yatirimcinin dikkat etmesi gereken risk ise asagi fiyat marjidir. Ornegin bugun tavandan (2.9) mal alan KY gun sonunda taban fiyatla (2,38) gunu kapatabilir. Buda yaklasik %18 lik bir kayiba neden olabilir. Bu nedenle buralardan hisseye girecek KY bu riski degerlendirmeli diye dusunuyorum.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Malesef tarihi bir islem hacmiyle besinci tavanin bozuldugu bir gunu geride biraktik. tabi ki insan tavanlar hic bozulmasin, hisse hep yukari gitsin istiyor. Cunku bu firma Yavuz sultan selim koprusu ve 3. havalimani gibi cok buyuk olcekli projelerde yer almis. Bu acidan piyasa degerinin su anki halini sizlerin yorumuna birakiyorum.
Kisa vadede, spek bugun mallananlarin aldiklari mallari geri vermelerini isteyecekdir. Bu da bir baski yaratabilir. Eger bu donemi 3.30- 3 bandinda atlatabilirsek yukselis daha saglikli olmaz mi?
Yatirim tavsiyesi degildir.
tarihe not: yine dogru tahmin yapdik forum. dun tavandan alanlar an itibariyla -%14 zarar yazdi. Uzucu.
İşler yolunda demekki az önce aşagıdaki haberi göndermişler.Güzel bir gelişme...
| 02.04.2020 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamamızda; Şirketimiz tarafından 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren Dilovası Fabrika ve Genel Merkez işyerlerimizde 3 (üç) ay boyunca ½ oranında "Kısa Çalışma" yapılmasına karar verildiğini ve İzmir Fabrikamızda ise üretim faaliyetlerinin normal seyrinde devem ettiğini bildirmiştik.
Yurtiçi piyasalardaki normalleşme süreci ile birlikte yurtiçi ve yurtdışından alınan sipariş taleplerinin karşılanması ve siparişlerin termin sürelerinde yetiştirilebilmesi için Dilovası Fabrikamızda tam zamanlı çalışmaya geçme kararı alınmıştır.
İstanbul Genel Merkez işyerimizde ise, 01 Haziran 2020 tarihi itibariyle Kısa Çalışma uygulamasının sonlandırılarak tam zamanlı çalışmaya geçme kararı alınmıştır.
Kamuoyunun ve pay sahiplerimizin bilgisine sunarız.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
herkese iyi bayramlar..... 2 usd 20 cent yap al .............yanlış duymadın spekülatör........mal istiyorsan yapcan 2 usd 20 cent benden mal alırsın....öyle 45-50 cent lerde mal satacak yok....saksı degilim yani....ytd
Sirket 6 aylik periyotta vergi dairesine beyanda bulunuyor degil mi? gecen sene ilk 3 aya yonelik bildirimi bulamadim. 6 ayliga gore ise kar 1.702.*** Tl. Bu yil ise ilk 3 ay icin bildirilen kar rakami 2.141.882
Hayirlisi olsun.
8 inden bu yana 150 000 lot ziraat satmış gözüküyor....
https://i.hizliresim.com/2gSkZD.png
Zirat sürekli baskı yapıyor yoksa coktan 5 fiyatları görürdü.