Böyle sürekli fiskirinca ne oluyor yazayım soldaki tepe ve cuma dibi acaba 1-2 mi yaptı gene 3. Dalga mı açtı dedirtiyor ve asla başaramazsin
VOB YAPMAYİN
Printable View
Böyle sürekli fiskirinca ne oluyor yazayım soldaki tepe ve cuma dibi acaba 1-2 mi yaptı gene 3. Dalga mı açtı dedirtiyor ve asla başaramazsin
VOB YAPMAYİN
kiminin parası kiminin duası hayırlı olur demiyor AĞA
bazı hisselerin tahta yapıcıları nasıl sıkıyorlar hisselerini baba mezara mı götürücün hepsini az çok küçük yatırımcıda da var işte belki biri para kazanır hayır duası eder sana ..
https://i.hizliresim.com/9sv1036.png
Yeni başlık hayırlı olsun esnaf
Selametle adios...
Sabah yanlış ata oynadım komisyonu çıkarıp kapattım.
Teminat tamamlama yüzünden endeks artarken kel alaka hisse düşebiliyor, satış bitince tekrar normal seviyeye geliyor olabilir.
Ama o tip durumlara oynamak çok çok riskli gerçekten problem olan bir hissedir ve esneme olmaz ise sermaye sıfırlanır.
Bazı küçük hisseler relatif olarak neden astronomik seviyede yüksek diye düşününce onların usulen bankalarda teminat işlerinde kullanılma olasılığı yüksek.
kapatın ışıkları indirin kepenkleri almanyaya gidiyoz ayıcıklarım :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Bende sır saklama diye bir şey yok, haricen gelen bilgiler şarkı türkü gibi para etmeyen bilgiler.
twitterda desiber hoca var takip ettiğim çok değerli bir arkadaş, herkese tavsiye ederim....bugün itibarı ile trend tepesine vurdu dedi artık ben yokum dedi...tabiki şort açın demek değil ama benim için önemli...
Arbitraj hikayesi VAKBN de sürüyor biri vadelide devam ettiriyor, diğerleri normal gibi.
Baki Atılal'ın dediği gibi pozisyondan az zarar ile çıkmaya imkan vermiyor.
Rakamları online almak lazım ama gün boyu genelde aynı seviyelerde gitmesi ara sıra farkın artması lazım, düştüğü an ondan çıkıp başka karlı pozisyona geçmek isteyen çok arbitrajcı çıkar o arada hisse sert oynayabilir.
https://i.hizliresim.com/46gx1xd.jpg
Ciddi işleyen piyasalarda arbitraj imkanı olmaz.
Desiber@desiberr soranlar için twitter adresi....
yarın falan halk akbankı yakalıyor...
fiyatlar eşitlenecekte temel değerler ne diyor...
elimde halk olsa satar aynı fiyattan akbanka geçerim mantık ortamında...
fakat mantık kalmadı...
akbank 0,81 halkbank 1,21 defter değeriyle işlem görüyor...
akbankın fk 3 halkbankın 13
tabi bunlar mantık çerçevesinde diyorum...
ne yazık ki bu arkadaşAda onun istediği şeyleri yazmamışım ki basmış ENGELİ ... :)
https://i.hizliresim.com/6ou94gf.png
KCHOL örnek olarak TUPRS'ı Enerji Yatırımları şirketi aracılığı ile kredi ile adlı, gelen temettüler, Tüpraşa satılan Opet, Entek vs iştirakler ile borç azalmış olması lazım.
Oradan yaratılan bir değer var, yani bir düz arsa değerlemesinden farklı olmalı.
Bu fiyatın 2 katına hepsini ver desen görüşmeye bile çağırmazlar. Öte yandan borsa fiyatlaması farklı bir olay.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...84#post6083484
Yılsonu hedefime bugün ya da yarın ulaşmayı hedefliyorum. Son %25 'lik kontratları da satacağım.
Gerçekten dönüşüm muhteşem oldu. Güzel de para kazandım. Allah bereket versin.
Buradaki yoldaşlara da dilim döndüğünce yol göstermeye çalıştım. Dikkate alan olduysa güzel kazandığını düşünüyorum.
Bir süre flat olarak izlemede kalacağım. Çünkü bundan sonra tek görebileceğimiz palanın şovu olacaktır. Volatil bir piyasa, ani iniş ve çıkışlar, gapli açılışlar bekliyorum önümüzdeki haftalarda. Ne yazık ki parasını sıfırlayanlar olacak bu ortamda...
Umarım herkesin işi rast gider...
Ben de tekniğe fazla inanmazdım!!!! Öğrenmeye çalışıyorum ama o ayrı bir yetenek.
Babo abi ve Sindoma53'ü takip edince; Tekniksiz kalma diyorum.
Sindoma53 bizde ve dünyadaki siyasi,ekonomik gelişmeleri tekniz analiz ile birlikte başarılı bir şekilde uyguluyor.
Kendisini tebrik ederim. Paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.
Ayrıca sizde; Bizde ve dünyadaki siyasi,ekonomik gelişmeleri temel anlamda çok iyi harmanlıyorsunuz.
Sizide tebrik ederim. Paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
KCHOL örnek olarak TUPRS'ı Enerji Yatırımları şirketi aracılığı ile kredi ile adlı, gelen temettüler, Tüpraşa satılan Opet, Entek vs iştirakler ile borç azalmış olması lazım.
Oradan yaratılan bir değer var, yani 20 yıllık düz bir arsa değerlemesinden farklı olmalı.
Bu fiyatın 2 katına hepsini ver desen görüşmeye bile çağırmazlar. Öte yandan borsa fiyatlaması farklı bir olay.
TA vardır...
yok diyen cahildir...
TA vardır ama nerede vardır...
bizim gibi 3. dünya ülkelerinin borsasında işlemez...
neden derseniz parasının değeri akşam başka sabah başkadır...
%100 enflasyon olan ülkede neyin TA sından bahsediyorsunuz...
TA adam akıllı borsalarda gelişmiş birde major paritelerde işler...
gelmiş TA yokmuş... TA yoksa bu endeks 5 yıldır madagascar penguenlerin yumurtlama dönemine göremi o çizgiden dönüyor...
5 yıldır 1,36 dolardan yani şu çizgiden dönen endeksi açıkla bakalım...
ama gider şimdi bir sürü laf salatası yapar...edirneden öteyi düşünemeyip TL bakan tipler bu grafiği anlayamaz...
her ay %10 değer kaybeden parayla TA çizecek bize.ç..
https://i.hizliresim.com/blu70fq.jpg
Hiç büyük ralliyi TA ile bulamazsın..
Hiç bir büyük ÇÖKÜŞÜ TA ile önceden tesbit edemezsin..
Ettiklerinde şansa dır..
O güvenle 2. poz da ÖZELLİKLE KALDIRAÇLI işlemlerde sıfırlanırsın..(forex viop coin)
En KRAL TA cılar 2009 martında kalkarken endeks SAKIN POZ AÇMAYIN 10.000 ler görülecek dedi..
O KRAL ta cılar 58.000 den hafif hafif çöküşe geçerken endeks 2007 de 70.000 hedef veriyor SAKIN SATMAYIN KAPTIRMAYIN mallarınızı diyorlardı..
Mohikan da TA cı..
xtradex de TA cı..
Hep diyorum..
Hangi TA..
Herkes TA cı..
Herkes kendi çapında hiç yanılmıyor..
Dedim ya..BRISA 2012 yılında 380 tavandan 80.000 lot mal boşaltırken ekip , TA cı Xtaderx topiğe geldi..Uzun vade için düzeltmede mal alın dedi..:drunk:
Sen daha piyasada hareketlerin nedenini bilmiyorsun ne TA sı..
artık bankalar durulur ve diğer endeks hisselerine geçiş başlar, hatta başladı.. eregl bile ciddi prim yazmaya başladı.. bankalardan artık sadece isctr alırım- içinde sadece banka değil, şişecam vs iştirak portföyü var..
yarın toplu konut planı açıklanıyor, ekgyo bunu oynar
Bu pencere şirketleri var, spekülatör olsam onları hareketlendirirdim. Evlerde PVC Pen nerede ise zorunlu gibi. Zamanında iyi para kaldırdılar artık işler normalleşince halka açıyor olabilirler, kolay bir teknoloji. TOKI şu firmadan PVC olacak der ise o firma ihya olur.
Borsadan bir tanesi bana pahalı gelince zaten alan almış deyip incelemeyi bıraktım.
Yükselişin 9. haftasınsındayız..
Daha evvelki 2 ralli 9 ve 7 hafta sürdü idi..
Bazı şeylerin sonuna gelmiş olabiliriz.
Ama bu son 17 aralık gibi olur yoksa hafif hafif düzeltme şeklinde mi?
Ha 30.000 daha kaldırıp 90.000 de basabilir..
Dimdirek de gömdürebilir..
Bilebiliyor musun?
Kaldıraçlı işlemlerden uzak durun..
TOKI evleri bence Emlak GYO işine yaramaz, o sitelerde fiyatlar çok yüksek, yatırımcılar TOKI'den kura çıkanlara yönelir satış sözleşmesi imzalar eve konar 5 yıl sonra kendi üzerine geçirir.
Zamanında lüks evler vardı, sadece aidat vs öde diyorlardı kira almıyorlardı.
Bankalara korkudan yanasamiyom.ne güzel gittiler.acuk kopardik ama şimdi imkanı yok:he:
Önceki rallilerde millet akın akın hisse alıyordu, bu rallide akın akın short açıldı, bir miktar fark var.
yfaş teminatları 7.400 tl yapmış...bu nedir ya? 10 kontrat açsan 74.000 TL...
normal resmi teminat uygulayan kurumlar hangileri şu an?
vakıfbankı piyasa değeri thyao gelmiş...
iş hergün saçmalaşarak devam edecek anlaşılan...
birde üstüne yarın açıklanacak cumhuriyet tarihinin en büyük toki kampanyasına zararına kredi dağıtacak halk ve vakıf...
VİOP'ta EİO verilerinin hesaplanmasına ve üyelerle paylaşılmasına karar verildi
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...j97xoPkww&s=19
Saçma sapan bir ralli, e bu bankalarda düzeltme olunca endeks 2500 gibi fiyatlanan bazı hisseler ne olacak çok merak ediyorum. Borsa bir kaç düzgün hisse hariç tamamen his olmuş durumda. Patron ve tahtacı eline bakıyoruz ve spk uyuyor.
akbank hareketlenince ne alınır biliyorsunuz
akçay vakit saati meselesi dedim sana geçen hafta AK için , oyun bademlerde öyle dönüyor.:)
Vakıf ve halk 10. Tavanında ama Spk'dan ses yok. Bizim ayda yılda 2 tavan çeken hissemize hemen uyarı
akçay bugun tavan oluruz diyorum neyimiz eksin yoncadan:)
dere geçerken, at değiştirmek...
https://i.hizliresim.com/2qasj2o.png