Bugün yine düşmek için can atıyor. Biraz sonra anlık satışla hızla aşağı alırlar yine. Bir günde sağlam dur be hisse.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün yine düşmek için can atıyor. Biraz sonra anlık satışla hızla aşağı alırlar yine. Bir günde sağlam dur be hisse.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kritik eşikte tutup korku oluşturuyor aklınca
Aşağı bassa mal kaptıracak, yukarı sürse yeterli malı toplayamadı, mı acaba
İlginç bir hisse...
Assagi da bekliyore bilirim bu kansizlari
Bunlarin genel kurullari ne zaman gorecez temettuyu ne flim cevirecekler
Seans içi kapatamadığı seviyeden, karanlık odada 2000 kadar alıp, seans sonu kapatarak, tarama listelerine girmişlerdir. Üstadların hepsi sıraya girer şimdi parmakla göstermek için. Yarınki durumu anlatmaya gerek yok. Toplananların elden çıkması lazım. Yeni gelicekler dikkatli olsun.
bugünde ekside olmasına şaşırdık mı hayır. Tabiatı bu arkadaşın. çıkmamak üzere dizayn edilmiş
Nakit ihtiyaçlarını karşılamak için halka arz seçenekleri kullandıklarını; iki katiı, üç katı vs.talep geldiği söyleminin gerçeği yansıtmıyor olabileceği, hatır gönül ilişkilerinin baskın olmasıyla değerlemenin makul fiyatların oldukçada üzerinde belirlenip, arzda hisselerini farklı hesaplar üzerinden kendilerinin alıp, borsada işlem görmesiyle birlikte asansör misali in çıklarla gelene geçene verilerek nakit gereksinimlerinin çözülmeye çalışılıyor olabileceği ve bu durumun şirket özelinde olmayıp, yerleşik bir yöntem hâline geliyor olabileceği endişesi ve kanısındayım.
Ytd.
bu haftada sürünsün bakalım. sonrası neolur bilmem
Geçen 2 kez 95'den eline vermiştim spekcigim.
Çok bekletme, işimiz gücümüz var...
Gittiği yerde duramazki. İlla satıcaklar.
1Nisan 2022 den itibaren bist100 endeksine dahil olacak.
Faydası kredili işlemlerde teminat olarak gösterilebilecek olması.
Vakıf elindeki son kırıntılarıda verdi. Dikkatli olun. Aşağıdan almaya çalışacaktır
Haber yok ama hafiften hareketlendi. Bist 100 alınma kutlamasını gecikmeli yapıyor.
yahu senin ne işin var 88 lerde. nasıl olsa düşücen 85 lere kadar niye inat ediyorsun.
Selamlar Arase müdavimleri
Mavi sulardan ayrıldım
Aranızdayım yine
Bol kazançlar dilerim herkese...
çevirin bakalım hisseleri. bir taraftan diğer tarafa çevirip duruyorlar.
seninde vaktin doldu. çok sürmez gibi duruyorsun. iyice fulledin artık yol almak için.
Bilancoyu vereli 17 gun oldu diger hisseler temettusunu bile verdiler bu daha genelkurul yapacak 30 gun sonra ilk ceyrek bilanco gelecek basbagir anlatiyordu karin yuzde 50 temettu dagitacaz diye arzda aradim sordum calisma yapiyorlarmis guldum bu ramazan ayinda birsey derdim ya sabir
Olduda temettu vermedi o arzda yayinda beyan etti yuzde elli dagitacaz diye bu patronu dolandiricilik sahte beyandan dava acilirmi rezil olsun
Bütün borçlarını ödediğini beyan eden bir haber yayınladı kap tan...Bakalım nasıl tepki verecek...
Az önce bir haber düştü kar dağıtımı ile ilgili bakan varmi
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
Firmayi arayin millet temettuleri dagitti ilk ceyrek bilanco gelecek bunlar hala genelkurulla olur bu isler diyor e bi senmi akillisin bizde biliyoz 11 dolardan dolar 10 tl iken halka arz ettin suan 6 dolardan islem goruyon bari su temettuyu dagit e bre gafil patron
Şirketimizin %100 Bağlı Ortaklıklarından Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. ve Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. ile Halk Bankası arasında kredi çerçeve sözleşmeleri imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmeler ile Aras Perakende Satış A.Ş. ‘ne 218 milyon TL kredi limiti; Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. 'ne 182 milyon TL kredi limiti tahsis edilmiştir.
8 Nisan 2022 tarihli KAP açıklamamızda, Şirketimizin %100 Bağlı Ortaklıklarından Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. ve Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. ile Halk Bankası arasında kredi çerçeve sözleşmeleri imzalandığı, söz konusu sözleşmeler ile Aras Perakende Satış A.Ş. ‘ne 218 milyon TL nakdi + gayrinakdi kredi limiti; Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. 'ne 182 milyon TL nakdi + gayrinakdi kredi limiti tahsis edildiği bildirilmişti.
Bu defa, imzalanan kredi çerçeve sözleşmeleri kapsamında kullanılacak kredilerin teminatını teşkil etmek üzere;
Şirketimiz ortaklık paylarının;
Bir tarafta Çalık Enerji San. ve Tic. A.Ş. ‘ne ait 16.750.000 adet C grubu hamiline yazılı pay üzerine; 31.03.2022 tarih ve 2022/4 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ve 01.04.2022 tarihli Hisse Rehin Sözleşmesi hükümleri uyarınca, 14/3/2022 tarihli Kredi Çerçeve Sözleşmesi uyarınca %100 bağlı ortaklıklarımız olan Kredi Alan sıfatıyla Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Aras Elektrik Perakende A.Ş.'nin, Kredi Veren sıfatı ile Türkiye Halk Bankası A.Ş. Erzurum Şubesi'nden kullanmış olduğu ve kullanacağı kredinin, doğmuş ve doğacak her türlü borçlarının teminatı olmak üzere Türkiye Halk Bankası A.Ş. Erzurum Şubesi lehine, 01.04.2022 tarihinden itibaren, kesintisiz surette birinci derece birinci sıradan rehin tesis edilmiştir.
Diğer tarafta Kiler Holding A.Ş. ‘ne ait 16.750.000 adet C grubu hamiline yazılı pay üzerine; 31.03.2022 tarih ve 2022/4 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ve 01.04.2022 tarihli Hisse Rehin Sözleşmesi hükümleri uyarınca, 14/3/2022 tarihli Kredi Çerçeve Sözleşmesi uyarınca %100 bağlı ortaklıklarımız olan Kredi Alan sıfatıyla Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Aras Elektrik Perakende A.Ş.'nin, Kredi Veren sıfatı ile Türkiye Halk Bankası A.Ş. Erzurum Şubesi'nden kullanmış olduğu ve kullanacağı kredinin, doğmuş ve doğacak her türlü borçlarının teminatı olmak üzere Türkiye Halk Bankası A.Ş. Erzurum Şubesi lehine, 01.04.2022 tarihinden itibaren, kesintisiz surette birinci derece birinci sıradan rehin tesis edilmiştir.
Böylece ilgili hisse rehin sözleşmesi kapsamında şirketimizin %50 oranındaki sermayesini temsil eden toplamda 33.500.000 TL nominal tutarlı ortaklık payı rehin olarak verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla sunarız.
Daha yeni rehin kalktı dediniz bu neyin nesi nasıl bi oyun oynuyolar
Peki hemşerim deniz kim bunların sahibi bilgin varmı.tşkler
Şirketimiz %100 bağlı ortaklığı olan Aras Elektik Dağıtım A.Ş. sorumluluk bölgesindeki 2022 yılı Şebeke Tesis İşlerine ait, ekonomik ömrünü dolduran şebekelerin yenilenmesi, yeni enerji taleplerinin karşılanması, tedarik ve teknik kalitenin düzeltilmesi, müşterilerimizin enerji kesintilerinden daha az etkilenmeleri ve özellikle can ve mal emniyeti açısından tehlike arz eden işlerin yaptırılması kapsamında 949.697.803,94 TL'lik yatırım planlaması yapmıştır.
Planlanan bu yatırımlar takip eden günlerde ihale usulü ile yüklenici firmalara tevdi edilecektir.
İhale süreçleri ile ilgili bilgilendirmeler ayrıca yapılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla sunarız,
Bir Genel Kurul ya da temettü Kapı gelmedi.
Karin yarisini temettu dagitacaz deyip tahahut edip halka arzi yaptiniz 30 gun gecti bilanco geleli bu seneninde ilk ceyrek bilancosu gelecek neyi bekliyorsunuz genel kurulu toplamak zormu durmadan yatirim kapi atip ky bunaltmak mi 15 gun daha bekler sirkete noterden ihtar cekip dava acicam dolandiricilikdan birilerin birsey yapmasi gerek umit kiler bey duyacak butun turkiye ky vatandasi kandirmak
Muhteşem kar açıkladı:
568.802.547
2021 tüm kardan fazla.
Bu şirket ne zaman gelen kurulu bilen varmi
Bu kar oranı yeniden değerleme... Gayrinrnkul satış...kasada ki döviz.. ıvs. Olabilir mi?
Çünkü sıradışı bir kar oranı hem de 1.çeyrekte
Kâr (ilk çeyrek) sermayenin 8,5 katı...110 dan halka arz edildi ve 90 lı rakamlara uzun zamandan beri yeni geldi...Birşeyler dönüyor ama dur bakalım ne olacak...Yaşananlar eşyanın tabiatına aykırı...
Gine milleti guguşladilar
Ulan güzel kar geldi ama tutunamadi iyimi
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
Hep hikaye hep hikaye hep hikaye hep hikaye
Bu karlılık sürdürülebilir ise bu kağıt inanılmaz rakamları görebilir...
YTD
Şimdi ne kadar temettü var okuduğunu anlayan bir anlatsın