Tabi aradaki fark şu
Gezideki mali yatırım ortakları cikadilar
Burda çıktılar daha akıllı davranıp hergun 30 kademe testere ile mal dağıtıldı
Kimpur yakasına bak mesela
Tabi aradaki fark şu
Gezideki mali yatırım ortakları cikadilar
Burda çıktılar daha akıllı davranıp hergun 30 kademe testere ile mal dağıtıldı
Kimpur yakasına bak mesela
Sunteksde olur
Mal ellerinde düşüşte hiç satmadılar neredeyse şimdi buradan aldıracak ky oyalan dur
Adam akıllı biri gelecek ellerinden alacak lotları mal gibi bakacaklar
Satan hepsi ky alan spek deniz iş A1 marbaş marbaşın hemen altında ben varım
Deniz iş spek şeker tavandan alıcı
İş yatırım genel maliyet 25.44 %20 daha düşerse elde var sıfır gel oraya oradan da alırım
İş deniz almayınca tahta gitmiyor aslında onlar her zaman 31-33 aralığından topluyor Osmanlı Oyak garanti vs atladı ama gitmiyor aslında il yatırım dün 33.60 ortalama ile 98K aldı dün tavana giderken hiç almadı ya da aldığını sattı adamlar çok uyanık Halil Buhur dün hktm için teknik temel analiz yaptı Twitter da var YouTube videosunu izledim
Yabancı gelip almıyor ki iş yatırımdaki zırtonun eline kalmış
Tavancı şeker dün tavandan aldı bugün sabah sattı bile sonra 70 ten tekrar gelir halbuki mal oğlu mal beklese 6 ya katlayacak
İş yatırım maliyetinin çok üstünde maliyetlenmek istemiyor
Ne dedim şeker 44 ten sattı şimdi 52.65 ten tavan fiyattan sıraya girmiş ama şeker yatırım iş yatırım ile aynı olabilir mi
Merhaba ortaklar aranızda yeniyim. Bu şirket çok dikkatimi çekti yaptığı iş itibariyle Tr de sayılı bi firma. Bölünme bekliyor musunuz lotu az gözüküyor?
İş yatırım-ziraat yatırım ve deniz yatırım aynı kişi
Yeni kontrolmatik olabilir mi zaman gösterecek...
selamlar, son gunlerde cok duymaya basladim ve inceledim, ilk is sitesine baktim
muthis , cok cok hosuma gitti bildigin bir ABB, Kuka, Siemens olabilecek firma ama tabiki olmayacak cunku turkiyede bu isler olmaz
yani bi sevyeye gelirsin ama sonrasi seni besleyecek politika : bi merkelimiz, Trumpumuz yok
beselyecek bankalar : bi Doche bank, bi Goldman sachs miz yok
pazar olmali: bi boshumuz, bi VW yok
ama bence onu cok acik , cok rahat 4-5 milyar dolar sevyesine gelir
simdiki piyasa degeri 100-150 milyon dolar
dun neydi oyle -%4 bilancoda iyi geldi ama satildi mi bu bilanco ?
kimse buraya bakmiyor galiba
iyi o zaman bende kendim zengin olur, yatima ucagima hic birinizi almiyacam :((((
Suraya bak, Ulkenin en guzel firmalarindan biri kurulmus,
en cok ihtiyac olacak sektorde calisiyor ama ,hissesine bakan yok
sayfasinda kendi kendime anlatiyor,
kendi kendimle kavga ediyorum
eeee peki , oyle olsun
Dostum şirket güzel bende yüklü aldım kendi bütçeme göre. Kmpur yeotk pnlsn hktm portföy oluşturdum.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeen i yıllar önce yazıp çevreme söylemiştim.
Şimdi yine söylüyorum: hktm
Bu şirketler kısa vadede çok gitmiş olabilir, ama daha yolun çok çok başı. 3-5 kat 10 kat gitsede satılmaz. Kontr kesfetmistim emindim yeni sasa diye para lazım olduğu için çektim köpek gibi pişmanım.
Şimdiki favorilerim kmpur yeotk hktm pnlsn
Tavan hayırlı olsun, bu hissede yazan az, keşfeden az olması iyi [emoji41] kontr gibi 10 kat gittikten sonra kesfetsinler.
Bir 10 daha gitsin demek istedim. 10 kat gittiğini biliyorum zaten. Halka arzda iskonto olduğu için ilk zamanların günahı olmaz diyelim. 20 alsak, 5 kat gitmiş diyebilirim ben.SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 gündür düşüyor:wu:
Utanmasa halka arz fiyatına gelecek operasyon çocugu...
YTD.
Bir aydır kimse yazmamış. Hisse performansı iyi gitmiyor 110 ları gördü ve 55 lere düştü maşallah. Bilanço nasıl gelecek fikri olan varsa yazabilirmi acaba.
Dün ve bugün iki güzel kap geldi. Artık yükseliş trendine girmiştir hissenin hayırlı olsun.
Dünyaca ünlü iki firmayla biri distribütörlük diğeri işbirliği olmak üzere anlaşma sağlandı. Ayrıntı için kap üzerinden bakabilirsin.Onu da yapamazsan kuşlu sitede #hktm yaz kaşına çıkar paylaşım yapan yatırımcı orada çok.
Bugün 3. Tavanı bakalım eski zirvelerine gidecek mi.
HKTM de toparlanma çabaları sürüyor.Faaliyet raporunu bekliyorum açıkcası.Genel bir isteksizlik var.Bilanço bekleniyor olabilir.
Günlük ve haftalık grafikleri aşağıda.
Günlüğe baktığımızda 64,55 TL üzerine atması lazım.
Çanak katlaması halinde ikinci yeşil H yükseliği olan hedefli gidebilir.
https://resimupload.org/images/2023/...tm08032023.png
https://resimupload.org/images/2023/...mh08032023.png
YTD.
Bazı hareketlere niyet var ama çaktırmadan ağır ağır gitmeyi tercih ediyor gibi bir görüntü var, göze batmak istemiyor sanırım...