Bunu söyleyenlerin ege kasabasında ki kiralardan haberi varmı acaba. İç Anadolu olsa neyse. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bunu söyleyenlerin ege kasabasında ki kiralardan haberi varmı acaba. İç Anadolu olsa neyse. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benjo ayın 16 sını beklemeyecek gibi yine kıpır kıpır..
Yılanın dölü şerro
12,6931
Kimse gitmediği için ucuz zaten. Maksat düşük maliyetle iç Anadolu uygun. O açıdan söyledim :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan a yönelik olarak, Kendisiyle 13 sene birlikte çalışmış bir arkadaşı olarak, Cumhurbaşkanı nın ülkeyi yoksullaştırmak istediğine hiç inanmıyorum. Kriz çıksın diye uğraşacağını da zannetmiyorum. O kadarını yapmaz. Ama bilmiyor. Bilmediğini de bilmiyor. Biliyorum zannediyor. ifadelerini kullandı.
https://www.mynet.com/babacan-dan-di...r-110106884803
Yaninda calisan cok maasli danismanlar da mi bilmiyor ?
Necmettin Batırel yeni Maliye bakanı olsun. İmza toplayalım
https://pbs.twimg.com/media/FFTpjiHV...pg&name=medium
Hiperenflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Ayva sebep.!!!
Hoşaf sonuçtur..!!!!!
Ayvayı yersek .!!!
Hoşaftan da kurtuluruz.!!!!
Kendime masallar.!!:oleyo:
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!!
cafeeerrrr daha çok şey getir basıyom basıyom gene bana mısın demiyo bu şey cafeerrr şey getir şey :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
CDS 488 imiş.
Altta 11,80 (anlık) ve 11.58 (sabit) ve en altta 11.30 (sabit) altına inmedikçe yılan sürekli canlı kalır gibi duruyor. Bir şeyler peşinde koşuyor ama daha vakit var. Sert git-geller olacak gibi bu süreçte.
Buralar kırılmadıkça hareketler bana 4.95- 4.44 arasını hatırlatıyor. Maalesef. İnşallah yanılırım. Olmaz öyle birşey.
Anlık, günlük papatya falı ile pozisyon alan.!!
Al satçılar ve
Heyacana, paniğe kapılanlar kaybeder.!!
Uzun vadeli soguk kanlı olanlar.!!
Kazanır.!!
Gerisi hikaye.!!!
Testinin dibi çatlak.!!
Kendime masallar.!!
İnşallah, maşallah ile .!!
Kader kısmetle.!!
Paranın değeri korunmaz.!!
Toplum olarak.!!!
Bundan dolayı Afrika ligine düştük.!!
Kendime masallar.!!
Köy kahvehanesinde çay ikram ettiler. Eşeğime yiyecek verdiler. İTÜ mezunu bir genç bilgisayara baktı, evirdi çevirdi '' Amca sen bu bilgisayardan umudu kes '' dedi. Sonuçta genç adama 1280 liraya sattım. Eşeği de muhtara makam hizmetkarı olarak 250 liraya sattım. Bugün tekrar şehre indim.
Şimdi , egeduk ve metin68 oldukça şey kafayı kaldıramıyor. Sürekli sopa- zincir kafa -göz dalıyorlar. Yaşasa bile yaralı oldu. Ben hasta bakamam. Paraları leylaya basacağım. Hiç değilse beni üzmez. Yatırım tavsiyesi değildir.
Zamanında dincilerin İstanbulda ABD gemisine bakıyordu,dinci demek soyguncu demek,çaktırmadan donuna kadar seni soyar,boşuna din taciri denmiyor onlara,ellerinde koçan dolusu kağıt paçavraları ile köşe başlarında yardım dileniyorlardı hayır,hasenat için,ver bana gitmesin yabanaydı parolarıda:seyt:
Türkiye 5 yıllık CDS 502
Vatana millete hayırlı olsun.!!
Bu duruma düşürenler utandın.!!!
Diş macunu tüpten dışarı çıktı.!!
Kayış koptu.!!!
Kendime masallar.!!
https://i.hizliresim.com/ioxo7ow.jpg
Bizanslılara önerim Burdur veya Bilecik, Iç Anadolu şehri değil bunlar, emme sizler buralarda çatlarsınız sıkıntıdan, metropolün ter, egsoz kokusunu koklamadan o koşuşturmaca, trafik, kalabalık olmadan yapamazsınız.
Hanehalkı tüketiminde özellikle faturaların yükü artacak. Elektik ve doğalgaz bugünkünden en az yüzde 30-40 daha pahalı olacak. Mart ayının soğuk geçmesi halinde ortalama bir hanenin elektrik ve doğalgaz faturası 1500 TL’ye dayanacak. Benzin ve mazot çift haneli oldu bile. Bu kışın sonunda 13-14 TL’yi geçecek akaryakıt fiyatlarıyla karşılaşacağız. Buğdayda üretim artık iç tüketime bile yetmiyor. Dünyada buğday fiyatları son 9 yılın rekorunu kırmış durumda. Dolayısıyla ekmek 3,5-4 TL bandına çıkacak. Diğer gıda fiyatları da düşmeyecek, hem kış aylarının hem de TL’deki değer kayıplarının etkisiyle gıda fiyatları giderek artacak. (paramedya.com)
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!!
2. Olasılık hazine özel bono tahvil basarak dth ların sahiblerine dagitır.!!
kontrolü eline geçirir.!!
Orta vadede doğacak belirsizliği öteler.!!
Elini rahatlatır.!!!
Kendime masallar.!!