o haber neymiş yeni mi ben göremedim.
Printable View
OTKAR' cığımı yarın coşturacağız... Darısı TMSN' ın başına...
herkese hayırlı olsun
Hayırlı olsun
tekrardan hayırlı olsun.. başarılarınızın katlanarak artması dileğiyle devamı isterim can-ı gönülden sevgili muhteremler.:)
hayırlı olsun Sacro üstad,
takip sacro üstad
Yeni forum ve yeni sayfa hayırlı olur inşallah.
Yazıcılar Hoding ....
Bu siralsr dikkstle takip edilmeli ....
bir bedelsiz sermaye artırımı söz konusu olabilir...
Sent from my SM-N9000Q using Android mobile app
Rally varmı rally :D
Sakro hocam Elinizde orge tutuyomusunuz.Bir ara 7 39 dan satmıstınız galiba.
Elimde şu an.
Petkm
trkcm
fmizp
prkme
zaten uzun portföyüm.
diğer portföydede alctl, mrshl, fener, golts var.
böyle bir hacimde teknik analizden söz etmek ne kadar dogru olur bilinmez.... 5000 lot ile kac kademe kalkıyor biliyormusunuz ?
Zamanında da bu hisse konusunda teknik tutarsızlık yasamistiniz.... o zamanda alım icin cok erken oldugunu soylemistim .... teknik analizde cok basarilisiniz fakat bu tur hisseler salt teknige pek musait degil....
Ancak bu hissede yakın zamanda bir hareketlenme olacağını ongoruyorum ...
Bu hissemkn tekniginden ziyade holding bunyesindeko hisselerin teknigini takip etmek daha iyi yol gosterici olur aklinizda olsun ...
Peki küçücük bir soru.
Daha onceki deneyimlerinden zarar eden ve cok küçük te olsa tum parasini kaybeden sonra tekrar borsaya giris yapan benim icin hisse oneriniz var midir? Orge dediler baktim fiyatlanmis, daha gidebilir ama duzeltme de gelebilir, petkm 3,60 larda gordum gecen ay simdi fiyatladi, LIDFA dediler 5 te idi suan 6,30,
Ben ise TMPOL deyim 5,80 maliyetli .... maliyetime cok yakin verip degistiresim var kagidi çünki, pahali gibi kagit, ayni zamanda ciddi ortak satislari oldu, 1 ayda 8 lerden 5,50 ye geldi. Bu satisin sonu hayra alamet olmayabilir bedelli kokusu aliyorum o hissede ve tekrar kaybetmekten korkuyorum.
Simdiden tesekurler, ilgilenseniz de ilgilenmeseniz de
Sent from my LG-D802TR using Android mobile app
Esas coşku haftaya, böyle kağıtlarda böyle şeylere şaşırmamak lazım. Kol gibi iş aldı, 2009' dan süregelen trendini büyük oranda yine sürdürecek gibi görünmekte. Buralardan daha düşmez çok, bugün alan aldı belki yarın da fırsat verir sonra bakarız tekrar... Millet döküldüyse çeker yukarı, dökülmediyse az daha basar...
sayın sacro golts böyle bişeyler çizebildim ama bilemiyorum ne derece oldu bir kaç yorum getirmeniz mümkün mü acaba?
http://i.hizliresim.com/AL2MMz.png
Sayın sacro Aslan'ı sever , sıkışan bir üçgen var , bir çok defa bizi hüsrana uğratsa da insan acaba bu sefer mi demekten kendini alıkoyamıyor,
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...58d0e67036.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teknik her zaman çalışır dostum.
Önemli olan doğru yorumlamak.
sığ tahta biliyorum hemde aşırı sığ.
Genel olarak yazdıklarınıza katılıyorum.
Teşekkürler.
Golts bugün çok güzel kapattı.
Çoğu kişiyide döktüğünü düşünüyorum bu son 74.50 düşüşünde.
80 üzeri ilk hedef bana göre 82.60 oralara gelirse 80 leri destek yaptığını görmek isterim.
düşe kalka 96 lara gitmesi gereken bir hisse ama bir türlü olamadı kötü bilanço geldi. Bir iki tane kötü haber yolladılar. çoğu kişiyi döktü zaten hisse bence artık yürümeli.
Bu aslan gidecek bu sefer.
Pek yazmak istemiyorum ama eteğimdeki taşları döktüreceksiniz bana sonunda. :D
Karizmamı çizdiren iki kağıttan biridir aslan diğeride fener :D :D :D
Ama aslan artık oldu diyebilirim. Bakalım hayırlısı :D
Hisse başlıkları alfabetik olarak mı yoksa son yazılana göre mi sıralansın?
Forum yönetimi tarafından düzenlenen ankete katılmak için;
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=582
Valla dostum hisse önerisi yapmıyorum.
Burada paylaşılan hisseler oluyor onları kafanıza yattığı ölçüde değerlendirmeye çalışın.
Çünkü bu trend mayısta bitecek. mayısa kadar kazandınız kazandınız. zaten bu seviyeye kadar anladığım kadarı ile pek bişey kazanamamışsınız. Bari bundan sonra doğru atlara oynayın derim. Benden size tavsiye.
Arkadaşlar güzel teknik oluşumlar paylaşıyor yaklayabildiğinizi yakalayın. Hisse önerisi beklemeyin.
Peki tmpol icin hislerim de hakli miyim sizce, teknik ne der tmpol de
Sent from my LG-D802TR using Android mobile app
teknige bu kadar guvenmek emin olun başa dert acar genc arkadasim ....
Günlük işlem hacmi 5 milyondan asagi olan bir kagitta teknik falan islemez... ki bu rakam bile cok ama cok iyimser bir rakam ....
birde size bir oneri bazi hisseleri tutku takinti haline getirmek saplantiya yol acar ...
birde hangi hisseye ne miktar icin oneri verildigi cok cok onemli.... listenizdeki hisselere 20 şer binden fazla yatirmak macera olur ... ki bu miktarla zaten borsadan para kazanilmaz vakit gecirilir ancak ....
teknik izlemeyi 30 hisseyle sinirlarsaniz eminim cok daha iyi sonuc alirsiniz ..
Ben zaten yazıcıyı şu sıralar takip etmiyorum.
Siz sordunuz diye baktım ve cevap yazdım.
Sizde teknikten bir girdiniz başka yerlerden çıktınız. Vallahi dediğinizden hiç bişey anlamadım.
Sonuç olarak yazınızdan anladığım kadarı ile bu anlattıklarınızı hepsini ben zaten biliyorum.
Yani durduk yerde bunları yazmanızın sebebini anlamadım.
Şu orge kanal direncini kırıp kalıcı olsada yürüyüp gitse ne iyi olur.
yabancı alımlarıda baya iyi.
umarım anlayanlar olmuştur ...
yaziciyi sormadim onerdim uygun dil ile genc arkadasin ...
http://i.hizliresim.com/vbz3jv.jpg
şöyle bişey cızdırdık bizim kedi için.
Topiklerde fazla heyecan kalmamış.
Başlangıca millet alışamadı herhalde.:)
aah Spk ahh ky nin üç kuruşunlar oynuyorlar.Gerçi piyasada çok sahtekar var boyle analiz yapıp milleti soyan.Fakat siz ilk once kendi işlerinizi tam yapın sonra bunlara başlayın.flap transturk ve bir çok hissede milletin anası agladı.
açıkçılar yüzünden millet neler çekiyor.
bi bunları düzeltin sonra diğerlerine başlayın.
Yazık çok yazık
Tüm topiğe selamlar.
Son spk tebliğinden sonra borsada ben de varım demek isteyen birisi artık tekniği öğrenmeli.
Yeni başlayacak arkadaşlara önerim:
1) Telefonunuza ücretsiz netdania programı kurun.
2) Günlükçü değilseniz menüden ortalamalar kısmından basit yani SMA, ağırlıklı yani WMA, üssel yani EMA yazan yerden herhangi birine 50 100 200 değerlerini verin. Yok ben kısacayım diyorsanız 9-26 8-20 kesişimlerini de dikkate alabilirsiniz.
3) Hacim menüsünden hacme bakın.
4) Rsi takip edin.
5) Bollinger değeri atayın.
6) Hangi periyotta işlem yapıyorsanız vadenizi seçip speğin kollarına kendinizi bırakın. Hepsi bu...
http://i.hizliresim.com/9QXO4Z.png
buda kedicigin büyük babası.