deniz yatırım elinde 2,7 tl ortalama ile mallarını bitiremedi,o yüzden çokda aşağı inmiyor,takipteyiz.
Printable View
deniz yatırım elinde 2,7 tl ortalama ile mallarını bitiremedi,o yüzden çokda aşağı inmiyor,takipteyiz.
Genel satışlarda piyasadaki olaylardan dolayı durgunlaşma var,yoksa kredi faizleri düşük,dolarında fazla çıkmaması lazım
Merhaba.
Şirket hakkında epey Bilgi sahibisiniz forumda anladığım kadarıyla.
Biraz inceledim,şirketin dövizin artışından dolayı çok hassas bir yapısı kırılgan bir durumu var,kur 6,93 an itibariye,bilanço sanırım Orma gibi döviz borcu Olan şirketleri çok kötü etkileyecek.
Takasları nasıl acaba kim alıyor kim satıyor ?
Aslında güzel bir şirkete benziyor ama hammaddesi olan odun yurt dışına göre pahalı ve yakın bir yerinde faaliyete geçen Mdf fabrikasıda bölgedeki odun fiyatlarını iyice yükseltmiş buda tabi maliyetleri yükseltmiş.
Yonga üretiminin yurt genelinde modern işletmelerin çoğalmasıyla ihtiyacın üzerine çıkmış pazar doymuş,buda tabi ürünlerin fiyat artışına baskı yapıyor ve kârın azalmasına yol açıyor.
Benim kabaca anladığım bunlar yanılabilirim forumun eskisi hisseyi bilen finansal okuması olan arkadaşlar daha iyi analiz yapabilirler.
Y.t.d.
sııkıntı yok fabrika çalışıyor geceeeee gündüz 2,dardanel olacak zamanla
bilanço geldi hayırlı olsun +238.487 kar açıkladı yıllardan sonra bakalım hisseye nasıl yansıması olacak
yansıması falan olmadı bu posta yazacak yazıda kalmadı
Sayın Webmaster, açıklanan rakamlar geçen senin aynı dönemine göre çok iyi hatta kambiyo zararı bu kadar fazla olmasa güzel de kar yazacakmış ama daha net konuşmak için bilançoyu görmek gerekir diye düşünüyorum. Sektör olarak bu sene herkes umutsuz ama hükümetin yeni bir paket açıklayacağı haber sitelerinde dillendiriliyor. Kamu finansman paketi arasında mobilya da var, belki paket açıklanınca tepki verir.
Baskı yaptığını zannediyor spek efendi sert kayaya çarptın koçum 5 sene petrokentte 6 sene ihlasev'de bekleyen adam var karşında bunlar hafif kalır füze yolla füze
satış baskısı kuruyosun he bu oyunlara çocuk bile inanmaz emin ol :) sana sadece gülüyorum ormancı :)
normancı biz burdayız hala :yahoo: yıllarca beraberiz unutma :wave:
ah be ormancı basit spek oyunları oynuyorsun borsa çıkarken çıkmazsın düşerken koşa koşa düşmeye çalışırsın aman ne bozdun piskolojimizi bilemezsin :wave: düşür şöyle 3lere falanda görelim ne kadar normancısın:wave:
26 haziran 2020 günkü eşleşme fotolarını aldım bakalım dansöz gibi oynattın kağıdı spk dan ceza alda aklın başına gelsin dardanelde yaptım bunada yapacam emin ol spek bey :)
elimde 4.14 ten tutun 4.90a kadar gün içi eşleşme fotoğrafları mevcut bakalım asansör gibi bu hisseyle kim dalga geçiyor!!!herkes dürüst olmayı öğrenicek yoksa cezayı basıyor artık spk öyle tabana gösteripte son saniye yukarı çekmeler vs vs 10 gündür dikkatimi çekiyordu bugünden itibaren her gün eşleşme fotolarını alıp spk ya yollayacağım bakalım kim bu hisseyle dalga geçiyor ifşa olsunda aklı başına gelsin...
Sasyın Webmaster, tahtacıyı korkuttunuz:halay: Görece hacimle tavana gittik.Devamı gelir inşallah.Piyasa değerinin altında çok az şirket kaldı.
Hiç öyle bir niyetim yok inanın ama hala eşleşme fotolarını alıyorum :) bugün alıcıların iştahları vardı.. bu hisse uzun süredir takibimdeydi hatta 1 liradan alıp unutmak gerekir demiştim kendime 5 liradan aldım kısmet ama hala potonsiyeli olan ve ky sı az alan bir tahta ve şirket uzun süredir takibimde olan bir şirket arazisinin değeri 600 milyon şu an!!!piyasa değeri ne kadar bizimkinin şu an 146 milyon!!! aradaki makası varın artık siz düşünün ama illa farkedilecek nadir şirketlerden biri ORMANCIMIZ hissede olan arkadaşlara bol kazançlar olsun inşallah yol uzun hemde çok düşe kalka ederini illa bulacaktır...
tavanda bekleyen 20.047 lot hayırlı olsun
güzel kapanış 50bin lota yakın alıcılı kapattık haftayı
güzel bir haftayı daha kapattık hayırlısıyla
tşk ederim ormancı eline emeğine sağlık inşallah yakında tekrar görüşürüz şimdilik veda ettik
Tekniği on numara ben ne yaptım yonga aldım
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse hangi ktogoride
zorakipaşha
Neydi bu şimdi dalga mı geçiyor tahtacı bizimle yoksa bu kadar düşük marja tamah edecek kadar tok mu ? 20 yılda bir gelen fırsatı elinin tersiyle yitiyor.
t.me/orma55
Ulan orma hisse alsam derinlik yok almasam adam olup gitme potansiyelin yüksek.Korkuyorum ki ben sana girecem diye senin bana tomruk sokma ihtimalinden bakalım gün gelir yukarı tırmanısa baslarsan elımde muhakkak olacaksın...
https://s12.directupload.net/images/210103/5jvze39o.jpg
üç aylık takas
bu orma 2013 lerde aşırı yüksek fiyattaymış sanırım nolmuş da düşmüş sonra böyle toplamış bilen varmı
Serbest marjla işlem olduğu için çok yüksek gözüküyor, şirketin o zaman ki adil değeri ile ilgisi yok ilk fiyatın.
abım bı msj kopyala yapıstır yapıyorum 07-06-2020, 16:55 SIMDIDE YAZIYORUM ILK ETAP 50 SONRAKI ETAP 95 TL ORMADA ISTEYEM ISTEDIGINI YAPSIN ALIP BEKLEYECEKLER SAYGILAR
Konu: BERA - Bera Holding A.Ş.
BYB35Cevaplar
Bırseyler yazsam manyakmısın dersınız az karla sallamayın bu anlayana yeter arada gelıp yazcam benım malıyet 4.388 oldu al sata gırmeyın sakın ve kademe ızleyın sımdıkı fıyatı 4.340 tl suankı FIYATI 20,38 ALIS 20,44 SATIS ENYUKSEK 24,02 ULASMIS
Faaliyet karı ve brüt kar 3 kat artmış 6 ayda. Pandemiyi saymazsak 2019 a göre Brüt kar 52 den 123 e faaliyet 32 den 75 e 2 kattan fazla. Bilançoda net dönem karı eksi 23 den iki kat desek 46 milyon yapar 35 ini çık 11-12 milyon gibi bir net karla yılı tamamlamış.Şirket iyi yolda ilerlyor gibi. Başka güzel detay verecek kardeşimiz varmıdır. Bu arada tipik her şirkette olduğu gibi yönetim giderleri de 2 kat artmış. Yani patron maaşına yüzde 100 koymuş. Bizim patron bize 10 bile vermiyo :)
O kadar güzelsin ki bebeğim. ®omanlardaki beyaz melek gibisin. Mavi gökyüzüne çıkalım seninle. Aşk içinde birlikte el ele.
Yeniden değerlemeyle şirket büyüdü. 27 milyon ödenmiş sermayeyle bu mızrak bu çuvala sığmaz. 27 milyonluk şirket mi kaldı. Yakındır güzel haberler. Şöyle kuytuda maçın başlamasını bekleyeceğim. Hayırlısı. Ytd
3 milyon lotla seni ham yaparlar fıstık
Uyusun da büyüsün niiinni tıpış tıpış yürüsün niinnnii eeeee.eeeee.eeee e.
Cefalı abimiz arada bir bizim takas ve pastaları da atabilirmisiniz rica etsek. Teşekkürler.
Bu tavanla yükseliş başlamıştır umarım baya düşmüştü çünkü.ytd.