Silmezler ve son anda bir satış gelmez ise 210 lot daha alış da bekliyor olacak doğrumu anladım.
Printable View
Yongacı arkadaşlar eşleşme 241 lot 1052.30 dan ve de almak için bekleyen 41 lot....Tavan ise 1053.80 tl....!!!!
Tam karar anı......Tamam mı ,devam mı diye.....Ya burdan aşağıya döner ya da tavan kapatır yine....!!!!
1052.30 görünüyor alışta bekleyen 200 küsür lot
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
19.02.2018 de 609 tl den 340 ile tavanı var.Bugünde şuan için verdiğiniz fiyat ve adetlere bakacak olur isek en kötü ihtimal 330 lot üstü öğlen seansını ,göreceğiz ve bir miktar daha artış olur 350 lot üstü olur, fiyat olarak ta tavan kapanır ise korkum olmaz keza gün için satımını yapmış ve alım olarak geri koymuş derim ancak telaffuz bile etmek istemem ama bu hacim ile aşağı gelir ise 10 lot ile dip seansları başlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR İYİ VE KÖTÜYÜ BELİRTTİM MESULİYET ALMAM.
239 lot eşleşecek,59 bekleyen....Fiyat 1052,30.............!!!
Tavan fiyat ise 1052,80.....!!!!
Her isteyene veriyorlar aman aşağı gelmesinde.
Müjde arkadaşlar bende yonga yok ama şu anki eşleşme:1052.80 tavandan 271 lot işlem geçecek,ama almak için bekleyen 300 lot var....!!!!
Yongada alışları sildiler ve fiyat 1000 tlye düştü....Ama sonra yine alış girdiler ve yine tavandan işlem geçecek 271 lot...Bekleyen 298 lot....!!!!
Dikkatli olmakta fayda var bu alışları 12:54:55 civarı silebilirler.....!!!!
Elimde olmaığı halde ne heyecan veriyor.Bir de elimde olsa adamı öldürecek resmen....!!!
Yonga tavan kapat be koçum da 1000 in kırıldığı teyit edilsin yarın 5 lot tavandan alayım.....!!!!
Sana bu saatten sonra kimse yanaşamaz....Fiyatın da beyaz gibi uçar gider.....!!!!
Kağıt yok arkadaşlar bitcoin ,beyaz benzeri soluksuz yükselen...Yeni deli gibi yükselen bir hisse olsun yonga....!!!!
Tavan ol be yonga......Yarın 1263 gibi bir fiyatla 5 lot alayım ve tavan tavanlarla 2.500 tl olalım...Hatta 5000,10000 tl....!!!!
999.90 dan 110 lot işlem geçti.....1000 tlden ise satmak isteyen 191 lot vardı.....!!!!
Yonga 950 tlden 10 lot eşleşme,bekleyen 181 lot satmak isteyen....!!!!
Vay beee....Yongadan kimse işlem yapmamış demek ki......Hiç panik yapan yok....!!!
Hisse tavan serilerini bozunca normalde tüm satışların tabana yani 702 ye çekilmesi gerekir normalde.....Ama fiyatı 1000 tlden 950 ye çekmişler.....Demek ki korkuları,panikleri yok.....!!!!
Belki de kapanışta silip süpürecekler lotları ve 1053.80 tavandan kapatacak.....!!!
Taban da kapatabilir.Hiç belli olmaz.....!!!!
Son dakkaya kadar alış var imajı vermişler bu satıştaki 180 de silebilirler en azından öyle umarım.Taban yapmaz ise sıkıntı yok derim.
Viking kardeşim hisse yıllardır 200 tllerdeymiş,sen de bunu taşımışsın.....Hisse 5 e katlamış,sen ise satmamışsın.....Gerçekten kumar oynamışsın......Bana göre hala 3000-5000 tl olabilir ama bu riske ne gerek var?Ya bir de tekrar 200-300 tllere gelirse?
Bak burçelik bile eski fiyatla 30 tlden 300 tl oldu ama şimdi eski fiyatla 30 tlye düştü ve 4 senedir bu fiyatta.....!!!!
Bu hisseler sip te ,yani tam gün işlem görmesi zor.....Bilançoları da içaçıcı değil....Tarihi bir fırsat eline geçmiş,5 kat hissen yükselmiş ve hala dediklerine bak.....Yazık abicim,yazık.....!!!!
Tabii ki her karar insanın kendisinin.....Ben niye sattım dersen % 20 kar yeter dedim ,daha doğrusu 1000 tl psikolojik direnci kırmasını bekledim....!!!!
Ama belli de olmaz bugün tavan kapatır ama senin bu kadar kumar oynaman senin için hiç de iyi değil....!!!!
Bakma sen afyona....Afyon hem sabancılara geçti hem de arazisi hikayesi vardı..Karlılığı da olduğu için fiyatı çok düşmedi..!!!!
27 lotla 900 açtı 877,40 ta 15 lot alış senin mi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yonga 13:55 te 950 den 27 lot işlem geçti....Bekleyen de 191 lot idi...!!!!
Tebrikler
Olaya kar realizasyonu olarak bakıyorum.Bugün 850 den aşağısı olmaz ise yarın stabil pazartesi yukarı döner.Her seans tavan olmaz dinlenme lazım realizasyon lazım süreç uzun toplantısı var spk onayı var bakalım baya bekleyeceğim sanırım burada.
Tavsiyen için teşekkürler benim bahsettiğim senelrede afyon sabancı da değildi kimindi hatırlamıyorum bana kumarbaz demişsin valla çok güldüm inan güldüm niye biliyormusun beyaz filo alıyorsun sonra bana kumarbaz diyorsun ikimizde kumar oynuyoruz farkı ayrı masalara oturmuşuz üç beş sene evvel 1 tl altı olan hisse 120 tl olmuş yani yonga dan hesaplar isek 30 bin tl olmuş yonga ama hala alman gibi.Sevdim seni rulete devam:):):)
Ölü sayfa canlandı bol sohbetler
2-3 yıldır gelen giden yoktu Allahtan tatar geldi de canlandı buralar e adam bulunca konuşuyoruz iyi oldu beeee.
Senin fikrin nedir çınar yonganın geleceği açısından.
piyasada toplam 1430 lot var
O kadarını biliyoz misal ocak ayında toplam 52 lot işlem görmüş.Haberin düştüğü gün 74 lot ile sonrasında 8 ve ertesi gün 38 lot ile tavan oluyor.Akabinde 507 tl den 260 lot 609 tl ve 340 lot luk işlem olyur.Bence hisseyi taşıyacaklar ortalama alsak 550 tl den anca girdiler.Böyle kolay yükselen bir hisse buralarda kalmaz.Haaaaa kolay çıkartırlar ama bu hisseden çıkmalarıda bi okadar da zor olur.Yatırım amaçlı değildir.Sıkıntıdan yazılmıştır.
Yahu viking kardeşim beyazın fiyatı oturdu.....Yonganın ise daha oturmadı......Fiyatlar otursun 1000 tl üzerinde yine alacağım yongadan.....!!!
Bak bir de yeşil var....Ondan da alacağım ,gözaltından çıkış ve wowwo halka arz hikayesi var onun....Orada da her an bir atak bekliyorum.....!!!!
1 tl bile değilken 25 olan dimi.Bak bana kumarbaz dedin ya sen rus ruleti oynarsın yeşilde.Ellerindeki malı çıkmak için ana pazara geçişi kullanırlar.Aman diimmm dikkat et.Valla pes😎😂😂
Arkadaşım ben bilirsinizdir eski borsacıyım....Çok küçük parayla girip büyük paralar kazandım borsada...Nasipmiş herşey.....2015 7 HAZİRAN SEÇİMlerinden önce ''KOALİSYON OLACAK,ÜLKE GÖÇECEK '' diye malların çoğunu satıp parayı arsaya çevirmiştim....Sonra da kalan parayla süs tavuğu işine girdim.Girdim ama çıkamadım.20-30 bin tl yatıracaktım,140 bin tl yi buldu....2.5 yıldır borsada parasız kaldım....Burası Antalya merkez köyü.Aldığım arsaları satıp borsaya atmak büyük kumar oynamak demek....2 çocuk var sonuçta...Satmam da ,çünkü tavan oldu,düzeltme yapar tehlikesi yok.Devamlı dğerleniyor....Ama parasız kaldım borsada......İşi iyice büyüttüm,sabrettim ....Şimdi birkaç aydır Iraklılara süs tavuğu satıp satıp borsaya yatırıyorum....!!!!
2010-2015 arası 5 sene hergün Antalya ya özel seans odasına gidiyordum....Şimdi ise matrix e abone oldum,evden bilgisayardan takip ediyorum borsayı.....Hergün ise toplamda tavuk ve civcivlerin bakımı için 1.5 saatimi ayırıyorum.....Şimdi de tavukların yanından geldim...!!!
Burada hergün bilisayarın başındayım....Muhabbet bu yüzden .....Yani başka bir iş yapmıyorum.....Boşlukta da yazıp duruyorum....!!!Beyin jimnastiği yapmış oluyorum bu topiklerde...Kendimi motive ediyorum hisselere bu şekilde....!!!!
Bol kazançlar
Vallahi ben de aynı düşünüyorum viking kardeşim...Bu hisseyi 2000 tl bile tutamayacak.....Ama buna dayanmak için maliyetin düşük olması lazım...O da sende var........Ben ha senin açından dedim,kar cebe yakışır diye....Benim gibi macera adamıysan satmazsın....!!!...Ben borsadan volueyi bu hisselerle vurdum zamanında....!!!!
O aslan çimento speği var ya ne çekti benden bir bilsen?....Tabii ki o zaamanlar fiyatı 200 tl bile değildi.Brütte iken 1300 lotla makasa aldım bir ay gibi bir süre hergün hacmin 4 te birini ben yapıyordum....Ne vurgundu beee.....!!!...Aslanda ilk girişim 160 larda idi....Ama hareket 80 den başlamıştı.Herkes çok çıktı diye korkuyordu ama fiyat düşmeyince daldım ben...!!!
Burçelik var mesela.....62 den 84 e kadar ben çizmiştim......200 lerde sattım...!!!!
dATAGATE de 86 bin lotum vardı mesela...Çok erken sattım....Kront ta 1.46 ortalama ile 250 bin lot toplamıştım...Lütfi ben satmayınca 1.62 den mal sattım diye haber yolladı....Ben de korktum,sattım.....Beni düşürdü kronttan....!!!!SOnra da uçurdular krontu.....!!!!
877.00 da 98 eşleşen,10 satmak için bekleyen var...!!!
Süs tavuğu deyince tanıdım seni. Bİr yerde daha bu nu okumuştum ordan aklıma geldi ama hangi sayfaydı hatırlayamadım.Burdakiler Aslan hikayesini bilmez.Demek o sendin.
Beyazda inşallah silmezse 140.30 dan işlem geçecek...735 eşleşen,265 bekleyen....Ama büyük ihtimal yine 126.60 a çekecek 17:55 te.....Çünkü böyle çok yapıyor....Sevincim kursağımda kalmasın diye beklenti içine girmeyeceğim...!!!
Yibitaş ise 2600 de 2 lot eşleşen,2 lot da satıcı var...!!!
Maliyet aöısından bakınca senin hareket doğru bir karar.Çünki direnci geçerse önü açılıır boşuna nakti bağlamamış olursun.Burdaki asıl olan maliyet ve adat.Az lotum ve maliyetim düşük oluşu yibitaş ta brnce yeteri kadar hissemin oluşu buradan benim satmamı engeller.Herkezin bu sebeplerden dolayı hareket tarzı farklıdır.