Günaydın! Active hc nerdesin?
Printable View
Günaydın! Active hc nerdesin?
yaşıyoruz Spenc Dostum. Biraz işlerin yoğunlığu ve kasım ayının ilk haftasını bekliyecem demiştim. ondan hafif dışardayım.
manyak hareketler oluyor,adam karanlık ta 25 milyon mal alıyor ertesi zararına satıyor(geçen işc de oldu). anlamak zor.
Büyük paralarla al sat olmuyor karda zararda birden artıyor. stoplar can sıkıyor :)
Her şeyin hayırlısı. Gözüm üstünde ytd
sasa ya artık hep gitsin diye bakıyorum inanın endeksi kaldırıyor
Endekste bazı bilançolar beklenti cok üstü ya da beklentiye yakin gelsede, sonrasında yamultuyorlar.. lakin bu onlar kadar yamulmadi, yine kafasına göre mi? Ytd
endeks 4100 üzeri kalsın tekkeyi bekleriz napalım sanırım haziran ağustos ayı gibi yapacaklar
Dünkü Dow bugünku piyasalara fake mıdir diye düşünüyorum. Dün akşam beni yanılttı, yeşil çubuk bir anda kırmızı olsada. Ytd
Çok hacimsiz.. ytd
abi endeks yukarıya gidiyor ama çoğu hisse geri :)
Temettü şirketlerinde emtiaya dayalı ise dipten blok alımlar fevkalede kazandırıyor.Onun dısında ise bekletebiliyor.Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Ben sansıma eklediğim demir çelik ve tüpraşlar hep dibe yakındı.
Ya yatırım öncesi ya da küresel sallantılar bu şirketler için fırsat sunuyor.Hektasları demir çelikle almıştım fevaklede hem demir çelikte hem de hektaslarda kazandım.
Ama şans denk getirmek çok zor çünkü.
Demir çeliklerde 1 dolara yaklaşırsa al 1.5 dolara yaklaşırsa bekle yapmıştım geçmişte.Şimdi böyle olur mu bilemiyorum.
Ytd syg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sessizliğe gömülmüş topik.. pek bi sessiz. Ytd
Bu kadar çok baskı da fazla. 13 günlük ort.altına bırakmıyor. Endeks 4100 pivot üstünde kapattı. Artık hareket etmesi lazım. Bofa da alım yaptı.. bakalım yarın bir hareket bekliyorum..
Henüz yolu bitmedi. Sanirim 18 -19 larda yaptığı pik noktasına benzer bir noktasi yapacak.( 2021 -12. Ay) İleriye dönük Orayı kanal yapmaya gidiyor gibi.
Günlükte -/+32 civari... aylıktan 29-30 civarına gelip yukarida bahsettiğim kanal oluşumunu ileriye dönük tamamlayabilir.
Zaman belirtmek doğru olmaz. Sağlam bir pik yapacağını dusunuyorum.
Malı kacirdiktan sonra dönmedim tekrar.)) Diğer hisselerimle güzel korelasyon verirse şişeye tekrar dönmek istiyorum 🔥🔥
Bugün endeks ayak uyduramadi bakalım yarın ola hayrola
M2102J20SG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://youtu.be/M7Eo-jnxTnQ
Motivasyonumuz yükselsin;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şişe ereğli gibi her ay haber atıyor gram tepki vermemişti canları isteyince nasılda alıyorlar dimi
Şişe kafasına göre salına salına... Ne bilanço ne endeks umrunda mı ki dünya.. ytd
havacılık ve enerji almayan bir yatırımcı endeks altı kalmıştır muhtemelen. son yıllarda sektörel ayrımlar aşırı fark yarattı
bofa kasım vadelisinde shortta kaldı sırf ondan baskılıyorlar hisseyi endeks nerelere geldi hadi be gavur
Bir elinde cımbız bir elinde ayna umrunda mı ki bu dünya!
Bülent Ersoy dan gelsin. Sefam olsun oh oh.
https://youtu.be/2dxAtoScCLQ
Epeydir klip atmadım. Bakalım hakedecek mı? Ytd
Duralex, enerji fiyatları nedeniyle üretimi durdurdu
Duralex , artan enerji fiyatları nedeniyle 1 Kasım Salı günü tek fırınını beklemeye aldı.
Fransa, Loiret'teki La Chapelle-Mesmin'de bulunan fırın en az beş ay beklemede kalacak.
Duralex Başkanı José Luis Llacuna şunları söyledi: “Enerji fiyatı genellikle ciromuzun %5 ila %7'sini temsil ediyor. Bugün %40 civarında. Dayanılabilir değil."
Şirket, geçen yıl 3 milyon Euro olan enerji faturasının bu yıl 12 milyon Euro'ya çıktığını söyledi.
Bay Llacuna, "2021'den beri elektriğin fiyatı 22, gazın fiyatı ise 18 ile çarpıldı" dedi. "Bu nedenle Duralex, üretimi durdurmanın şirketin geleceğini korumak için tek çözüm olduğuna inanıyor."
Duralex, Eylül ayının başında sitenin beklemeye alındığını duyurdu.
Duyuru ile uygulanması arasındaki süre, operasyonun karmaşıklığı ile açıklanır: teorik olarak, bir cam fırını hasar görme riski altında asla durmaz.
Bay Llacuna, "Fırın tamamen ve basit bir şekilde durdurulmayacak, ancak yeniden başlatabilmemiz için onu sıcaklıkta tutacağız" dedi.
Ancak, "bu alanda sıfır risk yoktur" dedi.
Bu karar, kısmi işsizlik önlemlerinin uygulanmasıyla birlikte Duralex'in 250 çalışanı için sonuçlar doğuracak.
Çalışanların tamamı kısmi işsizlikte ve devlet katkısı sayesinde maaşlarının %95'i ödeniyor.
Şirket artık yeterli ve kaliteli stoklara sahip olduğundan, bu dönemde ticari faaliyetini normal bir şekilde sürdürebileceğine ve bu sayede müşterilerine tatmin edici bir şekilde hizmet vermeye devam edebileceğine inanmaktadır.
Bu nedenle, site önümüzdeki yıl tam faaliyete devam ederek çalışmaya devam edecek.
Bay Llacuna, "Elektrik için halihazırda sözleşmeli olan ve üretimin 2023'ün ikinci çeyreğinde yeniden başlamasını sağlayacak bir tarife kapsamımız var" dedi.
Fransız Glass House grubundaki diğer şirket olan Pyrex, şu anda üretim kısıtlama önlemlerinden etkilenmemektedir. Ytd
Jess Mills tarafından 3 Kasım 2022'de yayınlandı
abi bizde beklenti çok inş zamanı gelince buda atlaya atlaya engelleri geçecektir
doymuyor aq tahtacısı be hala baskı peşinde yukardan çak aşağıdan al
freedim hc bence baskıdan çok satış var. Haftalık takaslara baktım citi 14,5 milyon, yatırım fonları 4.13 milyon satışta Garanti 6.7 milyon, emeklilik f. 2 milyon almış, diğerleri dağınık. Citi hala çıkmaya devam ediyor.
napalım tahtacıda biliyor işini bunu verip tüpraş sasa thy mi alalım bu saatten sonra :)
Benim de merak ettiğim, borsa artık 4100 üzerinde kalıcı olarak kalacak mı, bankalara alış gelmez ise yükselişi nasıl yapacaklar, (tamam sasa , hadi eregl de tuprs de bir şeyler yapıyorlar ama daha yukarı gitmek için sanki bankalar lazım) ve buralarda satışları karşılayan tahtacı yukarı sürmeye kalktığında hala citi mal vermeye engel olmaya devam edecek mi?
Bence de iyi olur. Neredeyse 10 gündür 30-33 bandında. Aslında çok da anormal bir durum değil. Bu gün bile citi 3 milyon satışta görünüyor. Yatırım fonları da buna katılmış. Endeks yukarı giderken insana sıkıntı veriyor, bu enflasyon borsasında. Yoksa borsa bu 10-15 gün beklemek ne ki. Ben covid zamanı ekranı kapatmış 1 yıldan fazla televizyon dahil Borsanın B sine bakmamıştım. Ama ekran başına oturunca işte 10 gün uzun bir süre oluyor.
Bir de moza80 hc nini dedikleri hep kulaklarımda "10 yılda 2 dolar olamamış SISE"
Bakalım nasıl yapacağız bu işi
brentin hareketlerine bakarsak enflasyon devam edecek tl hergün eriyor ama beni korkutan avrupada bir resesyon derinleşmesi olursa işte o zaman naparız bilmem
bofa maymun etti tahtayı