Yürü be tekfen 16.16 üstüne....Yoksam Cemil abin öpecek seni....:yahoo::drunk::halay:
Printable View
Yürü be tekfen 16.16 üstüne....Yoksam Cemil abin öpecek seni....:yahoo::drunk::halay:
global 76 bin, metro 50 bin lot aldı :)
https://www.youtube.com/watch?v=K9xTgE45G90
Tûtî-i mu'cize-gûyem ne desem lâf değil
Beli yârim beli dost
Beli mirim beli dost
Beli ömrüm beli dost
Ah Çerh ile söyleşemem âyînesi sâf değil
Beli yârim beli dost
Beli mirim beli dost
Beli ömrüm beli dost
Ah Ehl-i dildir diyemem sînesi sâf olmayana
Beli yârim beli dost
Beli mirim beli dost
Beli ömrüm beli dost
Ehl-i dil birbirini bilmemek insâf değil
Beli yârim beli dost
Beli mirim beli dost
Beli ömrüm beli dost
Beste: Buhurîzade Zâde Mustafa Itri
Güfte: Nefi Ömer Efendi
Makam: Segâh
Usûl: Yürük Semai
https://www.youtube.com/watch?v=boL2kvRV6Wg
Herhalde bizim durumumuzu en iyi ifade eden şarkı budur
Ahanda Karani Üstadımda efkarlandı. Cafer kap getir 5 kasa şalgam....:drunk: Tekfenciler efkarlanmasında kim efkarlansın....:drunk:
LEO ya şalgam yok, o acılı şalgamı içince LÜTFÜmden beter oluyor....:yahoo::halay:
601 Milyon dolara bedava holding satiliyor, Bist de kalmis en ucuz kagit artik birilerinin bunu gormesi gostermesi gerekiyor . Pandora cik Bloomberg e de bi sirketini anlat , planlarini icraatlerini paylas . Bostan korkulugu gibi durma
ADANA CEYHAN KÖMÜR DEPOLAMA KAPASİTE ARTIŞI SÖNMEZ ÇİMENTO YAPI VE MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Petrol-Doğalgaz-III. ve IV. Grup Madenler Petrokok, kömür ve diğer katı yakıtların depolama, sınıflama, ambajlama tesisleri ÇED Süreci Başlayan 11.11.2021
ADANA ili CEYHAN, ilçesi ADANA YUMURTALIK SERBEST BÖLGESİ, SARIMAZI SB MAHALLESİ, 2. BULVAR, 5. CADDE, NO: 5/01 mevkiindeki SÖNMEZ ÇİMENTO YAPI VE MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından yapılması planlanan KÖMÜR DEPOLAMA KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili olarak ADANA Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
TAYSEB DE YATIRIMLAR SON HIZ DEVAM EDİYOR......
global ,meksa ,metro :) kim bunlar ....eski köye yeni adetmi getirecekler...
Ortak Bedavaya bunu veremiyorum en kotu 1 milyar Dolar etmeli su firma piyasada su gunun sartlarinda. Dur bi ihale haberleri gerceklessin de hareket gorelim . Bu kadar baski bu kadar eziyet Bosuna degildir birileri buyuk vurgun pesindedir kimbilir . Bedavaya vermeyelim kagidimizi
Pandoranın benim anladığım buraya gelirken kendine güveni vardı, sonrasında konuları nasıl çözeceği konusunda bir zaafiyet yaşadı kendine güven konusu biraz problemli hale geldi ve zaman kazanmak adına danışman şirkete sarıldı, şimdi kendi alanını koruma adına yuvasının girişinde, bir sonraki hamlesinin ne olacağını bilmeden etrafında olanları algılamaya çalışıp savunma pozisyonunda bekliyor.
Şirkette ciddiyet eksikliği var. işini düzgün yapmayan yada eksik yapan tonla adam dolmuş şirkete. Yatırımcı ilişkilerindeki zat bile buralarda sürtüp köyün delisiyle sidik yarışına girme derdinde, teklif grubunun dünyadan haberi yok Allahtan onlara iş haberi veren yatırımcılar var. Çalıştıgın iş ne olursa olsun hakkını vereceksin arkadaş, vermezsen ekmek teknesine s.çan nanköre çıkar adın....
Sirketin icini bilmiorum ancak Instagram Twitter yorumlarindan bakiorum da herkes patronlara duaci. Calisanina saygili oldugu kadar yatirimcisina da olsaydi keske . Demek ki ciftlik bir Sirket ki herkes memnun . Bi tane kotu adam lazim ki bi dinazor tayfasini temizlesin , dinamik bi Yapi olustursun
Ilk kovacagim adam Ceyar olur su anda , sonra sovmen Emrah ve ahalisi sonra da Oklap tarzi kralcilar. 60 yas ustu herkesi emekli ederim . Towerdaki Onun bunun akrabasi adami vs direk cikartirim. Toweri da satarim sonra , tasirim kucuk bi yere merkezi .
Senin limak, cengiz işçisine ekmek arası ıspanak yedirip işçinin sırtından milyon dolarları götürürken tekfen yapmıyor o işi işte. Bagfaşın sahibi fabrikanın ortasına camii yapmış ama işçilerinde sendika yokken, toros gübrenin işçisi yılda 4 ikramiye alıyor. Kim niye şikayet edecek...:drunk:
20.000 işçi diyelim her işçiden ayda 100 dolar yeme-içme, güvenlik malzemesi vs. kesinti yapsan ayda 2 milyon dolar, yılda 24 milyon dolar ediyor MAXİ....:drunk:
Ag %1-%2?ye sevinir olduk tavan yapsa kafayı yeriz Akşama çakarkar her zamanki yedikleri bk
[emoji3478]
Bir dost
Bu topice sirketin 2019/9 aylik bilancosu geldiginde girdim okudum,baktim herkes yakınıyor,haklilardı da çünkü ucuz kalmıștı.Buffett ,ucuz buldugunuzu alın demisti,bende ilk alisimi 15150 den aldim,arkasindan 15790 dan ikinci alisimi yaptim,ilk alisimda hedefimi de yazdim..Arkadaslar hala yakiniyorlar demek ki daha is yapacak..
Bugün ,16160 üzerinde kalıp bu destegi güclenirse yukarı yönlü pozisyon güclenecektir.
Su Dolar kurunda 30 alti beni kurtarmio ortak , gonul isterdi 20 tl falan olunca sktrip gideyim ama Dolar bazinda o kadar agir girdi ki , 30 tl den once cikmaz sadece bundaki zarar . O fiyat icin de en az bi 2.5 milyar backlog lazim . Su iraktaki 1.5 milyar dolarlik is alinirsa anca o zaman
doların 2 haneli olmasını engelleyemezlerse yada izin verirlerse durum daha da ciddi hale gelecek gözüken.
Ben aldigimda 2.9 dolardan almistim ki o zaman bana ucuz gelmis yuzde 20 alirim dediydim. Pandemide bi tokatlandik zaten sonra kitlendik hem kagit dustu hem dolar artti . Simdi 1.65 dolar oldu yuzde 2 diye heyecanlanioruz. Dustugumuz hale bak . Bu firma ki tl ile is yapmiyor agirlikli . Simdi bu dovizdeki artisi degerlendirecek Yeni isler alacak davalardaki paralari sonuna kadar alacak yoneticiler lazim . Ama bu bunak patronlar olmeden bu yoneticiler gelir mi emin degilim
merlin
@merlin62930625
·
25d
@perihantantug
adlı kişiye yanıt olarak
f/k geleceği satın alır derler, örneğin #tkfen f/k çok düşüktü hisse 26 dı ve iyi kar yine gelmişti, sonra düşmeye başladı f/k ve pd/dd hala çok düşüktü, lakin hisse düşmeye devam ediyordu 2 sene düştü yarısına ve bir süre önce zarardan dolayı f/k yoktu Düşünen yüz
PERİHAN CEVAP VERMEMİŞ Mİ BU UCUZ SORUSUNA....:drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=f2zscNmIZbY
Vatandaşa güvenimiz sonsuz. Nerde piralar....:drunk: dk.3.25...:evil:
Evet sirketin ucuz kalması benim icin onemlidir,neden ucuz kaldigina gelince bunu arastirmak da yatirimciya duser.Ben bir hisseyi fk si ucuz kaldi diye almam,nakit akislarindan gelecekteki oranlarin ne olabilecegine bakarim.Tek eksik kaldigim yer patronlarin oyunlaridir ve bilgilerleri yanlis aktarmalaridir.
Bir hisse her zaman UCUZ ise orada 2 dakika düşün diyor. Burada 27 tl de tekfen ucuz diye satmayan bi yıgın adam var....27 de ucuz, 17 de ucuz, 13 de yine ucuz hisse yarın 47 olsa yine ucuz olacak bu lanet hisse....:drunk: 2007 yılında milyar dolar degerle halka açılmış hisse 600 milyon dolarda, 15 yıl geçmiş hala ucuz, halka arzdaki dolar fiyatını geçtiğini gören-duyan yok...
8 den ENKA satan Maxi ortak miydi?
gec(ir)misler olsun :drunk:
Alalı 22 ay olmuş. Temettüleri düşünce ortalama maliyet 15,94.. 2 yıllık enflasyon %40 en az.
15,94*1,40=22,31'den aşağısı kurtarmıyor. malesef. beklemeye devam..
Demekki neymiş biraz da teknik analiz çalışmak gerekiyormuş, alım zamanı önemli...
Allah'tan portföyün %22'si.. yoksa tam perişanlık..