Habere bakmadan baktım hareket var maliyet düşürmek için 8.80 den ekleme yaptım. Yine yeniden ekstra mokoko. Bank of yukaridan elimize kitlesin diye haber yapıyorlar herhal
Printable View
Habere bakmadan baktım hareket var maliyet düşürmek için 8.80 den ekleme yaptım. Yine yeniden ekstra mokoko. Bank of yukaridan elimize kitlesin diye haber yapıyorlar herhal
Pustu alacaz diye -1 den Alark verdik o da artı yapti mk
Bugün bir heyecan yaşadık, hayalleri olan uyumaz, umutluyuz.
hissede anlamsız baskı var..umarım tez zamanda spek kendine gelir..çift hanelerde olmalı hisse..
REX merhaba ben de Demisaşın 3 ay içinde malı yukarı götüreceğini düşünüyorum bu yaz düşerse alıcam ama hayırlısı. EREGLİ 45 den SATIP%10 DEMİSAŞ DÜŞÜNÜYORUM, DEMİİİ GÜZEL KAĞIT portföye ŞART spek bu demi ,
Yarın olası sert düşüşlerde önemsediğim rakam destek olarak 7,89-90 umarım altında kapanış olmaz.
Ptesi ve salı verdiklerini 2 gündür topluyor Merill,
fena çarptı birilerini yukarıdan.
Bedelsiz için SPK bültenini takip etmek gerekiyor artık.
SPK onayı sonrası tarih belli olur.
geçen yaz Bu 8, kimsenin yüzüne bakmadığı konfrut ise 4 liraydı o bile birkaç gündür tavan 6.6 geldi. bu aptal kağıdı sollayıp geçerse şaşırmayın.
Aynı yorumların dmsas içinde yapılacağı zamanı bekliyoruz.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maaşallah endeksdeki hiçbir düşüşü kaçırmaz en önde aşağı koşar..batsa da millet de kurtulsa..
hisse hiç bu kadar kaderine terk edilmemişti..tepki yok hissede..hisseye ilgide sıfır..iyi bir tepki verse bari..
yerli oto ile ilgili haber gelirse biraz hareket bekliyorum..bu aralar güzel haberler geliyor..
spek artık işin zor..
Keşke spek olsaydı. Böyle mi olur :(
endeksin yüzde 4 yukarda olduğu bugün bile sefilleri oynuyor. tam çöplük bu aptal kağıtda geçirilen zamana yazık. ben yeter dedim ve sattım şimdi gidebilirsin artık..
Hayırlısı olsun veysi bey.. Merak etme hiç bir yere gidemez.. Üstünde yapışkan küçük yatırımcı fazla onları dökmesi bi 6 ayını bulur
bir tavan yap artık spek..yatırımcıyı öldürdü resmen..
Forumdaki iki sene önceki yazıları okudum. Yoğun bir beklenti varmış ve epey temel yorumlar yapılmış. Şirket hala USD bazında o seviyelerde hatta dahada aşağıda. Korona krizini yaşıyor aşıda fayda etmemiş. Bu arada beklentinin dahada arttığını söyleyebiliriz. Ek yatırımlar bitti veya bitmek üzere. Bazı hisseler, hatta çoğu üzer üzer sonra bir haftada geçmişi telafi eder. Mesele kısmette varsa geliyor.
cemts ile dmsas vardı portföyde.. cemts sattık dmsas aldık ilave oda öldü gitti..1/2 ilişki vardı kalmadı...şuan dmsas 15 tl civarı olmalıydı şans işte..
REX selamlar, bende de sadece dmsas vardı, ne var ne yok satıp dmsas almıştım, dmsas satıp bahçe aldım, ektim diktim, domatesler çiçek açtı, geldim baktım dmsas hala aynı fiyatta, satarken bendeki hisseleri alınca belki biraz gider demiştim, yatırımcısını , dolara, altına, gümüşe, hatta hiyara göre bile zarar ettiren bir hisse, elimde olmadığı halde bir iki yıldır burada bekleyen kıymetli dostlarım için üzülüyorum, ayıp günah bu hisse bu şirket bu kadar mı kötü, bu kadar mı geleceği yok bu kağıdın, ins. Düzelir, elimde bir lot bile yok ama gönlüm sizinle, Allah yardımcıniz olsun, biriniz bin olsun, selamlar.
alarko holding geçen ekim ayından bu yana hisse fiyatı dörde katladı buna rağmen şirket ky koruma gerekçesiyle hisse geri alım programı başlattı. Demisaş ise neredeyse iki yıldan beri 8 lirada dolaşıp yatırımcısını perişan etmesine rağmen şirkette tık yok. E tabiki iki şirket arasında her yönden kalite ve sıklet farkı var..çok görmemek lazım..
bu aptal kağıdı alacağıma zamanında gübre alsaydım yani bildiğin b.k alsaydım bugün daha fazla para ederdi. bunda geçen zamanıma yanıyorum..
ilginç bir hisse patlarsa tam patlar uzun süre yataya sarmış.YTD
elpatron denen oyuncuda yüklü mal var canı ne zaman isterse operasyon yapıyor... bu yüzden kimsede bulaşmıyor geçen yıl tacirlerin fonu aldı o bile zarar malı devretti..
şirkete gelince cemts parsn karlılıkta uçtu bu neden %10 civarı kar marjı ile çalışır nedeni tl ile fiyat verirsen böyle piyasa dövizle fiyat veriyor..
malesef yönetimde anlaşmaları yaparken kriz ortamını göz önüne almıyor.. ürün sattığı arçelik oyak reno toyota vs... şirketler deli gibi para kazanıyor bunda bi sikimi yok.. olay bu bu nedenle kimsede uğramıyor..
grafik iyice sıkıştı..yukarı hızlı hareket edebilir.spek yaşıyorsan ses ver artık...bol şans.
Bu gün Cuma, belki bu gün yukarı hareket eder dedik ama...
Ek 28744
herşey dmsas lehine ama spek uyuyor...ciddi bir hareket göremedik..
bu fiyat hareketleri dmsas haketmiyor spek efendi...bu kalitede firmanın ederide bu değil..baskılaman algı yapman birşeyi değiştirmez..
3 yıllık periyotta neredeyse endeksdeki tüm şirketlerin getiri olarak gerisinde kalmış bir hisse..baktım da ne iş yaptığı belli olmayan mipaz bile bunu sollayıp geçmiş..bırakın altını, gayrimenkulu kur artışının bile gerisinde kalmış...yani nereden bakarsanız bakın tam bir çöp yatırım olan bir kağıt..
sonunda kimse kalmadı spek gözün aydın..
Mehmet bey gibi sağlam temel attığım için bende bir yere gidemiyorum. M. Sinan gibi temelin sağlamlaşmasını bekliyorum. Duvarlara sıra ne zaman gelecekte..bekliyoruz.
hiç bukadar tepkisiz kaldığını görmedim..spek ölmüş resmen..
bu aptal kağıt endekse göre doğru dürüst pirim yapmamış dahası olanı da geri vermiş ve aylardır yan yan aynı çizgide gidiyor ve şu anda kademelere bakıyorum da millet satmak için neredeyse sıraya girmiş. şu anda anlık ilk dört kademe 200k satış var. yani kimse kağıt toplanıyor falan diye kendini kandırmasın. parası olan istediği gibi mal alabilir. yani demem o ki ölmüş ağlayanı yok..
Bu kağıtta spek falan yok değerli kardeşim, bir tek el patrone denen biri var onun dışında günlükçüler ve bofa at oynatıyor. zaten el patrone ne zaman ceza alsa bu kağıt önce çöküş sonra da uzun bir nadasa giriyor. geçmişte bunlar yaşandı ve sanırım tarih tekerrürden ibaret.
şu anda görünen o..şahsın gücünü bilmiyorum ancak kağıtta olmadığında kağıdın tamamen çöktüğünü ve nadasa girdiğini uzun zamandır gözlüyorum. ancak bana göre asıl sorun kağıt yatırımcının ilgisi çekmiyor. bir giren bakıyor icraat yok satıp ekranından siliyor. yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi yönetim hataları da bunun üzerine tuz biber ekiyor. neymiş sanayi şirketiymiş, ihracat yapıyormuş falan filan..bunlar boş şeyler bizim borsamız bu şekilde çalışmıyor maalesef..bunu görmek için iki sandalye bir masadan ibaret şirketlerin hatta batak şirketlerin 3 senede nereden nereye gittiklerini görmek yeterli..ytd.
an itibariyle 4 liraya düştü bölünmemiş fiyatıyla 7.60 yani iki sene önceki fiyatında..altı gündür aralıksız düşüyor...iyice çöp haline geldi..:bravo: